Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elu pisze:shalom pisze:Nienadążam bo się pakujęoj widzę że teraz zmowa przeciwko facetom i dzieciom
no tak, jak kobieta nie chce mieć dzieci bo nie bo to wokół gormadzą się matki polki co to chętnie cię ukrzyżują, rodzice i dziadkowie błagają o litość, nazywaja Cię egoistką albo oziębłą. A to takie proste że ktoś może zupełnie nie chcieć.
A ja jakoś na nadmiar wielbicieli nigdy nie narzekałam
A mnie jeszcze wkurza, jak wszyscy naokoło pytają dlaczego jeszcze ktośtam nie ma dzieci, dlaczego się nie decyduje itp a nikomu nie przyjdzie na myśl, że może i ta osoba by chciała ale nie może...
sunshine pisze:BardzoA w chorobie mi się to nasila. I nieraz otoczenie traci wtedy cierpliwość, zamiast się mną opiekować i się nade mną litować
shalom pisze:A już komentarze rodziny, ze już czas doprowadzaja mnie do szału, juz czas sformalizować związek, już czas produkować dzieciNo pewnie, zrobię sobie nawet 3 jak tylko będą mi dawać na nie kase, przychodzić się nimi opiekować jak będę na zajęciach i w ogóle przejmą moje obowiązki
A najbardziej wkurza mnie wujek którego córka w wieku 16 lat wpadła, no i skoro ona już ma dziecko to na mnie też czas
tylko w łeb dać...
sunshine pisze:W kwestii dokocenia(Jozefino) to śniło mi się dzisiaj, że ktoś nam postawił pod drzwiami pudło z czterema kociakami- po dwa z miotu, dwa starsze i dwa zupełne maluchy. Maluchy, jak to maluchy sikały na potęgę a ja tylko chodziłam z łopatka i wybierałam z kuwet. Taka umęczona tym byłam. A jeszcze maluszkom trzeba było brzuszki masować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, Silverblue i 36 gości