Cynamon - ma dom. Wreszcie......:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 11:47 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

odwiedzam imiennika mojego ukochanego kota:)
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Wto gru 14, 2010 12:25 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Nooo co jak co ale imię to się Aganez udało.....:-)
A tam gdzie mieszka panie mówią o nim "Różowiec" bo on faktycznie tak wygląda, jakby był różowy....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto gru 14, 2010 12:27 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Anda pisze:Nie bardzo cie rozumiem i nie wiem dlaczego skoczyłas do mnie. Nie będę po raz kolejny tłumaczyć każdego słowa, bo akurat Ty uważasz je za złośliwe (tak chyba jest od mojego pierwszego postu)
Jeżeli tu przyszłam, całkiem obca, i zaoferowałam pomoc - czyli mój czas i pieniądze - to raczej nie ze złymi zamiarami.
Mam co robić, tez już jestem duża, a może nawet stara i nie lubię ani się tłumaczyć z każdego słowa, ani przebywać w mało przyjemnych miejscach.
Dlatego znikam dla swojego dobra (przede wszystkim) i wątkowych kotów, którym taki jazgot zdecydowanie nie służy.

Bardzo mi przykro.

Tak czy siak bardzo Ci dziękuję za pomoc. Już jakiś czas temu napisałam, ze odbieramy po prostu widać na innej fali. Dla mnie EOT.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 21:24 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Dzwoniła Pani z ogłoszenia - twierdzi ze Cynamon jest brytyjczykiem......hmm??Mnie nie wygląda......ale co ja tam się znam......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 21:49 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

A niech będzie brytyjczyk. Ja bym brała za sam kolor sierści. ;-) Jest niesamowity.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Wto gru 14, 2010 22:47 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Edzina pisze:A niech będzie brytyjczyk. Ja bym brała za sam kolor sierści. ;-) Jest niesamowity.

Zebyś Ty go w naturze widziała......

No wiec pani posiada klona Cynamona i tego też chce.

Rozpoczynam proces maglowania. Dom jest oddalony ode mnie o jakieś 75 km, wiec spoko.....

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 23:33 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Neigh pisze:No wiec pani posiada klona Cynamona i tego też chce. Rozpoczynam proces maglowania. Dom jest oddalony ode mnie o jakieś 75 km, wiec spoko.....

SERIO???!! 8O :D No to.. :ok: :ok: :ok:
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro gru 15, 2010 0:11 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Edzina pisze:(...)SERIO???!! 8O :D No to.. :ok: :ok: :ok:

Kciukasy ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: Cynamon do domu :!: Jak pięknistych nie będzie to zajrzą do ekstrawaganckiego Kota Bez Odnóża :twisted:

Koty i Kocice ... Wielkie sorki, nie zaczęłam jeszcze robić ogłoszeń, bo muszę pilnie zrobić ogłoszenia psu Mietkowi ze schronu ... Uznałam, że strych i jedzonko u Pań jest o niebo lepsze od schronu. Ale zdjęcia przejrzałam i nie pojawiają mi się zdjęcia Romka - proszę o sprawdzenie :P

O matko i córko - mam nadzieję, że domek Cymka przejdzie przez maglowanie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro gru 15, 2010 10:06 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

:ok: :ok: :ok: :ok:

Cynamonku !!!!!

Obyś był na święta już w swoim domku :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Śro gru 15, 2010 10:32 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

ket pisze::ok: :ok: :ok: :ok:

Cynamonku !!!!!

Obyś był na święta już w swoim domku :1luvu:

Na Święta to nie.......ew na Sylwestra. Nie dam rady sprawdzić domu, odebrać kota, dowieźc........a poza tym ja się jednak tych "świątecznych" adopcji uparcie wystrzegam.

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 15, 2010 11:17 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

okazyjne adopcje nie muszą być złe, czasem święta to czas kiedy chce się coś zmienić w swoim życiu lub pomóc potrzebującemu.
sama jestem przykładem: swojego psa mam ze schronu jako prezent urodzinowy :roll: zapewniam że była to świetna adopcja :twisted:
trzymam kciuki za Cynamona :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Śro gru 15, 2010 11:21 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

cynamon i wanilia pisze:okazyjne adopcje nie muszą być złe, czasem święta to czas kiedy chce się coś zmienić w swoim życiu lub pomóc potrzebującemu.
sama jestem przykładem: swojego psa mam ze schronu jako prezent urodzinowy :roll: zapewniam że była to świetna adopcja :twisted:
trzymam kciuki za Cynamona :ok:

Generalizować nie ma co. W każdym razie ja się po prostu i tak przed Świętami fizycznie nie wyrobię.

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 15, 2010 11:42 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Dobry i sylwester !!!!!!!!!

Oby nowy rok zaczął już w swoim domku pełnym miłości :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Śro gru 15, 2010 11:46 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

ket pisze:Dobry i sylwester !!!!!!!!!

Jesteśmy z Panią "po słowie" umówiłam się na 27.12. na przerzut i od razu adopcyjno/przedadopcyjną Nie będę jezdzic dwa razy, a jak mi się nie spodoba to po prostu nie oddam

mieszka tam kot ok 8 letni klon Cynamona z odzysku ( uratowany przed schronem mieszka u Państwa dwa lata)
rude młode ok 2 letnie

Aaa i jeszcze dwoje dzieci:-), dom na wsi - spokojnej okolicy przy lesie, Pani brzmi dobrze. Pytała np. o odrobaczenia - sama powiedziała, ze trzeba będzie wszystkich hurtem. Rozumie, że kot na wstepie uprawia zazwyczaj partyzantkę....

No zobaczymy:-) Jak coś nie tak....to w takiej odległości zawsze mogę pojechać, sprawdzić...........

Jedno co mnie martwi, to jak się Cynamon odnajdzie w nowym domu....

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 15, 2010 12:24 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Neigh pisze:
ket pisze:Dobry i sylwester !!!!!!!!!

Jesteśmy z Panią "po słowie" umówiłam się na 27.12. na przerzut i od razu adopcyjno/przedadopcyjną Nie będę jezdzic dwa razy, a jak mi się nie spodoba to po prostu nie oddam

mieszka tam kot ok 8 letni klon Cynamona z odzysku ( uratowany przed schronem mieszka u Państwa dwa lata)
rude młode ok 2 letnie

Aaa i jeszcze dwoje dzieci:-), dom na wsi - spokojnej okolicy przy lesie, Pani brzmi dobrze. Pytała np. o odrobaczenia - sama powiedziała, ze trzeba będzie wszystkich hurtem. Rozumie, że kot na wstepie uprawia zazwyczaj partyzantkę....

No zobaczymy:-) Jak coś nie tak....to w takiej odległości zawsze mogę pojechać, sprawdzić...........

Jedno co mnie martwi, to jak się Cynamon odnajdzie w nowym domu....

Będzie zszokowany. Ale ja wierzę, że miłośc okazywana kotu potrafi zdziałać cuda :)
Oby tlyko do lasu nie prysnął!!! 8O

Kciuki za Cynamona!!! Cud nie kot!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

[poprzednia][następna]