Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 19, 2010 10:29 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Aaa, pawia :-) bo się grubo zastanowiłam, jak to jest, że masz ptaka :ryk:
Masz migreny zapachowe?
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 19, 2010 10:37 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Takich zapachow ja tez nie lubie i w aucie zadnego nie mam. Ale w domu lubie od czasu do czasu. Ok, na toalecie mam i takie psikajace cudo i zapalki, ale to nie to samo.

Wiecie ze wanilia glod hamuje?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lis 19, 2010 10:50 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Nie mówcie o wanilii, bo dostaję torsji na samą myśl. BLEEEEE.
Mój TZ w aucie swoim zawsze miał zapach waniliowy, taką choineczkę wiszącą, albo we flakoniku. Jak pojechali z synem do Torunia, to w połowie drogi młodego tak łeb nap....ł że przez okno wywalił. Cór była jeszcze mała i rzygała na dystansie 40 km. Za każdym razem, jak wsiadalliśmy do jego auta na wstepie wyp.....ło się zapaszek. Więc wpadł na pomysł i kupił sobie wanilię w aerozolu 8O 8O 8O . Zaprzestaliśmy jeżdżenia z nim i jeździliśmy moim autem, a młoda jak wsiadała to mówiła no, wreszcie normalnie benzyną śmierdzi :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lis 19, 2010 10:58 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Czyli mnie rozumiesz :piwa:
Podobne objawy wywołuja u mnie świece zapachowe [wszystko jedno czym perfumowane] a juz kadzidełka to .. bez komentarza.
Moja Mam smażyła ostatnio rybkę i chciała po wywietrzeniu okadzic troche chałupę - prawie sie na mnie obraziła, że mam fanaberie jak "stara panna" ale jak się zaczęłam ksztusić po kwadransie to zdanie zmieniła :x

Nie wchodzę też do perfumerii i tylko jeden sklep Rossmana jest dla mnie wystarczająco wentylowany :x

Przyznaję, żo to dość utrudnia życie :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lis 19, 2010 11:04 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Kadzidełka nie - my mamy księgową i jak zapoda kadzidełko, to wszystkich łby bolą :evil: Ale np. wanilię bardzo lubię :oops: A moja koleżanka dobra ma właśnie migreny zapachowe: wanilia, kokos, duszące jakieś perfumy, lakiery do włosó, farby to wiem, co to znaczy. Ja generalnie jestem zapachowcem, żyję zapachami i lubię je, mam na ich tle skojarzenia, przypominaja mi sie historie różne jak czegoś powącham, nawet w snach zdarza mi się czuć zapachy. Może dlaego ja takiej paniki i histerii dostaję, jak mi sie ta moja alergia - nie alergia włącza, albo jak mam paskudny, ropny (przepraszam) katar - moja koleżanka po uporczywych, nieleczonych katarach straciła węch :-( A ja bym chyba oszalała, jakbym węchu nie miała. Ale ten zmysł nie zawsze przyjemny bo czuje się też brzydkie zapachy :-)
Puszeńko

jozefina1970

Post » Pt lis 19, 2010 11:20 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

AYO pisze:ale wyprysłam z niej w połowie trasy celem uwolnienia ptaka :oops:

Że jak? 8O 8O 8O
To AYO ma ptaka? :roll: :wink:
A perfumerii też nie lubię, mdli mnie :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 19, 2010 11:22 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Puść pan pawia - nie męcz ptaka !
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lis 19, 2010 11:24 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

AYO - co to było? Było coś takiego ale co?
:ryk:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Pt lis 19, 2010 11:25 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

To z jakiegoś kawału - usamodzielniło sie i kursuje jako taki greps :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lis 19, 2010 11:32 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

U nas sie tez modli do Sw. Jörg, albo ma sie kaszel w kostke... Apetyczne to nie jest, bo mi sie zwraca na sama mysl.

SecretFire

Post » Pt lis 19, 2010 11:33 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

AYO, ptaki, no świetne gadki przed południem :mrgreen:

Współczuję perturbacji zapachowych. Ja podobnie jak Józefina żyję zapachami. Uwielbiam niektóre, inne odtrącam. Ostatnio mam fioła na punkcie różanych wersji, ale tych naturalnych z prawdziwego suszu róż herbacianych. Ma saszetkę w torebce, w samochodzie, w domu :mrgreen: Saszetki genialne z Rossmana :wink: Zapachy bywaja bardzo namiętne :mrgreen:

Dorotka, pewnie jakies wirusisko się do białego przypałetało. Pilnuj ogonków :ok: Ja przy takich akcjam wkraczam se scanomune :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 19, 2010 11:36 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

AYO pisze:Puść pan pawia - nie męcz ptaka !

O matko, popuszczę zaraz :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 19, 2010 11:41 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Też lubie płatki róż suszone :oops:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Pt lis 19, 2010 11:43 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

jozefina1970 pisze:Też lubie płatki róż suszone :oops:
szczególnie z tych aromatycznych róż herbacianych mmmm ..... :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 19, 2010 11:54 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dostawy beta-glucanu brak w internetowym sklepie, gdzie znalazlam dosc tanio i teraz czekam. :-(

Jeszcze pare minut i dobije moja "kolezanke" z pracy. :evil: :evil: :evil: :evil:
Istnieje w ogule inny wyraz na to? Za kolezanke to ja uwazam kogos, kogo lubie.

SecretFire

[poprzednia][następna]