Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:dziewczyny a kto pojedzie do niego jutro i pojutrze go pomiziać i dac coś zjeść dobrego,nawet na silę...bo ruru bedzie w sobotę.
nie dajmy mu się poddać...
Ja latałam do mojej bidy każdego dnia i miziałam do upadłego. Ernesta też bym wymiziała gdyby był trochę bliżej... 77renifer pisze:ja to srebro i tak boje sie pic - zwlaszcza ze niedawno urodzilam
a jedna butla to moze mi do leczenia twarzy sie przyda

smarti pisze:dziewczyny a kto pojedzie do niego jutro i pojutrze go pomiziać i dac coś zjeść dobrego,nawet na silę...bo ruru bedzie w sobotę.
nie dajmy mu się poddać...
a tym bardziej, że może trafić pod Twoje skrzydła i ty już o niego zadbasz tak jak o Julcie 

rozdarło mnie od środka. To jest wspaniały kot. Jak go pogłaskałam to popatrzył i minimalnie się ożywił, podniósł główkę.. Tak bardzo myślę o Erneście, musi dać radę!gosiaa pisze:Skoro test wyszedł ujemny to raczej nie jest pp, te testy są raczej wiarygodne.
Jasna cholerka, co tu zrobić, on musi jak najszybciej opuścić schronisko, jeśli to ma podłoże psychiczne to każdy kolejny dzień...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], niuans, sebans i 88 gości