JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 13:45 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

śliczna - jak z reklamy :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 09, 2010 22:11 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

TO FAKT :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto lis 09, 2010 23:50 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

cudna kicia :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Juleczko, to juz jutro TEN DZIEŃ!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 09, 2010 23:52 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

A no przecież :piwa: Kciuki za udaną podróż :ok: Smarti pewnie będzie dziś cała noc miziała Juleńkę :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lis 09, 2010 23:55 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Już wstępne pożegnania z Juleńką zaczęte..
tak bardzo byśmy chcieli żeby była szczęśliwa...

Obrazek

ona jest taka kochana,ale na początku bardzo nieśmiała i wycofana..
u nas minęło prawie 3 miesiące zanim stała się taka fajna jak teraz-teraz jest cudowna-mizia się do twarzy,buuuuczy,pozwala się wziać na ręce co wczesniej ją tak bardzo przerażalo..

tak bardzo się boję aby nie zniechęciła do siebie swojego nowego domku tym że być może będzie na początku nieufna..

Julcia bardzo lubi aby ją drapać delikatnie za uszkiem a nawet brać jej pysio w dłonie jak siedzi lub stoi na biurku i drapać ją za oboma uszkami rownocześnie-tak ufnie wtedy patrzy tymi swoimi cudownymi slepskami...
te jej oczęta zapamiętam na zawsze :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 10, 2010 7:53 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Kciuki za bezproblemową przeprowadzkę :ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lis 10, 2010 8:55 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Bezpiecznej podróży i szczęścia w nowym domku Juleńko :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro lis 10, 2010 9:17 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Spokojnie Smarti, nie martw się :1luvu:
Maciek nie odda jej nawet gdyby postanowiła spędzić resztę życia w swojej budce :)
Dla niego ważne jest szczęście kotka, a nie jakies stereotypy :)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Śro lis 10, 2010 9:51 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Prue pisze:Spokojnie Smarti, nie martw się :1luvu:
Maciek nie odda jej nawet gdyby postanowiła spędzić resztę życia w swojej budce :)
Dla niego ważne jest szczęście kotka, a nie jakies stereotypy :)

nie,no tak żle to nie będzie-

Julcia już czuje ze wyjezdza,bo dzis ,jak nigdy, przywitała mnie siedząc przy drzwiach a nie,jak zwykle w budce,
po raz pierwszy nie chciała zjeść do końca musu z lososia z przemyconym w nim Cal Aidem, a po posiłku zamiast wpakować sie jak zwykle do budki,wskoczyla na parapet i wygląda przez okno !!!

chyba pierwszy raz odkąd jest u nas !!

Julcia wie że jedzie do domku i niech mi ktoś teraz powie że zwierzeta nie są rozumne...

W dodatku mąz Mru własnie mi napisał że wyjezdza o 12.30 a nie o 15-tej,tak jak miało być, i czy będę...no jasne że będę-jak miałabym nie być..
Tylko z tym wiąże się malutki obciaszek-kupilam transporterek ale o numer za mały(mierzyłam w innym miejscu :oops: ) , zamiast Atlas 20,kupiłam Atlas 10 :oops: :oops: :oops:

Na 14-tą jestem umowiona z panem w Keko na zamianę-dostawa będzie najwcześniej o 14-tej.

jeszcze dzwonię po sklepach ale nigdzie go nie mają tak na już i wynika z tego że Julcia pojedzie w moim osobistym transporterku (niestety podróżowało w nim już wiele kiciów i jest troszkę obdrapany na kratce :oops: :oops: ,ogolnie nosi drobne slady zużycia choć sprawuje się swietnie i wszystko w nim działa)

Jeśli nie znajdę teraz nowego transporterka to widocznie tak miało być-Julcia chciała jechac w tym który dobrze zna i niech tak będzie...
Maćku,Prue,wiem że to maleńki obciaszek,a raczej wielki obciach ale tak wyszło-za co bardzo,bardzo przepraszam. :oops: :oops: :oops: :roll:
Ostatnio edytowano Śro lis 10, 2010 10:26 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lis 10, 2010 9:59 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

smarti - nie żartuj z tym obciaszkiem :mrgreen:
Juleczko - szczęśliwej drogi juz czas! :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 10, 2010 11:15 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

:ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 10, 2010 15:44 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

Juleńka już od 4 godz.w drodze...
myślę cały czas o niej..
jak ją wiozłam do meża Mru to przez cały czas ją drapałam za uszkiem a ona się wcisnęła w najdalszy kąt budki i leżała tak jak na tych pierwszych zdjęciach ze schronu-plaskato i tylko oczy inne bo takie wielkie i otwarte..
potem zwinela się w kłębuszek i wtuliła pysio w moją rękę..

mam nadzieję ze podróż upływa im spokojnie.. :)

Szczęśliwego i spokojnego życia w nowym domku nasza Najukochansza Koteńko

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro lis 10, 2010 15:52 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Śro lis 10, 2010 15:51 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

smarti pisze:Juleńka już od 4 godz.w drodze...
myślę cały czas o niej..
jak ją wiozłam do meża Mru to przez cały czas ją drapałam za uszkiem a ona się wcisnęła w najdalszy kąt budki i leżała tak jak na tych pierwszych zdjęciach ze schronu-plaskato i tylko oczy inne bo takie wielkie i otwarte..
potem zwinela się w kłębuszek i wtuliła pysio w moją rękę..

mam nadzieję ze podróż upływa im spokojnie.. :)

Szczęśliwego i spokojnego życia w nowym domku Najukochansza Koteńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mru na wątku Jadzi napisała że jak na razie podróż przebiega dobrze :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 10, 2010 15:53 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już niedługo w DS! :)

trzymam kciuki za Juleńkę :ok: Oby się mocno nie zestresowała :ok:
Teraz tylko żeby szybciutko zaklimatyzowała się w nowym domku :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lis 10, 2010 15:55 Re: JULKA u smarti - wraca do WRO, już w drodze do DS! :)

Właśnie..
mam nadzieję ze to jest wymarzony domek dla Juleńki :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

[poprzednia][następna]