Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 06, 2010 10:46 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Kasiu, zależy kiedy. Czasami lezy jak szmaciana lalka i można z nią wszystko zrobić, a czasami na sam widok grzebienie startuje z pazurami i zębami
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lis 06, 2010 11:12 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Klara nigdy nie pozwala się czesać-może być nie wiem jak spiąca,to widok szczotki,albo furminatora skutecznie ją rozbudza! :( -ona ma chyba jakieś złe doświadczenia,nie wiem jak ja traktowano w poprzednich domach,unikam kontaktu z jej poprzednimi włascicielami(przypadkowo ich znalazłam :twisted: )
To kompletnie nie odpowiedzialni ludzie,a zwłaszcza ich córka,która Klarę oddała rodzicom,jak zaszła w ciążę,a oni nie traktowali jej źle,ale kompletnie bezmyślnie-ot tak,jak coś co jest,ale nie ma się do tego serca!
Jak można było nieść kotkę na zastrzyk hormonalny w otwartym koszu,a jak wyskoczyła,to nawet jej nie szukać?
Kotka przewędrowała przez działki,ruchliwe ulice i trafiła pod muzeum,gdzie na szczęście ludzie ja karmili (pracownicy)-tam koczowała 2,5 miesiąca,aż ja ja wypatrzyłam i zabrałam.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lis 06, 2010 11:14 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

pozbyli się problemu :(

WarKotka

Post » Sob lis 06, 2010 11:19 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

A żebyś wiedziała!,jak przyszli do mnie do pracowni,to nie pytali jak ona sie czuje,co przeszła,tylko pytali,czy to na pewno ona.Jak już uspokoili sumienia,to Pani zapytała,czy może ja odwiedzić-nie zgodziłam się-bo i po co?
Zapytałam złośliwie,czy może chcą ja z powrotem,od razu dodając,że ja wyleczyłam,wysterylizowałam i odkarmiłam-za co jeśli ja wezmą-poproszę o zwrot kasy :twisted:
Wiedziałam od poczatku,że jak to powiem,to za Boga nie zechcą!-podła jestem-co?
W życiu bym im jej nie oddała!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lis 06, 2010 11:20 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze:Jak można było nieść kotkę na zastrzyk hormonalny w otwartym koszu,

To częsta praktyka :cry:
Mam przyjacółkę ma fajnego czarnego kocura. Dbają o niego, ale zupelnie nie maja wyobrażni.Do weta niesli go w torbie takiej na zakupy , lnianej.
Ja mam kilka transporterków, i mogłam im pożyczyc, ale to wymagało przyjścia do mnie (jakieś 300 m). :evil:
Dzięki Bogu nic sie nie stało, mieli farta :wink: :evil:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lis 06, 2010 11:24 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Hmmm-do czasu-niestety! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 06, 2010 11:39 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Kasiu to nie Ty jesteś podła.....

WarKotka

Post » Sob lis 06, 2010 19:51 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Martuś-podła jestem,bo z premedytacją powiedziałam o kosztach,ale usprawiedliwia mnie to,że wiedziałam,że nie będą chcieli w nich partycypować,nie mówiąc juz o pełnym zwrocie kosztów-po prostu tacy ludzie nie powinni mieć zwierząt!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 06, 2010 20:28 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Nie zgadzam się z Tobą - to oni są podli, nie Ty

WarKotka

Post » Nie lis 07, 2010 9:49 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Witamy niedzielnie Duzych, ogoniaste i uszate :D
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie lis 07, 2010 10:16 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Witaj Ewuś :1luvu:
Dzisiaj miałam ciężką noc - Ksieżniczka co chwila przyłaziła i budziła mnie, żeby ja miziać 8O

WarKotka

Post » Nie lis 07, 2010 10:20 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

:ryk: :ryk: :ryk:

Znam ból nocnych pobudek :mrgreen:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie lis 07, 2010 12:19 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze:Witaj Ewuś :1luvu:
Dzisiaj miałam ciężką noc - Ksieżniczka co chwila przyłaziła i budziła mnie, żeby ja miziać 8O

no i jednak wychodzi na to ze Ona i Gryzak maja WIELE wspolnego... :kotek:
dziendoberek!

round-eyes

Od: Czw paź 21, 2010 8:55

Post » Nie lis 07, 2010 13:24 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Witaj round-eyes :D Wycałuj ode mnie Gryzaka :1luvu:
Pozostałe koty przylatują tylko jak widzą, że nie śpię, albo się przebudzam, a ona po chamsku łapką mnie trąca i to wcale nie delikatnie :roll: :wink:

WarKotka

Post » Nie lis 07, 2010 13:56 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze: ona po chamsku łapką mnie trąca i to wcale nie delikatnie

Szura bywa mało delikatna w takich samych momentach nocno-porannych, ale Natasza to dopiero dziewczynka bez skrupułów :oops: Pcha się namolnie na kolana i to przeważnie wtedy jak ja nie mam mozliwości przytulenia jej bo haftuję (nićmi), albo maluje. Włazi mi wtedy na ramię, zagląda w oczy pacając łapą i drze pysio. Ciągnie za włosy, podgryza po uszach. Dla lepszego efektu gada, gada, gada! Oddam ja razem z rodowodem , ukochaną budką
i piłeczką :!:
Obrazek

Szura-najmysi mama

[poprzednia][następna]