Oby się udało z domkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Gibutkowa, spróbuj pomacać Przecinkowi tarczycę.
I jakby co, pokaż wetowi.
Gibutkowa pisze:Dziękuję Pętelko.![]()
Dzięki dziewczyny że jesteście![]()
Jak tak sobie przypomnę Przecinka jak go na żywo widziałam w schronie to ja myślę że on musi najpierw do DT trafić, albo do baaaaaardzo doświadczonego domku, bo jego naprawdę trzeba doprowadzić do stanu "używalności społecznej". Nie wiadomo co jest przyczyną jego chudości (biegunek nie widziałam w jego "wykonaniu") ale też nie widziałam żeby jadł - może to z depresji (Przecinek był od zawsze chudy ale nie AŻ TAK). To by trzeba było "naprawić" i do tego te ranki (tak jak pisałam podejrzewam grzybka bądź świerzba, dlatego że widziałam to na dwóch innych kotach też choć w mniejszym stopniu niż na Przecinku - pewnie to jego niedożywienie sprawia że to się bardziej rozprzestrzenia). Także to jest ta praca którą trzeba by przy Przecinku wykonać, to co widziałam z zewnątrz. Poza tym na moje oko średnio doświadczonego kociarza nic innego Przecinkowi nie dolega.
Pętelka pisze:
Zapraszajcie znajomych z FB na wydarzenie. Ach, tylko o ten kontakt w sprawie dt lub ds bym prosiła. Będę obserwować wątek i aktualizować wydarzenie.
Annaa pisze:4-5 tyg domku tymczasowego na pewno postawiłoby go na nogi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości