4 kotki z parkingu Carrefura Wszystkie kotki maja domy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 03, 2010 23:31 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Szybko znajdą domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie paź 03, 2010 23:45 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Maniek mnie rozwalił totalnie..te wasiska piękne, długie, ale koleś z niego będzie, że hej :love: :love: :love: Rano puszeczki wyjeżdżaja.Jak posmakują to dokupimy za tydzień....Kropla w morzu potrzeb takie szkraby, cztery...to na pewno głodomorki sa.... :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 04, 2010 6:06 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

ciekawe jak tam maluszkom minęła noc u werci ?pewnie spać nie dały :kotek:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon paź 04, 2010 7:27 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Matka spala w moim pokoju z nimi.One byly w klatce lazdnie przesypiaja noc.Do tego miala na glowie Kropke i Bryze.Ja spalam w innym pokoju z 3 starszymi kotami bo sie stesknily.Pobudka o 7 rano bo klatke chcialy rozwalic takie glodne z ranca sa.A teraz lataja mi pod nogami.

Bryza sie z nimi bawi.
Im wiecej oddaje tym wiecej znajduje.Haha Naznaczona czy cooo.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon paź 04, 2010 7:31 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

naznaczona kotami :D
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon paź 04, 2010 8:42 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Super mam wszystkie na kolanach :kotek: Ciagle sie na mnie wdrapują gówniarze jedne.

Pamietam jak pare lat temu pisalam swój pierwszy post że kot mi leje na łóżko.Haha teraz moja wiedza jest bardzo pogłębiona dzięki miau.Od tego czasu przez mój dom przewineło sie 54 koty plus 4 nowe.
58 uratowanych jak na 24-latke to calkiem spory wynik.

Musimy posprzątać dom ... blee :evil: Potem wstawie nowe fotki.

Jedno zdjecia na szybciutko przez sprzataniem.
Tak lubimy spedzac czas ...na nogach dużej.Już ma nas dośc ale to dopiero początek.
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon paź 04, 2010 8:50 przez wercia, łącznie edytowano 1 raz

wercia

Post » Pon paź 04, 2010 8:50 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

czekam na zdjątka maluszków nowe
trzymaj się werciu - miłego sprzątania
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon paź 04, 2010 15:31 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Historyjka obrazkowa w miniaturkach :)Mozna powiększyć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Potem bylo jeszcze gorzej
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A na koncu dorwaly sie do cycków od Puśki
Obrazek
Obrazek

Maniek zasnął pod komputerem .....
Obrazek

a Mimi naniosła mi żwirku na kanape...
Obrazek

Tego nie jestem w stanie skomentować... hmmm
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon paź 04, 2010 16:23 przez wercia, łącznie edytowano 1 raz

wercia

Post » Pon paź 04, 2010 16:11 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

ale cudeńko śnieżne to bialutkie :1luvu:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon paź 04, 2010 16:24 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

To białe cudo to Bryza z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=113076 Na 4 stronie jest jej zdjecie jak sie .W tamtym czasie czyli z 2-3 mc temu mialam 16 kotów w domu.
To było wyzwanie z tymi jest owiele lżej.
Wtedy miałam w 2 pokojach po kotce z małymi.Plus moje własne.Poprostu kocioł ..

wercia

Post » Pon paź 04, 2010 16:56 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

dzielna kobitka z Ciebie :D
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon paź 04, 2010 17:08 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Dziękuję.Muszę sie tylko nauczyć żeby od razu nie pisać że nie mam gdzie ich dać bo i tak rodzice się wkońcu zgadzaja żeby je przetrzymać co widać w innych wątkach.Jaka ja czasami nie ogarnięta jestem.

Generalnie to niewiem jak to się stało że mam w domu 7 kotów.Pamiętam jak miałam 15 lat i matka się tak darła na mnie że kota przyniosłam.Nie mogłam go zostawić.A rok pózniej mieliśmy kotke w ciąży która sie okociła.Wtedy 1 raz odebrałam poród.I tak się to ciągnie do dzisiaj.Tamtego kota miło wspominam miała jedno oko,zero zębów i była cała czarna.Umarła mi na rękach jak miała ok 14 lat.
Jej zdjęcie do dziś wisi na ścianie w widocznym miejscu.

Potem były te inne koty.Z 2 robiły sie 3 potem 4.Czasami miałam koty po 2 lata w domu bo nie umiałam dla nich dobrego domu znalezdz.Jak już znalazłam to do dziś sobie wysyłamy mmsy jak to u nich leci.
Kurcze wszystko super jak sie tak wspomina a ja na dzień dzisiejszy mam znowu powyżej normy .. 11 kotów kurcze niewiem jak mogłam do tego dopuścić. :ryk:

Gnojki się obudziły ide zrobić im jedzonko..

wercia

Post » Pon paź 04, 2010 17:13 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

wesoło masz ciągle z tego co piszesz,kociaczków dużo jest co tulić i głaskać , a kociaste to pieszczoszki przecież :kotek: u mnie zawsze w domu była mowa z ust Taty , nigdy żadnego zwierzęcia w domu, zaczęło się od psa mamy staruszka yorka chorego na epilepsję i teraz dwa koty Saszkę dzikuskę i Dziunię maluszka cudnego :1luvu: więc wesoło mamy też :cat3:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon paź 04, 2010 17:28 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

Fajnie sie masz tak malutko tych zwierzaków:)Ja ostatnio mialam jeszcze malego jamnika bo mi babcia jakas na targu go dała za darmo.Ze niby mi dobrze z oczu patrzy.Ale 1 pies mi wystarczy.I tak jest jak maly cielak.

Bardzo sie ciesze ze jest to forum bo jest z kim pogadać a tak kolezanki w moim wieku maja juz meżów i dzieci z nimi nie mam o czym rozmawiam bo ja dalej latam po śmietnikach i szukam kotów haha Nie potrafia tego zrozumieć że można jeszcze oprócz dzieci inne istoty obdarzyc miłością.

Od czwarku bd pracowac po 12 h w barze (2 dni pracy 2 dni wolnego).. bede zarabiać na moje kociaste.WKOŃCU

Paseczek ..zaczyna sie demolka
Obrazek

wercia

Post » Pon paź 04, 2010 17:36 Re: Pomocy !! 4 małe kotki z Carefura u mnie w domu Pliz żwirek

kotki odwdzięczają się bezcenną miłością za pełną miseczkę więc warto :ok:
super że zaczynasz pracę -gratulacje :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]