ROZBIORKA - Porucznik w DS, Misiu w DT , uffff....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 13:13 Re: ROZBIORKA-KONIN!!! jest tdt. POMOC W OGLOSZENIACH POTRZEBNA

ja nie dam rady jednak obfotografowac :C przepraszam
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Śro wrz 22, 2010 18:19 Re: ROZBIORKA-KONIN!!! jest tdt. POMOC W OGLOSZENIACH POTRZEBNA

i tak kotka wróciła do lecznicy
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Śro wrz 22, 2010 18:27 Re: ROZBIORKA-KONIN!!! jest tdt. POMOC W OGLOSZENIACH POTRZEBNA

zaznaczę sobie!
Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw wrz 23, 2010 1:36 Re: ROZBIORKA-KONIN!!! jest tdt. POMOC W OGLOSZENIACH POTRZEBNA

a co się stało? :C

ps- co wy na to by na facebooku naszym zrobić kilka aukcji charytatywnych na rzecz schronu lub pomocy kotom bezdomniakom z konina - głównie dla tych z wojska polskiego ale i nie tylko?
mogę zlicytować jeden plecak dog chow bo K. oczywiście sobie kupił plecak i jeden jest nam zbędny, oprocz tego mam kilka książek i może ktoś jeszcze coś dorzuci? albo kto ma kontakt ze schroniskiem, żeby spytać czego potrzebują przed zimą, może uda się zrobić jakąś zbiórkę przez facebooka, trzeba wykorzystać jego możliwości!
kto moglby spytac czy schronisko wyraza zgode zebym np. napisala list oficjalny i poszukala sponsorow, moze uda nam sie troche rozbudowac schronisko zeby wiecej zwierzat moglo znalezc tam schronienie i zeby zylo im sie lepiej... mam kilka pomyslow na akcje.. mozna tez zrobic jakis koncert :) juz kiedys pisalam na temat moich pomyslow trochę, ale wtedy pojechałam do tej norwegii i ucichło ale teraz już nigdzie sie nie wybieram przez dlugi czas wiec moze cos zdzialam z wasza pomoca oczywiscie?
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Czw wrz 23, 2010 19:59 Re: ROZBIORKA-KONIN!!! jest tdt. POMOC W OGLOSZENIACH POTRZEBNA

banshie pisze:a co się stało? :C

ps- co wy na to by na facebooku naszym zrobić kilka aukcji charytatywnych na rzecz schronu lub pomocy kotom bezdomniakom z konina - głównie dla tych z wojska polskiego ale i nie tylko?
mogę zlicytować jeden plecak dog chow bo K. oczywiście sobie kupił plecak i jeden jest nam zbędny, oprocz tego mam kilka książek i może ktoś jeszcze coś dorzuci? albo kto ma kontakt ze schroniskiem, żeby spytać czego potrzebują przed zimą, może uda się zrobić jakąś zbiórkę przez facebooka, trzeba wykorzystać jego możliwości!
kto moglby spytac czy schronisko wyraza zgode zebym np. napisala list oficjalny i poszukala sponsorow, moze uda nam sie troche rozbudowac schronisko zeby wiecej zwierzat moglo znalezc tam schronienie i zeby zylo im sie lepiej... mam kilka pomyslow na akcje.. mozna tez zrobic jakis koncert :) juz kiedys pisalam na temat moich pomyslow trochę, ale wtedy pojechałam do tej norwegii i ucichło ale teraz już nigdzie sie nie wybieram przez dlugi czas wiec moze cos zdzialam z wasza pomoca oczywiscie?

A czy nie mozesz po prostu skontaktować się z pania Anią, szefową schroniska? Masz bardzo dobre pomysly.

Ja wrócę do Konina na dobre / bo teraz wiecej czasu spędzam w pociagach niz w Koninie czy Łagowie/ i wtedy służę wszelka pomocą - kontakty, fotki, itp...
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw wrz 23, 2010 20:28 Re: ROZBIORKA-KONIN!!! jest tdt. POMOC W OGLOSZENIACH POTRZEBNA

:ok: zaznacze

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie wrz 26, 2010 20:38 Re: ROZBIORKA-KONIN!!! jest tdt. POMOC W OGLOSZENIACH POTRZEBNA

znow pisze z playa, wiec krotko.

jeden z maluszkow ma DT u mojej kolezanki :)
mozliwe ze jeszcze jeden maluszek znalazl dom, ale to potwierdze jak ustale na 100 % bo bylu deklaracje poki co. jutro bede dzwonic do p. Gosi...

ja chwilowo pisze od rodzicow, do ktorych sie przenioslam nianczyc kotka - chorzniowego dzikuska, ktorym uszczesliwilam rodzicow ;)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto wrz 28, 2010 9:47 Re: ROZBIORKA-KONIN! maluchy w domach! POMOCY W OGLOSZENIACH

wszystkie maluszki sa juz w domach.

Zostaly duze czyli mlode - dorosle.
Szukamy im DT/DS.

AprilRain

Post » Czw wrz 30, 2010 22:14 Re: ROZBIORKA-KONIN! maluchy w domach! POMOCY W OGLOSZENIACH

w sobote pani Gosia pojedzie sprawdzic jak wyglada sprawa duzych kotow - nie moga sie doliczyc jednego :(
niedlugo wejda maszyny, mieszkancy sa juz na ostatniej prostej jesli chodzi o wyprowadzke...

dzieki facebookowi odezwali sie do nas z serwisu siepomaga, moze uda sie u nich naglosic sprawe, tylko trzeba zrobic to poprzez OPP, napisalam maila do AFN http://afn.pl/ z prosba o wziecie nas pod swoje skrzydla...

AprilRain

Post » Pon paź 04, 2010 11:12 Re: ROZBIORKA-KONIN! maluchy w domach! POMOCY W OGLOSZENIACH

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 04, 2010 12:07 Re: ROZBIORKA-KONIN! maluchy w domach! POMOCY W OGLOSZENIACH

usunęli mi allegro dla WP kotów, z uzasadnieniem takiej treści:

W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie oferty sprzedaży konkretnych towarów/usług. Nie jest dozwolone wykorzystywanie formy aukcji Allegro w celu ogłoszeniowym i reklamowym - opis nie może służyć jako reklama oraz sposób promocji swojej działalności, towarów oraz usług, które nie są oferowane na aukcjach Allegro. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem.

Niedozwolone jest zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami, wyrażania opinii na ich temat lub na temat konkurencyjnych produktów.

tylko patrzeć, jak usuną mi wszystkie aukcje, bo we wszystkich mam napisane żeby nie licytować, zresztą nie tylko, ja, chyba większość ogłaszających zwierzaki na allegro
ktoś wie jak z tego wybrnąć? wiadomo, że to adopcja ma być, więc wygranie aukcji nie może gwarantować nabycia psa/kota... fatalnie, fatalnie, bo mnóstwo ludzi szuka zwierzaków na allegro:(
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Pon paź 04, 2010 21:37 Re: ROZBIORKA-KONIN! po dwojce slad zaginal:(

Dwa koty zaginely :(

Zostaly zatem 3 duze , nie wiem jeszcze które, jutro mam dostać zdjęcia.

Jest jedna malutka czarnulka - Konewka, w DT, ale szukamy jej DS, utaj watek malutkiej:
viewtopic.php?f=13&t=118058

I jest Oficerka - w DT:
viewtopic.php?f=1&t=117481&p=6437431#p6437431

AprilRain

Post » Pon paź 04, 2010 21:43 Re: ROZBIORKA-KONIN! maluchy w domach! POMOCY W OGLOSZENIACH

cynamon i wanilia pisze::

Niedozwolone jest zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. :(

nie widziałam Twoich ogłoszeń i nie wiem jak sa sformułowane, ale na allegro wcześniej gdy były ogłoszenia nie było zakazu licytacji a jedynie zapis że przedmiotem licytacji jest żywe zwierzę a więc osoba wystawiająca może odmówić sprzedaży jeśli okaże się że osoba kupująca nie jest w stanie zapewnić zwierzęciu dobrych warunkow zycia. Było też dodane że osoba kupująca musi podpisac umowe adopcyjną, to jest warunek kupna.
Nie było nic w takich ogłoszeniach / w Twoich pewnie też nie ma/ co by sugerowało jakoby sprzedaż miała się odbyć poza allegro / a więc serwis nie otrzymał by naleznej sobie prowizji/.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto paź 05, 2010 18:47 Re: ROZBIORKA-KONIN! po dwojce slad zaginal :(

to co udalo mi sie ustalic:

w tej chwili zostalo trzech doroslych chlopakow - bialo szary, czarny z bialymi znaczeniami i czarny z bialymi znaczeniami z chorymi oczami.

tato p. Gosi przychodzi i dokarmia chlopakow, nie wiadomo jak dlugo bedzie mogl to jeszcze robic - prawdopodobnie za w przyszlym tygodnie wchodza ekipy budowlane...

potrzebujemy DT dla chlopakow, zwlaszcza dlatego z chorymi oczami :(

AprilRain

Post » Śro paź 06, 2010 19:41 Re: ROZBIORKA-KONIN! szukamy DT dla trzech kotow

prosze, podnoscie watek...

potrzebny DT dla trzech kotow, maja okolo roku - poltora.
te koty to nie sa kompletne dzikuny - ostrozne, ale znaja czlowieka. pan ktory je karmi moze je brac na rece....

boje sie bardzo ze w Koninie nie znajda sie dla nich DT, a bez DT zgina :(

zalozylam watek Szeregowemu (pingwinek z chorymi oczami) : viewtopic.php?f=1&t=118168

AprilRain

[poprzednia][następna]