Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
banshie pisze:a co się stało? :C
ps- co wy na to by na facebooku naszym zrobić kilka aukcji charytatywnych na rzecz schronu lub pomocy kotom bezdomniakom z konina - głównie dla tych z wojska polskiego ale i nie tylko?
mogę zlicytować jeden plecak dog chow bo K. oczywiście sobie kupił plecak i jeden jest nam zbędny, oprocz tego mam kilka książek i może ktoś jeszcze coś dorzuci? albo kto ma kontakt ze schroniskiem, żeby spytać czego potrzebują przed zimą, może uda się zrobić jakąś zbiórkę przez facebooka, trzeba wykorzystać jego możliwości!
kto moglby spytac czy schronisko wyraza zgode zebym np. napisala list oficjalny i poszukala sponsorow, moze uda nam sie troche rozbudowac schronisko zeby wiecej zwierzat moglo znalezc tam schronienie i zeby zylo im sie lepiej... mam kilka pomyslow na akcje.. mozna tez zrobic jakis koncertjuz kiedys pisalam na temat moich pomyslow trochę, ale wtedy pojechałam do tej norwegii i ucichło ale teraz już nigdzie sie nie wybieram przez dlugi czas wiec moze cos zdzialam z wasza pomoca oczywiscie?
cynamon i wanilia pisze::
Niedozwolone jest zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 201 gości