Brygada RRR... rok bez Renesha

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 16, 2010 22:33 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. jak oswoic dzikusa?

a tutaj Łapek, zdjecia robione rano, po zwinieciu zasikanego podkładu, dlatego klateczka taka gola jest :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wiemy już, że Łapek jest chlopcem :)
chociaz z minki to dziewczynka

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Czw wrz 16, 2010 22:35 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. jak oswoic dzikusa?

słodkiiiii!!!!

PS- April możesz mi napisać krótkie 'streszczenie' sprawy o kotach z wojska polskiego? chcę wysłać do wkonina żeby dali na głównym jako jeden z artykułów... podeślę to też do konin.lm.pl i może coś jeszcze z tym wykombinuję ;)
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Czw wrz 16, 2010 22:38 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. jak oswoic dzikusa?

banshie pisze:słodkiiiii!!!!

PS- April możesz mi napisać krótkie 'streszczenie' sprawy o kotach z wojska polskiego? chcę wysłać do wkonina żeby dali na głównym jako jeden z artykułów... podeślę to też do konin.lm.pl i może coś jeszcze z tym wykombinuję ;)

ok, napisze :)
dzis padam na pysk, ale postaram sie to jutro wieczorem podeslac...

AprilRain

Post » Pt wrz 17, 2010 6:25 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. jak oswoic dzikusa?

AprilRain pisze: tak dziekujemy Mamusi za prezent:
Obrazek

/Panią Matkę po rękach całować należy!!!/

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Świetne :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt wrz 17, 2010 11:31 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. FOTO STR 26 I 27

To nie jest minka dziewczynki - bardzo podobnie łypał mały Behemot choć z sylwetki właśnie dziewczynkę przypominał :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 17, 2010 11:50 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. FOTO STR 26 I 27

Coopi też jak był mały był takim zniewieściałym szczurkiem chudym ;P
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Post » Pt wrz 17, 2010 11:54 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. FOTO STR 26 I 27

Znalazłam sobie właśnie znaczenie imienia Ranesh - Lord of Love :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto wrz 28, 2010 19:40 Re: Brygada RR! -ŁAPANKA -sukces polowiczny. FOTO STR 26 I 27

mowie Wam ale jaja z tym maluszkiem! :)

chwilowo wyprowadzilam sie z domu, opuscilam koty i TZta - maja chlopaki wolny tydzien ;) albo i dluzej, zobaczymy..

malutki siedzial u weterynarza przez dwa tygodnie - tydzien zajelo doprowadzenie lapki do normy (nastawienie, opatrunek usztywniany) a drugi tydzien to odrobaczenie i szczepienie. Moglam go zabraz w polowie tygodnia, ale w zasadzie na jeden dzien, bo pozniej wyjezdzalismy (TZ na turniej, rodzice i ja do W-wy) i nie chcialam go w domu samego zostawiac, zeby nie zepsuc pracy zwiazanej z socjalizacja maluszka jaka wykonano u weta... odwiedzialam maluszka, dzwonilam i ustalalam co z nim... mama powiedziala, ze wezmie malego jesli bedzie chlopczykiem, jak wet przez telefon powiedzial ze to chlopiec to TZ nakazal mj powiedziec rodzcom, ze 'dziewczynka' ;) bo stwierdzil ze chcemy malego u nas :)

w niedziele maly przyjechal do domu rodzicow, a ja sie przeprowadzilam na panienskie /ekhm... w sumie dalej panna jestem ;)/ pokoje... maly spi u mnie, pierwsza noc pod lozkiem, teraz na lozku juz... Łapek wie co to kuweta i z niej korzysta, lubi sie bawic. czasami zapomina ze sie trzeba bac i sam wychodzi sie miziac i mruczy jak traktorek. a jak sobie przypomina ze jednak trzeba si ebac wieje pod lozko :) ale czuje sie coraz pewniej. ja po kancelarii jade do Brygady, pozniej na dodatkowe zajecia i do rodzicow...
okazalo sie ze maluszek w ksiazeczce zdrowia dziecka ma wpisana kastracje 8O 8O zadzownilam i wyjaznilam, ze zostal wykastrowany przez pomylke ;) to znaczy ze nie mial zadnego zabiegu, tylko wpis przez pomylke w jego ksiazeczce...

tyle ze ja dzisiaj odkrylam ze to raczej koteczka jest...

AprilRain

Post » Śro wrz 29, 2010 12:09 Re: Brygada RR! - Maly w DS :) Wyprowadzam sie

:ryk:

I co teraz?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro wrz 29, 2010 20:56 Re: Brygada RR! - Maly w DS :) Wyprowadzam sie

meksyk.

mala jest u nas, nie chce pisac szczegolowo, ale u rodzicow jednak nie zostanie. jest odwazna, zwiedza. kazio ja poznal, powachali sie, chciala mu przylozyc.
renio wkurzony, bardzo, bardzo ..... warczy, straszy, krzyczy na nia... a mala niewiele robi sobie z tego, boje sie ze jak dojdzie do lapoczynow to bedzie ciezko. wzielam renia na rece zeby go uspokoic - efekt: krew mi sie leje z powieki :( dobrze ze tylko skore uszkodzil a nie oko...

tz wkurzony, stwierdzil ze nie chce kotow stresowac i mamy szukac malej domu... a ja wkurzona bo nie chce dac nam szansy :(

AprilRain

Post » Śro wrz 29, 2010 21:43 Re: Brygada RR! - maly to mala, renio wkurzony, krew sie leje

dogadają się! zobaczysz. niech wam da szansę

banshie

Post » Czw wrz 30, 2010 7:24 Re: Brygada RR! - maly to mala, renio wkurzony, krew sie leje

Renek a w doope chcesz??? ;) Zapomnial juz wol jak cieleciem byl?? to niech sobie przypomni i to szybko i opamieta sie :twisted: Nie tego Cie wujek Serwis uczyl :!:
Ale i tak Cie :1luvu:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Czw wrz 30, 2010 20:46 Re: Brygada RR! - maly to mala, renio wkurzony, krew sie leje

Renek buczy, fucha i straszy dalej :(
Male ma to w pompie, olewa wujka Renka. Goni ogon wujka Kazia... Tatus w Poznaniu na Lechu, Mamusia jednym okiem oglada futbol, drugim siatkowke, kontroluje koty i czyta o odpowiedzialnosci odszkodowawczej ;)

AprilRain

Post » Czw wrz 30, 2010 22:04 Re: Brygada RR! - maly to mala, renio wkurzony, krew sie leje

male gryzie kable :( nie wiem co robic, pierwszy raz sie z takim gryzakiem spotykam :(

AprilRain

Post » Pt paź 01, 2010 7:34 Re: Brygada RR! - maly to mala, renio wkurzony, krew sie leje

Podobno sok z cytryny działa odstraszająco i wszelkie cytrusowe odświeżacze :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]