No to relacja z dzisiaj:)
Fotki mamy - Banshie i jej kolega Lukasz zrobili kotom zdjecia. Banshie je tutaj wrzuci

Dziekuje raz jeszcze za obecnosc i foto. Super, ze Lukasz mial lampe, dzieki temu udalo sie zrobic dobre zdjecia w szopce.
Kotow jest 10, widzielismy 8, bo dwa spaly gdzies w budynku, a my bylismy na sesji fotograficznej w szopce.
Malych jest 4, maja okolo 3 miesiecy.
male szare - odpchlone, odrobaczone, moim zdaniem chlopiec
male czarne z bialym krawatem - moim zdaniem chlopiec
male czarne I - nic blizej nie wiem, nie dalo do siebie podejsc
i male czarne II - rownie niepodchodliwe jak male czane I
I duze - widzielismy 4 sztuki:
bialo - szary, chlopak, okolo 1,5 roku , zaskoczylam go i wzielam na rece, ale jak zaskoczenie minelo wyrwal sie
szaro-biala , kotka,
najprawdopodobniej w ciazy, rozmawialam z p. Gosia na temat sterylki aborcyjnej, nie znam wieku, ale oceniam na jakies 2 lata
czarny z bialymi znaczeniami (skarpety, brzuszek, krawat) - zakladam ze chlopak
koniecznie trzeba zajac sie jego oczami - zachodzi trzecia powieka, p. Gosia jutro ma jechac z nim do weterynarza.
okolo 1,5 roku
czarny z gorsem - nie podszedl blizej, nic nie wiem o nim, okolo 1,5 roku, nie jestem pewna czy to nie kotka - mamusia maluszkow
Pani Gosia byla z tata ktory przyjezdza karmic koty, one mu ufaja, mieszkaja w drewnianej szopce, w ktorej je karmi. Panstwo sie przejmuja losem kotow. Najbardziej zalezy im na domach dla maluszkow. Jutro p. Gosia ma urlop, pojedzie z towarzystwem do weterynarza.
Jutro wyjezdzam, wroce w niedziele. Ale przekazalam tyle informacji ile sie dalo, jak Banshie wrzuci zdjecia mozna juz robic ogloszenia. numer kontaktowy do ogloszen to numer p. Gosi : 602 444 707
p. Gosia wrzucila ogloszenia na lm i wirtualnykonin . bez odzewu.
bylam jedyna osoba ktora zareagowala na apel w gazecie!!!