Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 11, 2010 14:39 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek w szpitalu u CC

zatkany, czyli znowu problemy z jelitami?? taki mlodziutki - skad biora sie te wszystkie chorobska.... :( :(

nieustanne kciuki za Krawatka... :ok: :ok: :ok: :ok:

a zdjecia, ktore wstawilas, Kasiu, są takie kolorowe i optymistyczne, nie widac na nich chorob tylko przepiekne, zadowolone z zycia koty

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob wrz 11, 2010 15:23 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek w szpitalu u CC

:ok: Jestem z Wami. Jaka prognoza jest?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob wrz 11, 2010 18:02 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek w szpitalu u CC

O kurczę :? Biedny Krawacik :(
Ale jeśli to zatkanie jelit, to może - pomimo tego, że teraz znowu jest nie najlepiej - jest dla Niego szansa.
Trzymam za to kciuki bardzo mocno :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 11, 2010 19:39 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek w szpitalu u CC

Malutki już w domciu.
Ciocia CoolCaty wycisnęła z niego duża ilość kupy, ale co się dziwić, jak on się praktycznie nie mógł załatwić.
Jutro jak nie będzie dalej jadł to mamy przyjechać na kroplówkę.
Nerki nadal wielkie... to jego oddychanie może być związane ze zbieraniem się płynu w płucach... :cry:
Dostał steryd w iniekcji i tego w tabletce mam już nie dawać. Antybiotyk też ma zmieniony.

Gdy przyjechaliśmy do domu to Gagusia się strasznie cieszyła jak tylko go zobaczyła i już go nie odstępowała na krok, a miauczy przy tym. :roll:
Teraz śpią razem na łóżku.

Krawatek od przyjazdu około 19 godz, zrobił już 3 razy duże siku. Jeść nic nie chciał.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob wrz 11, 2010 20:17 !

Nie rozumiem, ze nikt nie moze powiedziec, co mu tak naprawde jest. Jak nie nerki, to kupka, jak nie to, to co innego. Boze drogi, czemu nie moze sie niebo wreszcie rozjasnic?
Aniu, dobrze, ze juz jest w domku. Ja bym go tam samego tez nie zostawila. Predzej bym tam na podlodze spala!
Biedna Gagusia, nie moze sie nim tak porzadnie zajac, jak by chciala i ona i on tego nie rozumia...

SecretFire

Post » Sob wrz 11, 2010 20:22 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Kciuki za maluszka :ok: :ok: :ok:
Jak poszła kupka i siku to znaczy że coś się rusza. Oby było już tylko lepiej :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 12, 2010 8:05 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Krawatku, trzymaj się! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 12, 2010 13:38 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Krawatku trzymaj sie :roll:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie wrz 12, 2010 13:44 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Dzisiaj Krawatek nie miał u cioci CoolCaty kroplówki, bo trochę pojadł puszki a/d w lecznicy.
Ciocia też jest zadowolona bo nerki pracują, skoro on tak dużo sika po Furosemidzie. :ok:
Jutro rano będzie miał pobieraną krew na wszystkie możliwe badania, łącznie z hormonami tarczycy i może wreszcie uda się ustalić co mu jest, ale pytanie, czy uda mu się pobrać tyle krwi potrzebnej do badań, bo ostatnio było baaaardzo ciężko. :(

Wczorajsza i dzisiejsza wizyta 32+22=54
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 12, 2010 13:47 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

A jak on się czuje dzisiaj Aniu????
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: zaciskam za maluszka!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 12, 2010 18:26 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

ale jak zabronic kotu lizania drugiego kota? mowie o Gagusi i Krawatku... nie wyobrazam sobie tego u moich, one sie czesto nawzajem wylizują....

mam nadzieje, ze wyjdzie wreszcie z badan jasno co dolega Krawaciowi - i ze bedzie go mozna wyleczyc... :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

tillibulek

Post » Nie wrz 12, 2010 18:35 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

No niestety, akurat w ich przypadku lizanie jest zabronione. Wystarczy tutaj tylko tytuł mojego wątku i wszystko chyba będzie jasne. :( viewtopic.php?f=1&t=106091&start=0
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 12, 2010 19:17 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

ja wiem, ze lizanie zakazane, ale czlowiek musi jeszcze spac, chodzic do pracy itd.
jak tego upilnowac
:(

ciagle z nadzieja czytam ten watek, oby to nie byla ta choroba na F, nawet nie chce wymawiac jej nazwy....

tillibulek

Post » Nie wrz 12, 2010 19:28 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Aniu trzymaj sie nadzieji a na wyniki wielkie kciuki.

SecretFire

Post » Nie wrz 12, 2010 19:53 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Nawet jeżeli kiedyś odejdzie mój Malutki''Księciuni''- jak to nawała go CoolCaty :wink: to będę wiedziała, że zrobiłam co tylko mogłam, żeby został z nami. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]