cziko3 pisze:Tak jak mowilam wczoraj w Koterii Kleo gdzies ma ksiazeczke u tej Pani takze najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec-w/g mnie wydawalam jej.
Jak byłam zrobić zdjęcia usłyszałam, że pani "od boksera" nie ma jej książeczki zdrowia (pytałam).
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cziko3 pisze:Tak jak mowilam wczoraj w Koterii Kleo gdzies ma ksiazeczke u tej Pani takze najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec-w/g mnie wydawalam jej.
Megana pisze:Powiem szczerze, że nie umiałabym chyba być DT. Jak to się rozstać, kiedy człowiek tak szybko się przywiązuje...?
cziko3 pisze:Tak,tak-ksiazeczka to nie problem-chodzi o informacje z kasiazeczki. Wydaje mi sie,ze byla szcepiona,ale teraz to glowy sobie nie dam uciac.
Nemi pisze:I jeszcze śmieszna historia Teletubisia. Pani od bokserka, dogoniła nas w Koterii, żeby dać Kleo jej zabawkę - fioletowego Teletubisia. Kleo, okazała się do zabawki mało przywiązana i podstępnie przejął ją Baltek. Chodzi z Tubisiem już drugi dzień i go przyhołubiaParę razy odebrał mu go Drako, ale Baltkowi udało się go odbić. Gorzej było, kiedy zabawkę przejął Ozzy i się z nią rozłożył na trawniku... Baltkowi nie zostało nic innego - jak dołączyć i liczyć na to, że Ozzy zrezygnuje :
Bianka 4 pisze:
Wiem też, że jeżeli tylko moje warunki lokalowe mi na to pozwolą to będę miała DT dla bidulek, a zwłaszcza kociaków.
smarti pisze:Jasne że się przywiązujemy i kochamy je od pierwszej chwili i łamią nam serce odchodząc i tuląc się do nowego dużego,ale jeśli to pozwoli byc im szczęśliwymi i uratuje jak najwięcej z nich to warto i nie można tego zaniechać...
(...)
tymczasowanie jest trudne ale wspaniałe bo pomaga kiciom często zachować zycie,odzyskać zdrowie i wreszcie znależć szczęśliwy dom
(..)
a zatrzymywanie ich byłoby egoizmem i w pewnym momencie przestało by im wychodzić na dobre...
Megana pisze:
Smartii - generalnie masz rację. Ale mam swoje powody, by nie być DT, nie każdy się do wszystkiego nadaje,
.
Megana pisze:Jeśli Kleo jest delikatna, to na zdjęciach tego nie widać. Minę ma taką więcej zawadiacką
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 6 gości