Tłok przy "tarasie" nie dziwi, a ten widok - bezcenny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VVu pisze:Przed chwilą zdjąłem Gazinę z telewizora (kupowaliśmy go niedawno, więc ma płaski ekran, bo wyboru nie było, zatem musieliśmy zamontować telewizor na ścianie, na wysięgniku).
Zdjęć nie będzie, bo nim Jana dobiegła z aparatem - mała zaczęła się zsuwać, ślizgając się pazurkami po ekranie, więc ją przeniosłem na grunt. Bo grunt to wychowanie, he, he...
Efcia1 pisze:Jana, zdradź szczegóły osiatkowania okna (gdzie kupiłaś siatkę i całą resztę, montaż itp).
Jana pisze:W paszczy kamień i zepsuty ząb, boli przy dotyku. Jednak po rozmowie z wetką nie zdecyduję się na zabieg pod narkozą, bo to za duże ryzyko. Nie chcę, żeby po narkozie wszystko się posypało, a tak się dzieje najczęściej - z doświadczenia moich wetek.
tajdzi pisze:Jana, a narkoza wziewna? Czytałam, że jest ogólnie lepsza dla kotów, pytanie, czy przy nerkowych to również się sprawdza...
Jana pisze:(...) VVu chyba najlepiej by opisał jak to zrobił, ale nie wiem czy mu się będzie chciało![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, muza_51, zuza i 1129 gości