Ślepaczki cz IV -prosimy o zamknięcie watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 18:34 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

ROZLICZENIA:

NASZE AKTUALNE FINANSE:

Stan na 26.07.2010r. - 700,69 zł

Wpłaty na fundusz + bazarki = 580,00 zł
Wpłaty na fundusz + bazarki + rezerwa = 700,69 zł

Wpłaty na Fundusz Klubu - 440,00

karolinaS
joluka
Cynamon i Wanilia
Biedronkas
Bazyliszkowa
Anita5
Lutencja
ksiezna_kluska
delfin
alessandra
Ciepła (VI,VII)
PETKA-P1
PUSS
BOZENAZWISNIEWA
joshua_ada
Iweta
salps
AprilRain
AgaPap
Lidka
Mar_tika
e-dita

Bazarki - 140,00 zł

Rezerwa z miesiaca poprzedniego: 120,69
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lip 26, 2010 18:35 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

ALICJA Borgelt pisze:Jako nowa w klubie , wkupne :D poszło przelewem :ryk:

Dziękujemy bardzo :1luvu:

Jeszcze nie mam na koncie, ale jak tylko dojdzie to oczywiście dopiszę do listy składkowiczów :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lip 26, 2010 19:14 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

Dziewczyny...dostałam telefon od Pana od jakiego jest TEMID...Wyjaśnił mi co mu dolega...Obiecał przesłac cała dokumentacje jaka Temid ma.Z Jego słów wynika,ze:
-Temid stracił oczy od kk
-ze siusiaka sobie niestety sam okaleczył(obgryzł),bo lizał mocno...
-że nie był leczony farmakologicznie , na padaczkę , bo lekarze się nie zgodzili
-ze dokumentacja znajduje sie na Blałobrzeskiej w Warszawie
-ŻE krecenie sie w kółko jest spowodowane uszkodzeniem mózgu przez kk.
-Powiedział tez (tak jak na wstepie mówiłam Kluseczce),ze klinika miała nam wydac kota nieodpłatnie.Zobowiązał się uregulować należnosc Marzence...

Coraz mniej zaczynam juz wierzyc ludziom niestety...wiele sprzecznych ze soba informacji do mnie dociera.Sama je potem powielam...Mam nadzieje ,ze jutrzejsze badania potwierdza opinie pana co do choroby kota...
Nie chce nikogo o złe rzeczy posadzac dlatego tez wierze w słowa Pana i czekam na dokumentacje Temida.Jest to chyba kot forumowy, ma zmienione imię :(
To tyle na ten temat-Dziekuje ,ze były własciciel kota sie odezwał i wyjasnił cała sprawe.Dlaczego teraz mam mu nie wierzyc, choc fakty wygladaja sprzecznie/O innych sprawach nie bede informowała na watku,bo do tego nie służy
Jestem tym wszystkim juz zmęczona..sprawa z IKA6 kompletnie mnie juz dobiła.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam...
Musze od tego wszystkiego odpocząć i dziekuje bardzo Alessandrze i Ksieznej Klusce_za pomoc przy Temidzie...

TEMID JEST KOTEM FORUMOWYM....ZMIENIONO MU IMIĘ(tyle w tej sprawie mam do poinformowania) :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 22:14 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

:1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lip 27, 2010 19:16 przez ALICJA Borgelt, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon lip 26, 2010 22:24 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

:1luvu: tak będzie lepiej :D sorkiiiiiiiii :oops:
Ostatnio edytowano Wto lip 27, 2010 19:17 przez ALICJA Borgelt, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon lip 26, 2010 22:28 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziewczyny...dostałam telefon od Pana od jakiego jest TEMID...Wyjaśnił mi co mu dolega...Obiecał przesłac cała dokumentacje jaka Temid ma.Z Jego słów wynika,ze:
-Temid stracił oczy od kk
-ze siusiaka sobie niestety sam okaleczył(obgryzł),bo lizał mocno...
-że nie był leczony farmakologicznie , na padaczkę , bo lekarze się nie zgodzili
-ze dokumentacja znajduje sie na Blałobrzeskiej w Warszawie
-ŻE krecenie sie w kółko jest spowodowane uszkodzeniem mózgu przez kk.
-Powiedział tez (tak jak na wstepie mówiłam Kluseczce),ze klinika miała nam wydac kota nieodpłatnie.Zobowiązał się uregulować należnosc Marzence...

Coraz mniej zaczynam juz wierzyc ludziom niestety...wiele sprzecznych ze soba informacji do mnie dociera.Sama je potem powielam...Mam nadzieje ,ze jutrzejsze badania potwierdza opinie pana co do choroby kota...
Nie chce nikogo o złe rzeczy posadzac dlatego tez wierze w słowa Pana i czekam na dokumentacje Temida.Jest to chyba kot forumowy, ma zmienione imię :(
To tyle na ten temat-Dziekuje ,ze były własciciel kota sie odezwał i wyjasnił cała sprawe.Dlaczego teraz mam mu nie wierzyc, choc fakty wygladaja sprzecznie/O innych sprawach nie bede informowała na watku,bo do tego nie służy
Jestem tym wszystkim juz zmęczona..sprawa z IKA6 kompletnie mnie juz dobiła.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam...
Musze od tego wszystkiego odpocząć i dziekuje bardzo Alessandrze i Ksieznej Klusce_za pomoc przy Temidzie...

TEMID JEST KOTEM FORUMOWYM....ZMIENIONO MU IMIĘ(tyle w tej sprawie mam do poinformowania) :(

Bożeno chciałam spytać co to znaczy kot forumowy?
Wyadoptowany od kogoś z forum (tzn z forumowego DT) czy tez DS tego kota był forumowy.

Pytam poważnie i bez podtekstów, sprawy nie znam oprócz tego co Ty pisałaś teraz na wątku.

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon lip 26, 2010 23:20 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

Dzięki Pomocy od Ślepaczków - dziś Mokkunia była we Wrocławiu.
Jest szansa na odzyskanie wzroku.
Operacja odbędzie się za 2 tygodnie. Znowu jedziemy do Wrocławia oraz wizyta kontrolna i kończąca za miesiąc.
Z całego serca wszystkim dziękujemy za wsparcie Naszej Bidulki :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon lip 26, 2010 23:35 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

Piccolo.
kot ma watek..niestety...dlatego ja juz zgłupiałam do reszty...i nic na ten temat nie napiszę.Nie wiedziałam o tym ,że kiedyś domu szukał...Teraz zrozum,ze ludzie boja sie zwrócic kota kiedy ich sytuacja sie zmieni...wolą kombinować.Kotek jest w ciężkim stanie...I zostanie u nas...do końca...Oczywiscie jak tylko wszystko uda mi sie dowiedziec natychmiast ruszymy z leczeniem.Na razie czekamy, bo boimy sie podać mu leki czy narkozę Juz dzisiaj jedziemy na umówiona wizyte i kastracje+czyszczenie oczu...Nie wiem czy wet go juz zakwalifikuje do zabiegu, badania robimy najpierw....Nie naciskajcie na ujawnienie domu forumowego...nie zrobię tego.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 23:38 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

BOZENAZWISNIEWA pisze:Piccolo.
kot ma watek..niestety...dlatego ja juz zgłupiałam do reszty...i nic na ten temat nie napiszę.Nie wiedziałam o tym ,że kiedyś domu szukał...Teraz zrozum,ze ludzie boja sie zwrócic kota kiedy ich sytuacja sie zmieni...wolą kombinować.Kotek jest w ciężkim stanie...I zostanie u nas...do końca...Oczywiscie jak tylko wszystko uda mi sie dowiedziec natychmiast ruszymy z leczeniem.Na razie czekamy, bo boimy sie podać mu leki czy narkozę Juz dzisiaj jedziemy na umówiona wizyte i kastracje+czyszczenie oczu...Nie wiem czy wet go juz zakwalifikuje do zabiegu, badania robimy najpierw....Nie naciskajcie na ujawnienie domu forumowego...nie zrobię tego.

nie będę naciskać i wiedzieć nie chcę.
Chodziło mi tylko o to czy DS kotka był forumowy.
I jak rozumiem był tak?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto lip 27, 2010 0:53 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

MIKUŚ pisze:Dzięki Pomocy od Ślepaczków - dziś Mokkunia była we Wrocławiu.
Operacja odbędzie się za 2 tygodnie. Znowu jedziemy do Wrocławia oraz wizyta kontrolna i kończąca za miesiąc.

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 27, 2010 0:56 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

BOZENAZWISNIEWA pisze:
MIKUŚ pisze:Dzięki Pomocy od Ślepaczków - dziś Mokkunia była we Wrocławiu.

:ok: :ok: :ok:

przemiła informacja i brawa za konkretną pomoc :ok: :ok: :ok:

Witt-1981

Od: Wto cze 01, 2010 14:39

Post » Wto lip 27, 2010 7:58 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

czy mozecie wszystkie swoje animozje na pw zalatwiac?

zasmiecacie watek i tyle.

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto lip 27, 2010 9:14 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

W tym wątku było naprawdę kulturalnie. I mam nadzieję, ze tak pozostanie.
Skupiamy się tu na pomaganiu.

Oby druga część wakacji przyniosła ślepaczkom dobre domy!

Wyedytowałam zdanie, które mogłoby prowokować kogoś do dyskusji, a na to nie mam ochoty. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lip 27, 2010 9:41 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

Ooo, przepraszam, chyba pomyliłam wątki 8O

Lutencja

Od: Czw lut 26, 2009 8:47

Post » Wto lip 27, 2010 10:31 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

Usunęłam posty niezwiązane z tematem wątku.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia][następna]