Koty ze Szkocji - nowe zdjęcia z DOMU :):):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 21:32 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Ten dom dla kotów szkotów to tak jakby gwiazdka z nieba :D Takie piękne, ciche, odludne jakby nieskażone cywilizacją miejsce na ziemi 8O I duża, która mówiąc o zwierzęciu ma takie ciepłe oczy, która bez podpowiedzi wie jak postępować z obcymi kotami, bądź zadaje pytania, żeby przeprowadzka była dla tych kotów najmniej bolesna, bo swoje już przeszły.
Tu nie mogło być wątpliwości - te koty będą miały DOM.
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lip 08, 2010 7:21 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Bardzo się cieszę :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw lip 08, 2010 7:34 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Ale newsy!!! :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Przez kilka dni nie miałam okazji dopaść się do komputera, a tu takie zaskoczenie!!!
Jak widać i ta ogromnie smutna historia może zakończyć się happy endem :mrgreen:

Aleksandra59, barba50, macarthur jesteście niesamowici!!! Moje serce śpiewa :1luvu: Domku stały... brak mi słów żeby opisać jak bardzo się cieszę, że się pojawiłeś :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Czw lip 08, 2010 8:04 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

:D przyszłam nacieszyć się :D :kotek: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw lip 08, 2010 8:22 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

No proszę. Super wiadomość. :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lip 08, 2010 14:59 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Ale radość :dance2: Koty-szkoty to farciarze!

Macarthur, Aleksandra59, Barba50 i inne nieujawnione dobre dusze - ogromniaste podziękowania :1luvu:

Kciuków trzymać nie przestajemy, bo jeszcze przeprowadzka i aklimatyzacja :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw lip 08, 2010 15:56 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

8O

Cuda ludzie, cuda!!

Wielkie gratulacje! Naprawdę uwinęłyście się w mig. Brawo!

No to za przeprowadzkę :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lip 08, 2010 18:11 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Ten DS kotów-szkotów to zasługa Barby50, która rozpropagowała koty-szkoty na różnych forach gazety :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W tym na fotoforum - i tam DS odnalazł swoje nowe koty: koty-szkoty :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt lip 09, 2010 11:02 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Daj spokój Waśćka :evil: Słuchać hadko :roll:

Można rzec, że działaliśmy wspólnie i w porozumieniu, we wspólnej sprawie 8) Ludzko - kociej :D

Teraz niezmiennie potrzebne kciuki za przeprowadzkę i jak najspokojniejszą, szybką aklimatyzację kotów na nowym miejscu. Żeby jak najszybciej zrozumiały, że trafiły do DOMU :wink:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt lip 09, 2010 11:11 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Kibicuję i trzymam cały czas. Banerek zdejmę dopiero na hasło (żeby nie zapeszać)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob lip 10, 2010 7:36 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Szkoty mają się dobrze Laya nawet dała się wczoraj pogłaskać,chętnie korzystają z kuwety,co prawda niewiele jedzą ale mają duże wewnętrzne zapasy :)
powoli ponownie pakują walizki, z tego co wiem od koordynatora całej akcji tzn. od Oli jak wszystko pójdzie zgodnie z planem,to jutro może trafią do swojej oazy która według wszelkich znaków na niebie i ziemi ma im przywrócić spokój który został zachwiany przez złośliwe zrządzenie losu
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Sob lip 10, 2010 8:07 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

macarthur pisze:Szkoty mają się dobrze Laya nawet dała się wczoraj pogłaskać,chętnie korzystają z kuwety,co prawda niewiele jedzą ale mają duże wewnętrzne zapasy :)
powoli ponownie pakują walizki, z tego co wiem od koordynatora całej akcji tzn. od Oli jak wszystko pójdzie zgodnie z planem,to jutro może trafią do swojej oazy która według wszelkich znaków na niebie i ziemi ma im przywrócić spokój który został zachwiany przez złośliwe zrządzenie losu

Macarthur - wszystko MUSI pójść zgodnie z planem :D :D :D :D Jutro około 12 meldujemy się u Ciebie :kotek: Na szczęście auto ma klimę, to wysoka temperatura nam niestraszna :mrgreen:

Cieszę się, że Laya daje się głaskać :1luvu: :1luvu:

Wczoraj zadzwoniła do mnie właścicielka kotów-szkotów. Przesłałam im zdjęcia kotów, które zrobił Macarthur - popłakała się :? Z żalu, bo Luka był w kuchence ze stresu i z radości bo Layla na parapecie ............. Popłakała się, bo koty już się trochę zaaklimatyzowały .... Popłakała się też jak opowiadałam Jej o nowym domku Layli i Luka...........

Zostałam upoważniona przez WŁAŚCICIELI Layli i Luka do podziękowania wszystkim, którzy byli zaangażowani w całą akcję pomocy dla kotów-szkotów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak usłyszałam - WSZYSCY JESTEŚMY WSPANIALI I MAMY BARDZO WIELKIE SERCA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: - :oops: :?

I jeszcze jedno - właściciele Layli i Luki przekazali pieniądze dla TDT. Macarthur wsparcia finansowego nie przyjął - uznał, że da radę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zatem wspólnie w właścicielani Layli i Luca - za moją sugestią - ustaliliśmy, że pieniądze zostaną przekazane na potrzeby Azylu im. Św. Franciszka w Konstancinie :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob lip 10, 2010 9:04 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

niestety nie udało się napstrykać zdjęć kotom,nie chciały się eksponować, a TDT słaby fotograf :),
ale coś na pocieszenie
oto Laya - Pani Sowa Myślicielka
Obrazek
i Luka - ciekawe co tam u mojej Pańci
:(
Obrazek

macarthur

Post » Sob lip 10, 2010 12:25 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Nie było mnie ,a ty takie super wieści :wink:
Oby im było dobrze w nowych domkach :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Nie lip 11, 2010 11:39 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Koty opuściły miejsce pobytu czasowego, mimo krótkiego okresu zdążyliśmy się wzajemnie polubić i rozstanie jakkolwiek bez łez było cokolwiek smutne, kiedy koty znalazły się w transporterkach w ich oczach pojawiły się wyrzuty do mojej osoby i dosyć duży niepokój.
Mam nadzieję że nowy domek zrekompensuje im te wszystkie nerwy i wreszcie odnajdą utracony spokój i bezpieczeństwo,
chociaż poznawszy osobiście inicjatorkę i koordynatora tej akcji czyli Olę jestem w 100 procentach przekonany że to drugie już mają zapewnione.
O godzinie 12.10 Ola z Basią i Szkotami wyruszyły do miejsca przeznaczenia kotków.
Szkoty zostały przekazane w nienaruszonym stanie.
Moja rola w tym rozdziale została zakończona.

SZKOTY POWODZENIA !!!
:balony:

macarthur

[poprzednia][następna]