PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 22:19 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Na Ministerstwo Edukacji czy jak tam ono sie teraz zwie, to ani cysterna melisy nie da rady. Trza wytrzymać do jutra i tylko głęboko oddychać, co by jakiego zawału nie dostać :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto cze 29, 2010 22:43 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

majencja pisze:Ja zgłaszam się z wnioskiem do szanownego Grona o przyjęcie mię w tak zwany poczet :mrgreen: Informuję, ze posiadam wykarmionom własną gumową piersią czarną kotkę wagi 3,5 kg znaną z forum Borówke czyli Koszmarię Wredotę obecnie noszącą imię Stefka :mrgreen: To że żyje potwierdza żem czarownicą straszną bo ona żyje mimo ze weterynarz stwierdził zgon. Stefka jest również znana z superprodukcji qpali- o dł 15 cm bieżących co również zostało zarejestrowane :ryk:
Jako dodatek do czarnej Stefki posiadam czarno - biała pingwinę Balbinę i biało czarnych chłopaków- Poldeusza i Klawisza. Na deser jeszcze jest 3/4 kota czyli Czesław i najmłodsze dziecko z gumowego cycka - Pedro czyli Bimber :mrgreen:
A oto rzeczona kota

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Majencja, po takiej prezentacji to normalnie stwierdzam ze jestes wielka :)
Witaj zatem w gronie szacownym aczkolwiek wariackim.
Witam rowniez gumowy cycek.

I tym uroczym akcentem zegnam Was drogie siostry bo jutro wczesnie wstaje...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto cze 29, 2010 23:01 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Majencjo :D witaj wśród czarownych :D
Wymiziaj Koszmarię -Wredotę zwaną Stefką Pedrusia z deszczu zwanego Bimbusiem :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto cze 29, 2010 23:24 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Ja mam tą cholerę miziać???? Za to że teraz leży na mnie kopie łapami, gryzie w rękę a do tego jeszcze.....mrrrruczy. Niestety mózgowo jet troszkę nie teges :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro cze 30, 2010 6:45 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Majencjo, jesteś w takim razie (wg.tej prezentacji) mega-czarownicą :)

Sol
, miłego wypoczynku i piwek ze znajomymi :piwa:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro cze 30, 2010 9:55 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Dla wtajemniczonych :
Obrazek MATURA ZDANA
I to całkiem nieźle 8O
Serdeczne podziękowania za kciuki i czary, i dobre myśli :love:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro cze 30, 2010 10:08 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

No to po kolei :wink:

charm pisze:
solangelica pisze:Baby, ktora chetna sie ze mna jeszcze spotkac dajcie jakos znac mietlarki - pomponmamo odebralam pw, bede slac smsy :) dziekuje :)

jeśli uda się jakiś termin zgadać, to może i dla mnie trochę czasu się znajdzie? :piwa:

To gdzie, kiedy i dlaczego tak drogo ? :mrgreen:

Jasdor, CONGRATULATION. Normalnie Ci się dziecko udało no ! :twisted: Bravo :ok:

Majencja, witamy w szeregach :D . Przyda się nowa krew, a taka Siostra co kotecki zawraca z korytarza w jednym tylkokierunku to już nam bardzo siem podoba :ok: Chylę czoło za ożywienie. Ty zdaje się w ogóle w medycynie robisz cos mi się tak obiło było ? :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro cze 30, 2010 10:17 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Majencja, toś Ty jest Czarownica pełnom gembom 8O Gdzie byłaś, jak Cię nie było? Dobrze, że wreszcie do nas trafiłaś! :)

Jasdor gratulacje wielkie! :piwa:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro cze 30, 2010 11:14 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Ano mój Junior też zdał :mrgreen: chemia rozszerzona 78%, angielski podstawowy 98%, polski, matma też powyżej 80%, ustny polski 100% a angielski ustny też coś po nad 90 % .
Może nie skończy kariery na kopaniu dołów :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Śro cze 30, 2010 11:20 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

majencja pisze:Ano mój Junior też zdał :mrgreen: chemia rozszerzona 78%, angielski podstawowy 98%, polski, matma też powyżej 80%, ustny polski 100% a angielski ustny też coś po nad 90 % .
Może nie skończy kariery na kopaniu dołów :twisted:

I majencowemu dziecięciu wielce gratulujemy :ok: To teraz procenty się dostaje 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro cze 30, 2010 11:24 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Nooo! A żeby zdać to wystarczy polski matmę i język napisać na 30%
Obrazek

majencja

Post » Śro cze 30, 2010 11:36 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

A w ogóle to mi się wcale a wcale nie podoba współczesna matura :evil: Zdawałam dwa lata temu i do tej pory sam temat mnie wkurza. Klucz do oceny pisemnej matury a polskiego to jakaś totalna głupota, ustna z polskiego to kpina z ucznia, a poziomo podstawowej z angielskiego obrażał moją inteligencję :evil: Może coś się w tym względzie zmieniło i podnieśli poziom, bo jak ja zdawałam, to miałam wrażenie, że piszę test gimnazjalny :evil: Pisemna z polskiego wymagało zero kreatywności, nawet nie musiałam czytać tego opowiadania, które dostałam jako tekst źródłowy, żeby napisać wypracowanie. Wystarczyło, że spojrzałam na datę wydania (lata 60-te chyba) i wiedziałam, że opowiadanie dotyczyć będzie komunizmu (a przynajmniej tak będzie w kluczu :roll: ). A ustna? Po co to w ogóle jest, skoro uczelnie i tak nawet nie patrzą na wyniki z niej, byle zdana była? Napisałam swoją pracę dzień przed egzaminem, uczyć zaczęłam się dwie godziny przed nim i dostałam chyba 75%. I za co? Oblać mnie powinni. Maturę z WOSu pisałam rozszerzoną, jako przedmiot dodatkowy - o egzaminie przypomniałam sobie dzień przed (wszystkie ważne egzaminy już miałam za sobą i się odprężyłam 8) ) i ją też zaliczyłam. Komedia. A język angielski, do zdania którego wystarczyło opanowanie składni: Kali jeść banan... Ech, szkoda słów. Nie dziwota, że dla wielu studentów pierwsza sesja jest później szokiem, bo coś umieć trzeba :roll:
To się wyżaliłam :lol:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro cze 30, 2010 11:39 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

O właśnie! Przynajmniej matmę dodali :wink:
A wszystkim maturzystom bardzo gratuluję, wiem, że to ogromny stres. Ale przed sesją stres jest większy :twisted: I tak co pół roku :twisted: A największy przed egzaminem na prawko :lol:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro cze 30, 2010 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Musi być ta matura kretynizmem bo :mrgreen: było napisać na angielskim list do kolegi o jakimś ważnym wydarzeniu I co Junior napisał??? :ryk: :ryk: O organizacji imienin dyrektora szkoły na który zamówiono tort. Ale okazało się ,że tort nie zmieścił się przez drzwi to go dźwigiem wciągnęli na II pietro reszta i tym podobne idiotyzmy. No ale wstrzelił sie w klucz :mrgreen:
Matma była na poziomie...gimnazjum.Coś kosztuje tyle i tyle, obniżono cenę towaru? o 30% - jaka jest teraz aktualna cena towaru?
Mnie mówiac szczerze ta matura tez sie nie podoba no ale cóż..
Obrazek

majencja

Post » Śro cze 30, 2010 12:02 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Dzyśka pisze:O właśnie! Przynajmniej matmę dodali :wink:
A wszystkim maturzystom bardzo gratuluję, wiem, że to ogromny stres. Ale przed sesją stres jest większy :twisted: I tak co pół roku :twisted: A największy przed egzaminem na prawko :lol:

Święta prawda!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]