Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Ja zgłaszam się z wnioskiem do szanownego Grona o przyjęcie mię w tak zwany poczetInformuję, ze posiadam wykarmionom własną gumową piersią czarną kotkę wagi 3,5 kg znaną z forum Borówke czyli Koszmarię Wredotę obecnie noszącą imię Stefka
To że żyje potwierdza żem czarownicą straszną bo ona żyje mimo ze weterynarz stwierdził zgon. Stefka jest również znana z superprodukcji qpali- o dł 15 cm bieżących co również zostało zarejestrowane
![]()
Jako dodatek do czarnej Stefki posiadam czarno - biała pingwinę Balbinę i biało czarnych chłopaków- Poldeusza i Klawisza. Na deser jeszcze jest 3/4 kota czyli Czesław i najmłodsze dziecko z gumowego cycka - Pedro czyli Bimber![]()
A oto rzeczona kota
charm pisze:solangelica pisze:Baby, ktora chetna sie ze mna jeszcze spotkac dajcie jakos znac mietlarki - pomponmamo odebralam pw, bede slac smsydziekuje
jeśli uda się jakiś termin zgadać, to może i dla mnie trochę czasu się znajdzie?![]()
majencja pisze:Ano mój Junior też zdałchemia rozszerzona 78%, angielski podstawowy 98%, polski, matma też powyżej 80%, ustny polski 100% a angielski ustny też coś po nad 90 % .
Może nie skończy kariery na kopaniu dołów
Dzyśka pisze:O właśnie! Przynajmniej matmę dodali![]()
A wszystkim maturzystom bardzo gratuluję, wiem, że to ogromny stres. Ale przed sesją stres jest większyI tak co pół roku
A największy przed egzaminem na prawko :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Majestic-12 [Bot] i 121 gości