Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:idzie do nas karma na mój adres 700 kg
nie wiem gdzie to zeskładuję-
jarekm pisze:sabina skaza pisze:idzie do nas karma na mój adres 700 kg
nie wiem gdzie to zeskładuję-
Ale masz zmartwienie.
Za chwilę będziesz się martwić , dlaczego tak mało
A tak naprawdę to wcale nie tak strasznie dużo, jak odbierałemj karmę z Matarni to miałem 300 kg - bagaznik osobówki i trochę na tylnim siedzeniu.
Na nastepny raz życzę zmartwienia co zrobić jak przyślą 7 ton
Anulka pisze:A ja dziś na Żabiance widziałam chudziutką koteczkę karmiącą 3 szaraczkiChyba 3, bo leżały przy cycku matki pomiędzy zejściem na kolejkę a piekarnią i nie było do nich dojścia (jakaś krata). Gdańszczanki, nie wiecie czy ktoś je tam karmi? Z skmki widać jakieś prowizoryczne budki, ale patrząc na tę kotkę to wygląda jakby jadała ochłapy
![]()
Dziewczyny, zaczęły mi się wakacje, jakby były Wam potrzebne dodatkowe ręce do pracy to jestem gotowaNa pewno nie będzie mnie w 2-giej połowie lipca, co do reszty jeszcze nie wiem, ale w razie czego jak będę na miejscu, to deklaruję pomoc
(Monika-mpacz78 ma mój nr telefonu).
Brać kotów niestety nie mogę, bo po pierwsze moja Niuńka tłucze obce, a po drugie walczymy z glistami
Może w końcu uda mi się zapolować na kupy całej trójki celem sprawdzenia czy odrobaczanie odniosło skutek
Chociaż wydaje mi się, że nie bardzo
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości