GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 6:48 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Jest mi strasznie głupio, nie wiem, jak to się stało, ale pomyliłam numer telefonu. :oops:

Powinno być 509-145-057 OLa

Wiem, że to kłopot i zamieszanie, ale trzeba ten numer poprawić.
:oops:

Czuję się jak skończona idiotka i słusznie. Bardzo przepraszam!
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw cze 10, 2010 7:01 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Napisałam przed chwilą do Ewung, ale ten list należy się wszystkim, dziewczyny wybaczcie!!!

Witaj Ewo,

cały czas jestem w szoku. Wysłałam już zawiadomienie na forum i do Ciebie z konta z pracy.
Podałam zły nr telefonu, powinno być 509-145-057 Ola.

Mam nadzieję, że mi wybaczysz. Włożyłaś w plakat tyle serca i czasu. A ja nie potrafiłam podać nawet dobrego numeru. Jestem tak wściekła na siebie

Jak sobie pomyślę, że już ktoś ten plakat wydrukował i wywiesił, że znalazł się już jakiś chętny i dzwonił na zły numer..........Tak mi przykro

Przepraszam

Ola
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw cze 10, 2010 7:19 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Na razie plakat poszedł do jaaany i do Ciebie Fanszeto - wysłałam Wam już poprawioną wersję. Allegro też już poprawione.
Cieszę się że wczorajsza akcja się udała :ok:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw cze 10, 2010 10:30 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Jeszcze nie zdążyłam powiesić.
Zawsze robię wszystko w ostatniej chwili, albo z niedoczasem.
Okazuje się, że czasem jest to korzystne :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw cze 10, 2010 11:55 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Odetchnęłam z ulgą, gdy odważyłam się znów zajrzeć na forum. Co najśmieszniejsze pracowałam jakiś czas przy korekcie ogłoszeń (horror) i tam przede wszystkim sprawdzało się TELEFON. No bo to najważniejszy element ogłoszenia. 8O (Tu chciałam wstawić taki uśmieszek, z waleniem się młotkiem po głowie, ale niestety go nie znalazłam).

Wracając do codziennych wiadomości spod rury, wczorajsza akcja dość udana, jak to napisała Kotika. Udało się "zakropić" Herbatnika, Ogonka i Koteczkę-Gwiazdeczkę. Zupełnie bezproblemowo. Całe bractwo było tak głodne (bez śniadania, a i pana na rowerze też musiało nie być), że rzuciło się na żarło i drobne pomoczenie karku przeszło niezauważone. Kotika chciała zrobić Herbatnikowi piękne zdjęcia na trawie, ale on coś średnio chciał pozować. JA też się nie wykazałam największymi umiejętnościami, zawsze wtykałam w kadr jakąś część ciała, a to łapsko, a to kolano. Potem poszłyśmy kropić koty majowe (dwa stadka, jedno dzikie, drugie oswojone) i kotkę forteczną. Była piękna pogoda i nie padało :)

Herbatnik coraz bardziej milusiński, już mi rąk nie starcza do głaskania.

Wygląda to tak - My, Herbatnik, najpierw wychodzimy i czule witamy się z ludziem, a reszta kotów niecierpliwie przytupuje: no, dawaj wreszcie to jedzenie. Potem, po rozłożeniu do miseczek, trochę próbujemy (ale karma w kółko ta sama, suche wymieszane z puszką) i po kilku kęsach wracamy do ludzia. Ocieramy się o nogi i najbardziej lubimy jak nas głaszczą dwie ręce. Spoglądamy wtedy prosto w oczy i jesteśmy w siódmym niebie. Nie lubimy tylko, jak ktoś nam ściąga coś z ogonka, dzisiaj syczeliśmy okropnie, a co. Trzeba nas dostawiać do miski i poklepywać, żebyśmy jedli dalej. Bo reszta towarzystwa niewychowana, po prostu wszystko wymiata z talerzy z prędkością światła.

Fanszeta

Post » Czw cze 10, 2010 12:04 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Im więcej piszesz o Herbatniku tym słodszy się wydaje. Taki kot z sercem pełnym miłości. Musi się znaleźć dom dla niego.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw cze 10, 2010 14:38 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

ewung....konto :-) poprosze :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw cze 10, 2010 16:52 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

zapraszam na bazarek dla kotiki, wskażcie mi prosze inne wątki kotiki, żebym tam wkleila link :-)
viewtopic.php?f=20&t=112505
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw cze 10, 2010 21:50 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

dagmara-olga pisze:zapraszam na bazarek dla kotiki, wskażcie mi prosze inne wątki kotiki, żebym tam wkleila link :-)
viewtopic.php?f=20&t=112505

Proszę bardzo:
viewtopic.php?f=1&t=111992

viewtopic.php?f=13&t=111642

jaaana

Post » Pt cze 11, 2010 2:06 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

A ja tylko sie przywitam i w skrócie.

Ewung ja bardzo poproszę plakaty, bo nie mam gdzie wydrukować, wyślę pw.
Dagmaro-Olgo jesteś wspaniała, wiesz dlaczego.
Dziękuje wam wszystkim po raz n-ty. :1luvu:

A jak Herbatnik znajdzie dom to się upiję. Poważnie. :wink:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt cze 11, 2010 6:12 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Herbatniczku - do gory prosze!

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pt cze 11, 2010 7:24 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Wczoraj po pracy zajrzałam jeszcze raz do kotów. Miałam niedojedzonego gotowanego kurczaka, tak prawie połowę wielkiej piersi. Myślę sobie, zrobię biedakom niespodziankę, niech sobie pojedzą coś smacznego. Zastałam tylko Herbatnika, reszta towarzystwa się rozlazła. I po raz kolejny okazało się, że kot potrafi jeść z ręki. A nawet wyrywać z ręki. Kiedy pojawiła się Gwiazdeczka-Koteczka, został ostatni kawałek, więc jej rzuciłam. Ogonek nadszedł po kilku sekundach, ale nie było już niczego. Pokręcił się, popróbował starego, porannego jedzenia. A Herbatnik? Herbatnik rozejrzał się po okolicy i przetrzepał skórę Gwiazdeczce.

:kotek: Bo tego się nie robi kotu. Przecież chorowałem całą zimę. Miałem zapalenie płuc!!!! Dalej kicham, choć już mniej. I jak się traktuje kota? Kota, który wiernie czeka pod rurą, jak ten pies! Zabiera mu się od ust ostatni kawałek piersi!!! I daje Koteczce!!! A ta bezczelnie mlaszcze i mlaszcze. Musiałem z tym zrobić porządek!!!!
A dziś rano przylałem szczotce! Czy ta głupia nie wie, że kota się czesze, z włosem i pod włos. po główce, bokach i pod brodą. Ale nie po brzuchu!!! A poza tym kota trzeba głaskać dłużej. co tam kwadrans. Ja chcę pół godziny. I to obiema rękoma. I proszę mi opowiadać, jaki jestem piękny. I jak niedługo będę miał swój domek :kotek:

Fanszeta

Post » Pt cze 11, 2010 10:30 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

I śmieszno, i smutno... Nawet nie wiem, jaką ikonkę wstawić.

jaaana

Post » Pt cze 11, 2010 11:27 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

może :cry: i :lol: :wink:
rozczulający i słodki ten Herbatnik nie ma co!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt cze 11, 2010 12:14 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

kotika pisze:A jak Herbatnik znajdzie dom to się upiję. Poważnie. :wink:

:piwa: Oby jak najszybciej. Powinnaś jeszcze podać informację, jaki rodzaj trunków preferujesz. Ja się chętnie przyłączę, tylko nie lubię mieszać. Głowinka potem boli. No i proponuje miejsce - pod rurą. Bo jak się upić, to w dobrym stylu :ryk:

Fanszeta

[poprzednia][następna]