Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 21:29 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

fakt!Długi czas minął ale w lecznicach nadal wiszą ogłoszenia kocurka!Moze to znak?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 17, 2010 12:43 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Dzisiaj jest DZIEŃ KOTA - dla wszystkich naszych pociech mnóstwa głasków ....

Anuuusia

Od: Czw sty 29, 2009 20:33

Post » Śro lut 17, 2010 19:32 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Asiu, dziękuję że nadal monitorujesz ...

Anuuusia

Post » Sob lut 27, 2010 15:25 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Kochani!!!
Mam do ddania 3 słodzuitkie szczeniaczki. Czy ktoś może podesłać mi linki do adopcji psów?? Pozdraiam wszystkich forumowiczow.

Anuuusia

Post » Sob kwi 03, 2010 19:07 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Gdy nadejdą Święta
niech nadzieja i radość
zastuka do Waszych drzwi,
a Wielkanoc przyniesie
pomyślność, szczęście
i piękny uśmiech każdego dnia

Pecia, Niusiu, Kajtuś, Albercik i ja

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie kwi 04, 2010 18:37 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

i oby ta nadzieją się spełniła :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro maja 05, 2010 17:50 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Ufff, Matysia po sterylce. 1 dnia w ogole nie chciala na mnie patrzeć, warczala i fuczala. Ale ... wybaczyla mi. Juz dzisiaj je i pije mleczko. Chcialaby się juz pobawic, ale ta narkoza jeszcze ja trzyma.
Myslalam, ze mi serce pęknie, gdy jechała do weta. Ale po wszystkim, przezylysmy :)

Anuuusia

Post » Śro maja 05, 2010 20:01 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

:ok: :ok: :ok: :ok: za powrót Matysi do formy.
A fotki gdzie :twisted:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw maja 06, 2010 14:08 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Może wyjdę na totalnego głąba,ale 1000 razy próbowałam dodać fotki i za Chiny nie mogę, wiecznie wyskakują jakieś dziwne okienka.

Anuuusia

Post » Sob cze 05, 2010 17:32 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Witaj Aniu!Przepraszam,ze tak dawno do Was nie zaglądałam.Ale u nas urwanie głowy totalne ostastnio.I z kotami i w domu :cry: Dzis byłam u weta i kiciuś wisi cały czas. Tak smutno patrzec na ogłoszenie wiedząc,ze nie ma go nadal.
Cieszę się,ze Matysia dobrze zniosła zabieg a ty przezyłaś :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 08, 2010 9:49 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Matysia czuje się rewelacyjnie. Zrobiła się ogromnym pieszczochem, nadal ssie łape. Kochany króliczek!!!! A ogłoszenia niech wiszą, może kiedyś chociaż dowiem się co stało się z moim kotem! :) A jak tam Twoje zwierzaki?

Anuuusia

Post » Wto cze 08, 2010 12:18 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Koci interes się kręci i za diabła nie można wyrwac sie z tego. Tymczasujemy biedy starając sie zachować jako taki umiar.
Zapraszam do banerka.

Cieszę się,że Matysia duża i dzielna. Ta łapcia to pewnie taki sierocy odruch. Moja Lusia[*] całę życie ssała róg poduszki, kocyka.Robiła to jak była zdenerwowana, samotna, czuła sie źle i wogle nie zasnęła bez niej. Ona za wcześnie została zabrana od mamy.
Matysia moze tez to ma.

Bardzo bym chciała by jakieś wieści o niecnocie były!
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 09, 2010 18:45 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Hejka Anuuusia :)
Co tam u Ciebie i Matysi ? Jak jej i Twoje zdrówko? Czytałam,ze Matysia po sterylce i już wszystko ok :)
Wracamy na forum po dłuższej nieobecności... Wracamy i szukamy domków dla maluchów...
Pozdrawiamy Cię serdecznie :)
Głaski dla Matysi :kotek:
Aga i Rafał

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Czw cze 10, 2010 12:25 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Rzeczywiście Matysia już po sterylce. Zrobiła się kochana, taki misiek przytulanka. A jeszcze nie było nas dwa tyg. więc jej euforia z naszego przyjazdu była nie do opisania. Niby była u rodziców, z ich kotką, ale to jednak, dla niej, nie to samo. Cały czas ssie łapkę, ale zrobiła się naprawdę grzeczniejsza :)

Anuuusia

Post » Czw cze 10, 2010 12:31 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Asiu, o Twoich pociechach też pamiętam ...

Anuuusia

[poprzednia][następna]