Bożenko, jesteś aniołem stróżem Tolusi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalinuwka pisze:Wielkie dzięki w imieniu Toli. Odezwiemy się po wizycie piątkowej.
AprilRain pisze:Bogus fantastyczny! usciski dla Was!
czytam teraz slepaczkowa ksiazke 'historia kota imieniem homer' ... o kocie bez galek, od kocinstwa. polecam!
rybcie pisze:wspaniała fotorelacja. Jestem pod wielkim wrażeniem! Boguś to szczęśliwy kot
. Powinien zostać Ambasadorem Niewidzących i Niesłyszących, aby łatwiej byłoby im znaleźć Dom
.
AprilRain pisze:Bogus fantastyczny! usciski dla Was!
Bazyliszkowa pisze:Cudna fotorelacja, cudny Boguś - trudno uwierzyć, że jest pozbawiony dwóch zmysłów. Nie ma natomiast wątpliwości, że to kot szczęśliwy![]()
alessandra pisze:dokładnie, Iweta, nie tylko nie przesadziłaś, ale wpuściłaś promyk słońca do klubu- Bogusia![]()
anita5 pisze:Wcale nie przesadziłaś! Cudna fotorelacja. Przepiękny, dzielny koteczek.
AgaPap pisze:Kalinuwka pisze:Wielkie dzięki w imieniu Toli. Odezwiemy się po wizycie piątkowej.
Już przelałam dla Toli dofinansowanie od Klubu
Petka-P1 pisze:
do tej pory tu był wątek Kajtusia viewtopic.php?t=81208
W wielkim skrócie:
Kajtuś to koteczek, którego znalazłam przypadkiem i zabrałam jak się okazało od kompletnie &89fdj7q3rifjj ludzi....maluszek ważący 40dag...przerażony....schorowany....jednego oczka nie miał wcale...a z drugiego lała się ropa....
jak Kajtuś osiągnął stosowną wagę oczko zostało zaszyte.
Kajtolek mieszka z nami od 16.08.2008r.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości