Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 02, 2010 22:58 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

IKA 6 pisze:
KM-Lodz pisze:http://www.kociamama.pl/?bywa-i-tak...,1786

Obrazek

Ja proponuje aby do tego oswiadczenia podłaczyć umowy adopcyjne ze zdjęciami kotów :twisted: :twisted:

nie denerwujmy się niepotrzebnie- na stronie jest coś w rodzaju uzupełnienia do tego oświadczenia, znacznie łagodzące jego wymowę- z de facto zakazu kastracji zrobiła się prośba o wcześniejsze powiadomienie opiekunów, żeby nie zamartwiali się nagłym zniknięciem kotów, co jest dla mnie zrozumiałe. Szkoda tylko, że tej części zabrakło w poście KM...

wpis z 1 maja 2010:
Z uwagi na to, że wolontariuszki Kotyliona łapią koty na sterylizacje w pobliżu starego domku,informuję co następuje: w okolicy miejsca zamieszkania Natalii są osoby, które już same sterylizowały bądź kastrowały koty wolnożyjące. Karmiciele są do nich przywiązani, dlatego jeśli wolontariuszki chcą pomóc najpierw niech się skontaktują z opiekunami. Ludzie są przywiązani do swych kotów, więc nie można ich zabierać po kryjomu, starsze osoby bardzo to przeżywają.

źródło (dół strony)

swoją drogą takie oświadczenie jest dla mnie tyle warte, co to, że jestem właścicielką krzesła, na którym siedzę na uczelni, więc nie warto się IMHO przejmować, szczególnie, że z tego co piszecie- p. Cygańska sama prosiła o pomoc. I KM zamiast utrudniać powinna jej tę pomoc zapewnić.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie maja 02, 2010 23:01 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie maja 02, 2010 23:22 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

viewtopic.php?p=3173999

Nie wiem czy w temacie, ale ledwo patrzę na oczy

Dulencja

Post » Nie maja 02, 2010 23:29 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

obawiam się, że bardzo w temacie.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 03, 2010 6:36 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

tez przeczytałam :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon maja 03, 2010 7:58 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

XAgaX pisze:
IKA 6 pisze:
KM-Lodz pisze:http://www.kociamama.pl/?bywa-i-tak...,1786

Obrazek

Ja proponuje aby do tego oswiadczenia podłaczyć umowy adopcyjne ze zdjęciami kotów :twisted: :twisted:

nie denerwujmy się niepotrzebnie- na stronie jest coś w rodzaju uzupełnienia do tego oświadczenia, znacznie łagodzące jego wymowę- z de facto zakazu kastracji zrobiła się prośba o wcześniejsze powiadomienie opiekunów, żeby nie zamartwiali się nagłym zniknięciem kotów, co jest dla mnie zrozumiałe. Szkoda tylko, że tej części zabrakło w poście KM...

wpis z 1 maja 2010:
Z uwagi na to, że wolontariuszki [b]Kotyliona łapią koty na sterylizacje w pobliżu starego domku,informuję co następuje: w okolicy miejsca zamieszkania Natalii są osoby, które już same sterylizowały bądź kastrowały koty wolnożyjące[/b]. Karmiciele są do nich przywiązani, dlatego jeśli wolontariuszki chcą pomóc najpierw niech się skontaktują z opiekunami. Ludzie są przywiązani do swych kotów, więc nie można ich zabierać po kryjomu, starsze osoby bardzo to przeżywają.

źródło (dół strony)

swoją drogą takie oświadczenie jest dla mnie tyle warte, co to, że jestem właścicielką krzesła, na którym siedzę na uczelni, więc nie warto się IMHO przejmować, szczególnie, że z tego co piszecie- p. Cygańska sama prosiła o pomoc. I KM zamiast utrudniać powinna jej tę pomoc zapewnić.

Pani Izo Milińska, uprzejmie informuję, iż NIE JESTEM wolontariuszką Kotyliona i naprawdę nie wiem, dlaczego akurat ta z łódzkich fundacji została połączona z odławianiem kotów. Jako osoba prywatna (bo NIE JESTEM wolontariuszką ŻADNEJ z łódzkich fundacji), dwa razy rozmawiałam z P. Cygańską i mam na to świadków.

Dulencja

Post » Pon maja 03, 2010 9:21 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

:mrgreen:

Dulencja

Post » Pon maja 03, 2010 9:22 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

z czego się radujesz? :D
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 9:36 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:z czego się radujesz? :D

Z pewnej informacji, którą dzisiaj dostałam :mrgreen:

Jedyne co mogę powiedzieć, to to, że wyadoptowanie Tikusi na podwórko, będzie adopcją, której KM nigdy nie zapomni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Pon maja 03, 2010 9:38 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Dulencja, poprawiłaś mi humor.
Pozdrawiamy Największą Wolontariuszkę w Tej Szerokości Geograficznej, Milińską Izę :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 9:43 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 03, 2010 9:46 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Dulencja pisze:
Femka pisze:z czego się radujesz? :D

Z pewnej informacji, którą dzisiaj dostałam :mrgreen:

Jedyne co mogę powiedzieć, to to, że wyadoptowanie Tikusi na podwórko, będzie adopcją, której KM nigdy nie zapomni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencjo trzymam za to kciuki. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon maja 03, 2010 9:46 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

:ok:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon maja 03, 2010 9:51 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:Pozdrawiamy Największą Wolontariuszkę w Tej Szerokości Geograficznej, Milińską Izę :ryk:

Myśle, że w Innych Szerokościach również :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Pon maja 03, 2010 9:52 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Bardzo Ci kibicuję, Dulencjo, trzymam kciuki za złapanie Tiki. I żeby nie zabrakło Ci determinacji w akcji informacyjnej o poczynaniach KM.
Ja też czynię wysiłki :lol:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]