+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 7:02 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Dorotka ściągnę sobie fotki z wątku do ogloszeń .Nie musisz mi przesyłać :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto kwi 27, 2010 7:15 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

A mnie się pisać nie chce :cry:
Nikt nie pisze nie podrzuca nie pomaga znaleźć rozwiązania.
Chyba sobie zrobię jak MIKUŚ miesiąc odpoczynku od forum :evil:
Jestem zmęczona i zła na koty.
Tunia roZwija skrzydła- czytaj szaleje.
Biega rozrabia zaczepia Ramzesa.
Ten nie ma ochoty i coraz częściej siedzi pod drzwiami i drze gumiora.
Tunia ma super cel do gonienia - Shebę jak tylko wystawi Sheba głowę z pod wanny i zrobi 2 kroki na przedpokój to TUNIA już galopem na nią.
Efekt taki że Sheba zwiewa ma coraz okrąglejsze ze strachu oczyska i siedzi non stop pod wanną - prawie nie je i się nie załatwia.

Zamknięcie Tuni w klatce to też nie rozwiązanie jak jestem w domu.
Bo zaczyna sie drapanie miaukolenie i non stop hałas.

Jak pisałam przy wcześniejszych tymczasach nie nadaję się dla młodych kotów.
Denerwują mnie tym swoim wariactwem, bieganiem, kto mnie poratuje i weźmie TUNIĘ WARIATUNIĘ do siebie.

Jak się nikt nie znajdzie i Teresa po powrocie weźmie 4 nowe ze schronu a nie Tunię to będę musiała oddać ją do Kociej Chatki :!: :!: :!:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto kwi 27, 2010 12:18 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Na 1.
Może ktoś pokocha ObrazekRamzesa
lub Tunię Obrazek
bo oboje na wydaniu :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto kwi 27, 2010 13:03 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Witamy :kotek: 3
Co się stało, czemu Tunia wróciła (chyba że było już wyjaśniane, ale raczej na bieżąco czytamy)?
Tuniu... nie rozrabiaj, noooo...

I Sheba zestresowana. Co jest... grzeczne koty mają być...
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto kwi 27, 2010 14:12 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Korciaczki pisze:Witamy :kotek: 3
Co się stało, czemu Tunia wróciła (chyba że było już wyjaśniane, ale raczej na bieżąco czytamy)?
Tuniu... nie rozrabiaj, noooo...

I Sheba zestresowana. Co jest... grzeczne koty mają być...

Pisalam na 9 stronie- niestety nie dogadywali sie z rezydentem Simbą.
I co dziwne nie były to walki lecz wycofanie się Simby.
kasia próbowała na wszelkie sposoby, ale i Tunia i biedny Simba zaczeli na potęgę chorować. Simba w szczególności.
Tak że przed powrotem Tunia i tak juz była trzymana osobno przez 2 tygodnie.

jak wiecie już wcześniej pisałam ja naprawdę nie nadaję się na mlode koty.
Wkurza mnie gonitwa i bójki, a Tunia to taka zaczepa wściekla jest ale to bym może i wytrzymywała, ale najbardziej żal mi Sheby która juz tak ładnie odnalazła się w domku a teraz cały czas pod wanną i nie kupoli bo nie jadla a teraz tylko coś skubnie ale prawie tyle co nic :(
biedna dzika dziewczynka :cry:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto kwi 27, 2010 17:07 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Ja dalej trzymam kciuki :ok: :ok: za Shebę
może :love: się odnajdzie w tej nowej dla niej sytuacji
biedna koteczka :crying:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Wto kwi 27, 2010 17:46 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Ramzes!!!!!!!!! Sheba!!!!!!! czarna banda z Sosnowca!!!!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Za Tunię :ok: jeszcze znajdzie super domek Dorotko!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Śro kwi 28, 2010 7:49 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Witam po niezbyt przespanej nocy.
Tunia jak by ktoś jej ogon sola posypał. Biega jak zwariowana po całym domu nawet po mnie jak spałam :evil:
Obrazek
Sheba trochę lepiej, częściej wychodzi ale niezbyt daleko od łazienki, żeby móc zdążyć uciec przed torpedą.
Już też podjada troszkę, ale oczyska nadal wielkie zielone spodki 8O
Chwila wytchnienia dla kociastych jak Tunia w klatce.
A najbardziej mnie śmieszy Ramzes.
Jak ma dość a kwatera (czytaj - klatka ) wolna to wchodzi tam ucinając sobie drzemkę.
cwaniak jeden :ryk: bo Tunia tam dobrowolnie nie wejdzie.
Obrazek
No i oczywiście wymiata wszystko suche ktore tam znajdzie, zawsze to cos bardziej kalorycznego a nie tylko suche dla sterylizownych :lol:
A tu niewiniątko :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro kwi 28, 2010 14:02 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

A skokniemy sobie
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw kwi 29, 2010 7:16 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

na 1 po domki
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie maja 02, 2010 14:27 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

No tak 1 dzień wolnego (piątek) jedno święto (sobota) - brak dostępu do kompa i spadlimy na 4 stronę :x

A u nas zmiany.
Tunia miala wizytę przedadopcyjną i od wczoraj jest na występach gościnnych :D (ale się wyspałam w nocy :ryk: ).
Młodzi ludzie trafili z ogloszenia a mieszkają obok mnie.
Ponieważ wszystko (prawie) jest ok ludzie odpowiedzialni i poukładani i maja teraz wolne i maja juz wszystko dla kota - to dałam im wczoraj Tunię na aklimatyzację.
Bo we wtorek jeszcze z Tunia do weta na powtórke szczepienia grzybicznego i ogólną kontrolę.
Po 24 godzinach jak narazie ludzie dalej w Tuni zakochani, w nocy ładnie spala z nimi a dzisiaj od rana bryka.

natomiast Ramzes tęskni i mioałczy szujkając caly czas Tuni wariatuni. Sheba za to wykorzystuje każdą okazję żeby go adorować a on ma to głeboko w .................

I drugi hit.
raminek w środę jedzie do noego domku.
Byli wczoraj państwo z Bytomia. Maja ok 6-cio - 7-mio letnia córeczke i pokochali Raminka.
Córeczka niepocieszona że nie biora go od razu, ale wytłumaczyłam i w środę pojadę z Wiesiem z Raminkiem przy okazji obejżymy nowy domek i reakcję Ramzesa na pieska - Bo jest tam maly piesek wzięty ze schroniska.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie maja 02, 2010 19:30 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Dorotka trzymam kciuki za nowe domki ,zwłaszcza za domek Ramzesa.Ten domek musi być super zjefajny i na 100% sprawdzony :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 03, 2010 21:04 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Dorotko to super wieście :D Tuśka ma domek i Rmzesik także :D super :D a ja dla ciebie mam cebulki tulipanków :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 04, 2010 7:20 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

Super Dorotko, wielkie :ok: :ok: żeby obie adopcje poszły dobrze. Co do gonitw po ludziach i niewysypiania się wiem o czym mówisz - u mnie od jakiegoś tygodnia moja Kotori goni się z Bońkiem a zdegustowana Rukia patrzy na nich z niedowierzaniem. A jako że mieszkanko niezbyt dużeem dość często na trasie biegu :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 04, 2010 11:33 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba i TUNIA !!!!(DT)

No witamy kibicujących.

Tunia po wstępnym pobycie dzisiaj wrociła :twisted: - nie nie do mnie na stałe ale na ostatnią kontrolna wizyte i szczepienie jeszcze ją musiałam zabrać.
I Tunia wraca do nowych państwa.
Powiem wam że noce przespane to cudna rzecz :ryk:
A Tunia w nowym domku kochana i spokojna.
Śpi z nowwymi Dużymi, w dzień dostaje głupawki ale ogolnie spokojniejsza.
Duzi zakochani i tak trzymać.

natomiast Raminek (pieszczotliwie zwany Romusiem :D ) ---- coś go nie rozumię (apotwierdza to fakt że nie rozumię facetów)
jak Tunia poszła to siedział pod drzwiami częściej niż zwykle i miauczał lub spał w na jej posłaniu w klatce, myślałam tęskni za Tunią.
Dla Sheby niemily jak pieron.
Dzisiaj rano przyszła Tunia to najbardziej ucieszył się :ryk: z jej jedzonka, a sama Tunię Ramzes gonił i nie chciał się z nią bawić.
na Raminka czeka domek w Bytomiu, nawet dzisiaj rano pani jeszcze dzwoniła czy nie dało by się go juz dzisisaj zawieźć, ale ze względów moich pracowych niestety musimy czekać do środy rano.
Trzymajcie proszę kciuki za spotkanie Ramiego z pieskiem.
bo od ich zachowania zależeć będzie adopcja.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]