plastyczka to ty sie pogubiłaś mylisz sie zresztą nie pierwszy raz otóż czy widziałas na oczy odpis z protokołu spotkania pojednawczego?
Więc nie mam problemu bo wyraznie ustalono że to zdanie będzie w wątku dotyczącym weteryjarzy z małopolski.
To dr kajpus ma problem bo usiłował wszytkim wmówić że nie odmówił udzielenia pomocy kotu tymczasem przed sądem troche sie pogubił i przyznał że do takiego zdarzenia doszło sąd był wyrażnie poruszony jak też zdziwiony że do takiego zdarzenia jednak doszło.
Wieć to jest meritum sprawy plastyczka vel dr kajpus robisz igły z widły. Nie robiłeś tego zabiegu tak zostało ustalone ok. Ale to nie koniec sprawy. Bo krajowy rzecznik pisze że ma byc wszczete postepowanie wobec dr. Pastuły czy popełniła błąd czy nie bo to uznano za prawdopodobne.
A ZATEM KOT JEDNAK WSKUTEK PODANIA LEKU ZSZEDŁ a pani plastyczka usiłowała mnie zdyskredytować jak i fundacje że wymyślamy sobie problemy i że to jakas bajka przecież wymyślona. I za to plastyczka dostałas OSTRZEŻENIE od moderatora.
pani plastyczko to jest forum które ma pomagac kotom i nikt nie bedzie z toba w nieskonczoność rozwodził sie nad tym jak to dr. kajpus został skrzywdzony.
Zapominasz że
pokrzywdzionym nr. 1 jest kot - raz ten któremu do zdjecia rtg podano sedazin i dwa kot któremu dr. kajpus odmówił udzielenia pomocy.
plastyczko na forum jest tysiące tematów a ty widzisz tylko ten jeden : dr kajpus. Nie ma poza nim świata?
dr kajpus niech wykonuje swój zawód rzetelnie i z oddaniem dla zwierząt a zyska klientów. natomiast takim postepowaniem jak teraz - zraża do siebie.
Niech daje jak najwiecej dowodów humanitarnego podejścia do zwierząt a klienci którzy odeszli na os. Zielone (tam odeszła raczej większość) i na ul Gumniska wrócą na pewno do niego.
plastyczko publicznie ponawiam apel - możemyn sie spotkać i porozmawiać. Ciekaw jestem kto sie kryje pod tym nickiem bo podejrzewam że ktoś kogo znam
preciez mieszkasz w tarnowie jak pisałaś nie wstyd zeby sie komunikować przez forum skoro w tym samym miescie mieszkamy?
chcesz pomagac kotom - jest wiele rzeczy do zrobienia możesz sie właczyć w jakis projekt. Bardzo dużo kotów jest wlasn ie wyrzucanych oswojonych domowych cos się zlego dzieje - może pomożesz im znajdywac domy na stałe albo dt?
I tym sie na forum zajmujemy NA pierwszym miejscu. Koty, koty , koty