Moderator: Estraven
Plastyczka1 pisze:Taki tekst - przepraszam - wg. mnie powinien być wyodrębniony z całości i przede wszystkim podpisany nazwiskiem osoby przepraszającej.
Plastyczka1 pisze:...ale czy to sądowi wystarczy?
Plastyczka1 pisze:Thor tu masz racje, że ludzie na forum zajmują się kotami, a Ty dużo czasu poświęcasz lekarzom podrywając ich autorytet.
thor pisze:plastyczko publicznie ponawiam apel - możemyn sie spotkać i porozmawiać.

to dopiero rokuje na KONSTRUKTYWNĄ DYSKUSJĘ MERYTORYCZNĄ kinga w. pisze:Na forum? NAZWISKIEM??
Thor, walnij parafkę, człowiek ciekawy!
thor pisze:Więc nie mam problemu bo wyraznie ustalono że to zdanie będzie w wątku dotyczącym weteryjarzy z małopolski.
Jeśli to Sz,P. Doktor w kilka osób wcielony - wtedy to osobowość wieloraka i pozostaje tylko farmakoterapia thor pisze:plastyczka pamiętasz jak zarzucałas mi że to wszystko to mój wymysł?
że tego kota nigdy nie było? więc jak był czy nie był?
thor pisze: pani plastyczka usiłowała mnie zdyskredytować jak i fundacje że wymyślamy sobie problemy i że to jakas bajka przecież wymyślona. I za to plastyczka dostałas OSTRZEŻENIE od moderatora.
thor pisze:myślisz że forumowicze tylko chca czytac o dr. kajpusie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, ewar, Google [Bot], maatohewetbi, smoki1960, Wojtek i 59 gości