+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 10:18 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- NOWE WIEŚCI

terenia1 pisze:Dorotko to super wieści :D fajnie że Sheba zaskoczyła z kuwetką - oj widzę, że kolezanka podbiła Twoje serduszko :D kto by pomyślał :D

No co do serduszka :1luvu: to ja juz od dawna miałam do niej słabość i podmaszczałam jej chrupkami odkłaczaczkami już na kociej chatce.
A w ogóle przyszedł mi do głowy :twisted: (diabelski) plan.
Poniewaz ten domek który stara się o Ramzesa jest możliwy z wychodzeniem, ale ma też w swoim obrembie komórki-a Sheba zakochana w Ramzesie po uszy i to mogło by być jej kotwicą w danym miejscu.
Reasumując muszę pogadać z domkiem czy nie wzieli by i Ramzesa i Sheby na zewnątrz (myślę że to by było realne najwyżej trzeba by czasami ich wesprzeć pokarmowo)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro kwi 07, 2010 15:48 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- NOWE WIEŚCI

skokniemy sobie :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro kwi 07, 2010 16:20 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- NOWE WIEŚCI

Już-wcale-nie-dzika-dzicz Sheba jest przecudna. :1luvu:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro kwi 07, 2010 16:26 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- NOWE WIEŚCI

Korciaczki pisze:Już-wcale-nie-dzika-dzicz Sheba jest przecudna. :1luvu:

Oj dziewczynki dzicz z Sheby dalej okropna- a że bestyjka śliczna to fakt.
A najbardziej rozwala mnie fakt że od ręki ucieka a kijeczkiem mogę ją głaskać :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw kwi 08, 2010 11:33 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- NOWE WIEŚCI

Skokniemy na 1 bo bardzo spadliśmy.

Sheba przechodzi samą siebie w umizgach do Ramzesa.
Kilkakrotnie usiłowała położyć się obok niego ale zawsze Ramzes ją przeganiał.
Ale dziewczyna nie daje za wygraną i dzisiaj w końcu udało jej sie przy nim perzycupnąć.
pozdrawiamy wszystkich słonecznie :kotek: :D :kotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw kwi 08, 2010 20:03 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

Ależ piękna para dwóch czarnych diablątek :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 09, 2010 10:08 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

Witamy wszystkich piątkowo :P
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt kwi 09, 2010 15:24 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

I skokniemy sobie na 1
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt kwi 09, 2010 19:34 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

Dorotka zdjecia kociaków przecudne :1luvu: szczególnie to jak sobie leżą na kanapie :P i kto by pomyslał że Sheba tak się zmieni :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon kwi 12, 2010 7:22 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

Witamy się porannie :)
Kocie życie płynie radośnie.
Sheba nadal zakochana w Ramzesie grucholi mu ciągle.
Ramzes natomiast zaczyna być kocim facetem, tylko jak zaczyna biegać za Shebą i ja przyduszać to jest krzyk i wrzask.
Dobrze że Sheba ma swoje kryjowki bo coś waleczna to ona nie jest.
Prędzej czmychnie w jakąś dziurę niż podejmie walkę.
Ale i tak większość czasu kociaki przesypiają.
Sheba śpi juz spokojnie na pokojach (podusiach).
Czasami zdarza się że Sheba podchodzi naprzykład do mnie jak leżę na kanapie, siądzie i patrzy tymi swoimi zielonymi okrągłymi jak spodki oczyskami.
Siedzi i patrzy - oj żebym to ja wiedziała co ona wtedy chce. (Tu niestety od lampy oczy zmrużone)
Obrazek
Obrazek
Nie ucieka juz tak szybko jak wyciągnę do niej rękę, raz nawet podeszła powąchać.
Ale nadal jest bardzo ostrożna.
Nie przeszkadza jej to w zwariowanej zabawie - zwłaszcza w nocy.
Gania za myszką, podrzuca ją, liże i zachęca Ramzesa do gonitwy.
Kończy się to głównie galopem po całym mieszkaniu.

A i muszę zdementować informacje o myziastości Ramzesa.
Odkąd jest Sheba to Ramzes wogóle nie chce siedzieć na kolanach i nie śpi już obok mnie tylko na foteluuu :cry:
potwierdza się moje spostrzeżenie że jak się ma dwa koty to nie ma się żadnego dla siebie :(
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon kwi 12, 2010 13:30 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

I na 1 :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto kwi 13, 2010 7:13 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

Witamy wszystkich czytających :kotek: :kotek: :P :1luvu:
Bo piszących to nie witamy :( - bo ich jak na lekarstwo.
Wczoraj dzionek uplynął leniwie kociaki śpiąco rozrabiająco spędzily dzień.
Ramzes normalnie chce mnie wykończyć tym wiecznym miauuuu pod drzwiami i skakaniem na klamkę.
Normalnie jak nic był kotem wychodzącym.
Chciałam mu założyć obróżkę i sprawdzić jak zareaguje.
Niestety chyba nie chodził w obróżce bo normalnie prawie go sparaliżowało.
Głowę przechylał jak Frankensein i sztywniał.
No to jak z nim wychodzić.
Dzisiaj spróbuję z szeleczkami.
No i apelujemy o domek - bo ten o którym ja myślałam niestety chyba nie wypali.
Dla Ramiego musi być domek nad domkami i z taaaaaaaakim wielkim Obrazek bo ten kotek tak wiele zdrowotnie przeszedł że teraz to juz tylko milość, miłość, miłość
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto kwi 13, 2010 8:31 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

A spróbuj go na działeczkę wziąć jak bedzie troszkę cieplej ,tak jak z Elzą jeździlaś:)A co z Triśką wraca z adopcji?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto kwi 13, 2010 11:14 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)- zdjęcia str 10

mar_tika pisze:A spróbuj go na działeczkę wziąć jak bedzie troszkę cieplej ,tak jak z Elzą jeździlaś:)A co z Triśką wraca z adopcji?

No tak w zasadzie juz czekaja ale gdzie ją mam wziasć.
Macie jakiś pomysł?
Teri a może Tunia do ciebie jak było od poczatku planowane :?:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]