Moderator: Estraven
Staram się pisać poprawnie po polskudominikanna1 pisze:Czy jazda 5 i pół godziny pks to nie jest poroniony pomysł? PKP oferuję mi jedną albo dwie przesiadki grrrrrrrrr
Matahari pisze:dominikanna1 pisze:Czy jazda 5 i pół godziny pks to nie jest poroniony pomysł? PKP oferuję mi jedną albo dwie przesiadki grrrrrrrrr
no jak możesz... jechać, żeby się z nami zobaczyć to poroniony pomysł???![]()
![]()
![]()
masz szczęście, że nie ma Prezeski...
Waham się miedzy PKS a PKP. Zastanawiałam się tylko czy nie lepiej jechać PKP z 2 przesiadkami a mieć możliwość rozprostować nogi ale chyba jednak PKS, pomęczę się odrobinę ale nie będę musiała tachać tej walizki babajaga pisze:Sola, w sobotę o 10 jestem umówiona na rynku pod lwem, będziesz jeszcze Bytomiu w sobotę?

, pociągiem... będę w Bydgoszczy o 16.30, gdyby ktoś mógł mnie odebrać z dworca, to byłoby super, jak nie jakoś dam radę koconek pisze:No strasznie tak głupio głosować na "samą siebie"ale jesli to nie jest sprzeczne z regulaminem to głosuję na sterylki z Polibudy
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nie komentować porządku - pracownia rzeźbiarska w pokoju!
Koska niestety za gruba, żeby się wspiąć wyżej
Pycia za to śpie, że doopki nie czuje.moni_f pisze:przyjadę na Sabat, pociągiem... będę w Bydgoszczy o 16.30, gdyby ktoś mógł mnie odebrać z dworca, to byłoby super, jak nie jakoś dam radę
![]()
no i nie mam śpiworka... ale przywiozę sernik na zimno

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 67 gości