Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 22:50 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Aktualnie wyniki lutowego głosowania:

1. Sterylki koteczek z politechniki poznańskiej - 12 głosów

2. Kocia Dolina - 13 głosów

3. KOCIA ARKA NOEGO czyli RTOZ (Radomsko) - 3 głosy

Głosowały Czarowne - Trinitry36, villemo5, barba50, Bolkowa, alix76, olamichalska, ola19, PearlRain, mmk, AYO, psiama, Erin, kotka doroty, jasdor, dominikanna1, AniHili, becia_73, inatheblue, babajaga, Matahari, Dzyśka, solangelica, agiis-s, kirke18, madziabrau, Tiris, Basica, moni_f
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lut 25, 2010 23:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Czy jazda 5 i pół godziny pks to nie jest poroniony pomysł? PKP oferuję mi jedną albo dwie przesiadki grrrrrrrrr

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Czw lut 25, 2010 23:32 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

dominikanna1 pisze:Czy jazda 5 i pół godziny pks to nie jest poroniony pomysł? PKP oferuję mi jedną albo dwie przesiadki grrrrrrrrr

no jak możesz... jechać, żeby się z nami zobaczyć to poroniony pomysł??? 8O 8O 8O
masz szczęście, że nie ma Prezeski...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pt lut 26, 2010 0:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Matahari pisze:
dominikanna1 pisze:Czy jazda 5 i pół godziny pks to nie jest poroniony pomysł? PKP oferuję mi jedną albo dwie przesiadki grrrrrrrrr

no jak możesz... jechać, żeby się z nami zobaczyć to poroniony pomysł??? 8O 8O 8O
masz szczęście, że nie ma Prezeski...

:ryk: Waham się miedzy PKS a PKP. Zastanawiałam się tylko czy nie lepiej jechać PKP z 2 przesiadkami a mieć możliwość rozprostować nogi ale chyba jednak PKS, pomęczę się odrobinę ale nie będę musiała tachać tej walizki :mrgreen: tylko o to mi chodziło

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Pt lut 26, 2010 7:40 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Witajcie!
Mam nadzieję, że noc minęła Wam spokojnie.
U nas tak sobie, Party dostała rujki, Pixio musiał dostać eksmisję z pokoju, bo seksić się zachciało :?
Dziewczyna burczy, śpiewa i widać, że nie jest zadowolona. Ja nie spałam przez pół nocy i mam dość.
Przez moment był spokój i wszystko znów się wali :( Chociaż idzie wiosna, ja chciałabym zapaść w sen zimowy.

Jeżeli któraś z Czarownych byłaby zainteresowana fantami z naszych bazarków albo mogła zajrzeć i podrzucić, będę zobowiązana, bo jesteśmy w bardzo trudnej sytuacji.

Mam też pytanie czy mogłabym w marcu zapłacić 10zł składki? Szykuje mi się sporo wydatków i jak tak dalej pójdzie, na przeżycie do następnej pensji zostanie mi 500-600 zł :( Jak będę miała trochę kasy, nadrobię zaległości składkowe.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 26, 2010 12:20 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

babajaga pisze:Sola, w sobotę o 10 jestem umówiona na rynku pod lwem, będziesz jeszcze Bytomiu w sobotę?

W ta sobote czyli jutro? Niestety nie bedzie mnie w Bytomiu :(
Ale poglaskaj ode mnie mojego pieknego, dumnego Lwa o ktorego tez walczylam z Warszawa ;) (i wszystkich znajomych zachecalam do protestu)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lut 26, 2010 12:31 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Mmk, dziękuję za podrzucanie bazarków :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 26, 2010 14:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No strasznie tak głupio głosować na "samą siebie" :oops: ale jesli to nie jest sprzeczne z regulaminem to głosuję na sterylki z Polibudy

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Pt lut 26, 2010 14:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

przyjadę na Sabat :dance:, pociągiem... będę w Bydgoszczy o 16.30, gdyby ktoś mógł mnie odebrać z dworca, to byłoby super, jak nie jakoś dam radę :wink:

no i nie mam śpiworka :( ... ale przywiozę sernik na zimno :wink:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Pt lut 26, 2010 14:51 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

koconek pisze:No strasznie tak głupio głosować na "samą siebie" :oops: ale jesli to nie jest sprzeczne z regulaminem to głosuję na sterylki z Polibudy

Nie wydaje mi się, żeby to było sprzeczne z regulaminem, ani nieetyczne. Jesteś pełnoprawną Czarownicą, masz prawo głosować jak uznasz za stosowne, a na dodatek robisz dobrą robotę i Ci się należy. Zaliczam więc Twój głos. I tak:

Aktualnie wyniki lutowego głosowania:

1. Sterylki koteczek z politechniki poznańskiej - 13 głosów

2. Kocia Dolina - 13 głosów

3. KOCIA ARKA NOEGO czyli RTOZ (Radomsko) - 3 głosy

Głosowały Czarowne - Trinitry36, villemo5, barba50, Bolkowa, alix76, olamichalska, ola19, PearlRain, mmk, AYO, psiama, Erin, kotka doroty, jasdor, dominikanna1, AniHili, becia_73, inatheblue, babajaga, Matahari, Dzyśka, solangelica, agiis-s, kirke18, madziabrau, Tiris, Basica, moni_f, koconek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt lut 26, 2010 14:57 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Pochwalę się drapakiem ! Koty w siódmym niebie :ryk:
Niedługo będę potrzebowało DT + 2 czarne :mrgreen:
Rodzina sie do mnie generalnie nie odzywa (oprócz córki, która najchętniej wepchnęła by sie w budkę)
Obrazek Nie komentować porządku - pracownia rzeźbiarska w pokoju!
Obrazek Koska niestety za gruba, żeby się wspiąć wyżej
Obrazek Obrazek Pycia za to śpie, że doopki nie czuje.
Przez trzy godziny nie schodziły, a o budke była regularna wojna podjazdowa.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lut 26, 2010 15:25 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

moni_f pisze:przyjadę na Sabat :dance:, pociągiem... będę w Bydgoszczy o 16.30, gdyby ktoś mógł mnie odebrać z dworca, to byłoby super, jak nie jakoś dam radę :wink:

no i nie mam śpiworka :( ... ale przywiozę sernik na zimno :wink:

moni_f, jedziesz może pociągiem przez Warszawę? Z Centralnego o 12:40? :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lut 26, 2010 15:28 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Śliczny drapak :1luvu:
O 16.30 nie będę już niestety zmotoryzowana :( Nie mogę TŻ-ta tak długo trzymać, bo się odmyśli i po mnie nie przyjedzie :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt lut 26, 2010 15:30 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

widze, że wszystkie lądują ok. 16.00-16.30, to ja zajadę przed 17...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt lut 26, 2010 15:35 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

moni
odbiorę Cię.. o 16.30..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]