Następnym razem bardziej się postaram z szukaniem DT dla kotów jak Franek. Miałb yszansę gdyby był u jednej osoby, któa kontroluje, co gdzie i kiedy podano. Mam uzasadnione wyrzuty sumienia, że tak się nie stało.
Poprosiłam Tweety, żeby Robert zabrał ciałko na sekcję. Moim zdaniem były to toksyny po odrobaczaniu. Czy ktoś mi może podać daty i nazwy prepratów, które dostał ? Ja go nie widziałam od piątku, ale był pod najlepszą opieką queen_ink, która jest tam chyba codziennie.
Reszta kotów ok, Tri i bura do wypuszczenia dostały dzisiaj surowe mięsko. Zjadły. Wszystkei miseczki były puste. Warto zainwestowac w Felixa bo jedzenie się nie marnuje i koty zajadają a my nie musimy się martwić czy jedzą. Ola dzisiaj ok, bardzo się przytula. Wtrząchnęła surowe mięso, Animondę dla maluchów i kabanosiki. Filek chyba zwymiotował w nocy do kuwety. Jest bardzo głodny. Pogryzł mi palce bo został na nich zapach surowej wołowiny. Bardzo chce się przytulać. Malinka ma chyba ruję i jest bardzo głośna! Mamy Proverę ?
Lusia w 7 niebie, że jest w klatce

Zjadła mięso, całą saszetke winstona z pstrągiem i kabanosiki.
Edit nie mam dzisiaj serca łapac kotów bo czuję się jak Anioł Śmierci, podjęłam złą decyzję bo by zył gdybym go wypuściła. Napewno wypuścimy kotkę burą, napewno pójdziemy do Pani Heleny i zaszczepimy 3 kocurki, które idą do domu w sobotę. Szczepienie na Wierzbowej, bo mamy 2 kroki. Czy wezmę klatkę łapkę, jeszcze teraz nie wiem bo rozbita jestem.