danka05 pisze:Składam reklamację. Dlaczego nie ma w spisie tymczasów Maćka i Grzesia?
Już są

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Na Bolesławickiej dzisiaj tylko 1 kocur się złapał, reszta się pochowała przed nami
Były niestety nakarmione przez karmicielkę z sąsiedniej klatki, mimo wcześniejszych próśb, żeby tego nie robić.
Lata tam podobno jakaś ciężarna kotka, trzeba szybko powtórzyć akcję i spróbować ją capnąć.
Mogę któregoś wieczora tam pojechać, potrzebuję kierowcy. Ktoś chętny?
Aleba pisze:A tak, szukam kierowcy.
Odbiór sprzętu ode mnie, potem kurs na Bródno i jak się coś złapie - na Ursynów.
Chętniej bym z delfin612 pojechała - Basiu masz czas?
Piątkowy śmierdzący łup dzisiaj wrócił na swoje włości. A samochód jeszcze się po nim wietrzy ;)
tillibulek pisze:dziewczyny, ja tez czasem szukam kotow dla znajomych, bo oni wiedza, ze jestem zorientowana w temacie - niejednokrotnie jestem tez bardziej zaangazowana w to szukanie niz oni, oni chca przyjsc na gotowe, co nie znaczy, ze przerabiaja koty na smalec![]()
oczywiscie ja dla nich tych kotow nie odbieram, tylko ewentualnie dzwonie, zeby dopytac co i jak... ale pisze to po to, zebyscie nie odrzucaly z miejsca takich osob
hop
seidhee pisze:Tilibulek skontaktowała mnie z domkiem dla mojej tymczaski Xeny - a Xena to był kotecek z charrrrrrrrrakterrrrrrrrrem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości