^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 14, 2010 17:09 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

danka05 pisze:Składam reklamację :evil: . Dlaczego nie ma w spisie tymczasów Maćka i Grzesia?

Już są :)
Obrazek Obrazek

^JoKot^

Od: Sob gru 19, 2009 16:36

Post » Nie lut 14, 2010 17:39 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Aleba pisze:Na Bolesławickiej dzisiaj tylko 1 kocur się złapał, reszta się pochowała przed nami :(
Były niestety nakarmione przez karmicielkę z sąsiedniej klatki, mimo wcześniejszych próśb, żeby tego nie robić.
Lata tam podobno jakaś ciężarna kotka, trzeba szybko powtórzyć akcję i spróbować ją capnąć.
Mogę któregoś wieczora tam pojechać, potrzebuję kierowcy. Ktoś chętny?

Karmicielki mi ostatnio ostro podpadają :evil:

Aleba szuka kierowcy!
Chyba, że macie ochotę na kociaki?

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Nie lut 14, 2010 17:43 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

A tak, szukam kierowcy.
Odbiór sprzętu ode mnie, potem kurs na Bródno i jak się coś złapie - na Ursynów.
Chętniej bym z delfin612 pojechała - Basiu masz czas?

Piątkowy śmierdzący łup dzisiaj wrócił na swoje włości. A samochód jeszcze się po nim wietrzy ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie lut 14, 2010 17:47 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Aleba pisze:A tak, szukam kierowcy.
Odbiór sprzętu ode mnie, potem kurs na Bródno i jak się coś złapie - na Ursynów.
Chętniej bym z delfin612 pojechała - Basiu masz czas?

Piątkowy śmierdzący łup dzisiaj wrócił na swoje włości. A samochód jeszcze się po nim wietrzy
;)

Przy takiej reklamie, już widzę tłum chętnych kierowców, gotowych zasmrodzić własny samochód.

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Nie lut 14, 2010 17:49 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Ten śmierdzący już odwieziony. Załóżmy, że reszta jest bezzapachowa ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon lut 15, 2010 0:50 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

_espresso pisze:
_kathrin pisze: Ania ale wiesz, że oswajanie 4-miesięcznych kociaków to małe wyzwanie :lol:
Powodzenia :ok:

Już trochę wiem.
W razie czego będę jęczeć o porady :)
Na razie gadam do niego łagodnie.

Obrazek

Fajne to małe. Ale sie boi, biedula. A ich rodzeństwo zostało w garażu?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lut 15, 2010 7:23 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Uda sie i takiego gadzika oswoić.Czasu tylko mu potraeba a tobie cierpliwoci i...sety od czsu do czasu by nie ubić :mrgreen:
Sliczny ten mały bardzo!!!
To jest i reszta rodzeństwa?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 15, 2010 8:12 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Reszty rodzeństwa nie ma jak na razie, za to wczoraj Katie złapała się matka i pojechała na sterylkę. Martwimy się, co z kociakami, bo wczoraj wieczorem się nie pokazały.
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Pon lut 15, 2010 8:16 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

cholerka!
Jakieś jedzenie rozumiem,że jest wystawiane. Przestraszyły sie zamieszania i moga kilka dni nie pokazywać sie. Do żarełka jednak wyjda jak będzie cicho! Bez matki sa jeszcze bardziej zalęknione, choc ona pewnie zaraz je przepędzi i polezie produkowac nowe maluchy :mrgreen:
No nie polezie :twisted:
jak nazwałas małe?
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 15, 2010 8:27 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Małe roboczo nazywa się Tymek, ale może jutro ustalimy płeć delikwenta, to się sprawa imienia wyklaruje :)

Patrzy na mnie takimi wielkimi oczami... jak mnie nie ma w łazience, to zaczyna miauczeć, jak przychodzę, to się mnie boi... no bieda taka. Dobrze, że je (i to sporo).
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Pon lut 15, 2010 9:29 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

dziewczyny, ja tez czasem szukam kotow dla znajomych, bo oni wiedza, ze jestem zorientowana w temacie - niejednokrotnie jestem tez bardziej zaangazowana w to szukanie niz oni, oni chca przyjsc na gotowe, co nie znaczy, ze przerabiaja koty na smalec :wink:

oczywiscie ja dla nich tych kotow nie odbieram, tylko ewentualnie dzwonie, zeby dopytac co i jak... ale pisze to po to, zebyscie nie odrzucaly z miejsca takich osob

hop :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lut 15, 2010 9:39 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

mnie też zdarza sie pokierowac chętnych na własciwe tory.Są wygodni ale to nie znaczy,że nie będą dobrym domkiem. Pomagam tez tzw."kociarom"(nie chcę tu nikogo obrazić) kierując te domy do nich.Z drugiej strony dom tejże ."kociary" wkłada mało serca w adopcje posiadanego kociaka. Ma zadzwonic-nie zadzwoni. Ma być w domu-to jej nie ma!!!
Ale jakoś sie kręci. Domy ja praepytuje, bo obawiam sie,że chęć wypchnięcia małego jest większa niż ostrożność.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 15, 2010 9:42 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

tillibulek pisze:dziewczyny, ja tez czasem szukam kotow dla znajomych, bo oni wiedza, ze jestem zorientowana w temacie - niejednokrotnie jestem tez bardziej zaangazowana w to szukanie niz oni, oni chca przyjsc na gotowe, co nie znaczy, ze przerabiaja koty na smalec :wink:

oczywiscie ja dla nich tych kotow nie odbieram, tylko ewentualnie dzwonie, zeby dopytac co i jak... ale pisze to po to, zebyscie nie odrzucaly z miejsca takich osob

hop :wink:

Tilibulek skontaktowała mnie z domkiem dla mojej tymczaski Xeny - a Xena to był kotecek z charrrrrrrrrakterrrrrrrrrem :twisted:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon lut 15, 2010 9:57 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

seidhee pisze:Tilibulek skontaktowała mnie z domkiem dla mojej tymczaski Xeny - a Xena to był kotecek z charrrrrrrrrakterrrrrrrrrem :twisted:

hihihi no, fajnie sie wtedy udalo :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lut 15, 2010 11:44 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Ech te adopcje.. No właśnie ja mam problem.. Niby domek mi się pojawił bardzo fajny i zaangażowany pod względem emocjonalnym do specyficznego kota, ale jakoś nie wiem.. Do końca nie jestem przekonana :roll: ..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]