Wawa-PUMCIU bądź szczęśliwy w SWOIM DOMKU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 13:47 Re: Wawa-kocurekPUMA-jjest nadzieja na DS:))) potrzebne kciuki!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 04, 2010 19:56 Re: Wawa-kocurekPUMA-jjest nadzieja na DS:))) potrzebne kciuki!

No to mocne ...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za Pumę :1luvu:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 6:07 Re: Wawa-kocurekPUMA-jjest nadzieja na DS:))) potrzebne kciuki!

:cat3: pozdrowienia dla Pumki .. może dziś ktoś wypatrzy kota idealnego :1luvu:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 15:13 Re: Wawa-kocurekPUMA-jjest nadzieja na DS:))) potrzebne kciuki!

:ok: za domek dla Pumki :ok:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 22:32 Re: Wawa-kocurekPUMA-jjest nadzieja na DS:))) potrzebne kciuki!

Pumka hopsaj weekendowo ;)
lesna

Post » Sob lut 06, 2010 15:43 Re: Wawa-kocurekPUMA-jjest nadzieja na DS:))) potrzebne kciuki!

Za Pumę :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Sob lut 06, 2010 17:29 Re: Wawa-kocurekPUMA-jjest nadzieja na DS:))) potrzebne kciuki!

Aga_ratuszek - dzięmi wielkie za zainteresowanie się Pumą, za propozycję bycia jego DT i w końcu - za znalezienie DS :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I czekam na wieści jak sie odnajduje Puma w nowym, swoim domu.

Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 06, 2010 19:45 Re: Wawa-kocurekPUMA-jutro jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

Ho ho, co ja widze... Puma ma swoj domek ? Cudownie !
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Sob lut 06, 2010 23:22 Re: Wawa-kocurekPUMA-jutro jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

za jutrzejszą przeprowadzkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lut 07, 2010 11:19 Re: Wawa-kocurekPUMA-jutro jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

i czekam na info :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie lut 07, 2010 14:51 Re: Wawa-kocurekPUMA-dzisiaj jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

czy Puma jest juz w swoim domku :?: :?: :?: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie lut 07, 2010 18:35 Re: Wawa-kocurekPUMA-dzisiaj jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

Mocne za Pumkę :ok: :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Nie lut 07, 2010 21:31 Re: Wawa-kocurekPUMA-dzisiaj jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

Cześć Dziewczyny, kocurek już jest w swoim domku. Wyprzytulany przez swoją nową Panią, powoli się aklimatyzuje. Tzn. na razie siedzi za szafą, chociaż wyszedł na jedzenie :ok: Niestety przeżył stres podczas podróży, aż się biedny posikał i zrobił qupala, ale w nowym domku został dupalek wyszorowany i kotek puszczony wolno. Serce kroiło mi się całą drogę, bo płakał okropnie. Jego nowy kolega już go pozaczepiał, ale kocurek, przepraszam za wyrażenie, ale tak to serio wyglądało, odwrócił się do niego dupalem. :lol: Zobaczymy, jak dogadają się chłopy jutro. :ryk: Generalnie domek jest przeszczęśliwy. :1luvu: :1luvu: Dziękuję, że mogłam zrobić coś dobrego.
Edit: przepraszam, że odpisuję tak późno, ale dopiero teraz dojechałam.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie lut 07, 2010 21:40 Re: Wawa-kocurekPUMA-dzisiaj jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

Pumciu, będzie dobrze. Zaufaj, zjadaj ile wlezie i ganiaj rezydenta :mrgreen: niech wie, kto tu teraz będzie rządził :wink:

za aklimatyzację Pumci :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lut 07, 2010 21:42 Re: Wawa-kocurekPUMA-dzisiaj jedzie do DS:))) potrzebne kciuki!

Jak cudownie się czyta wątki o takich zakończeniach . Oby więcej takich. :1luvu: :1luvu

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

[poprzednia][następna]