ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt to życie - maluchy;Endo[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2010 12:01 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

ok, to ja postaram sie skontaktowac z osoba wystawiająca tą kotkę i napisze , jak będe coś wiedzieć

fanty zbieram na bazarek, juz wkrótce coś poślę :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lut 02, 2010 21:02 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

Never, nic nie wiem, napisałabym.

Mała Sylwia bardzo potrzebuje naszych kciuków :ok: :ok: :ok: I cudu...
czia pisze:Sylwia ma się bardzo źle, ma cały czas biegunkę, nie ma woli życia, lekarze powiedzieli, że żyje tylko dzięki kroplówkom i lekom, jeśli ją odłączyć od kroplówki to odejdzie w ciągu 12 godzin.

Serce mnie boli kiedy na nią patrzyłam, nie wiem, czy czekać, czy pozwolić jej odejść, ona wygląda jakby cierpiała.
Po prostu........................ nie wiem................................... :cry:
Obrazek

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lut 03, 2010 9:21 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

Niestety, Sylwia jest już po tamtej stronie TM :cry:
Śpij spokojnie, kruszynko [']['][']
czia pisze:Przed chwilą dostałam telefon, Sylwia odeszła, nie poczekała...zmarła o 5.00.
Tak mi przykro......................................................................
Maleńka......................................................................

viewtopic.php?f=1&t=106469&p=5547548#p5547548

Bazyliszkowa

Post » Śro lut 03, 2010 10:17 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

Bazyliszkowa pisze:Niestety, Sylwia jest już po tamtej stronie TM :cry:
Śpij spokojnie, kruszynko [']['][']

:( :( :(
maleństwo...
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Śro lut 03, 2010 13:30 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

:cry:

będziemy pamietac o tym malutkim futerku, które zaznało głownie ból :cry: Sylwia [*] pozostanie z nami w kąciku pamięci u slepaczków, tylko tyle teraz możemy... :cry:

alessandra

Post » Śro lut 03, 2010 13:54 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

Czy pieniądze są już w drodze do naszych styczniowych kandydatów? Bo w niektórych przypadkach są PILNIE potrzebne, np. tu:

Mysza pisze:Dziewczyny, muszę znów umówić kociaste do Garncarza? Czy ktoś zechciał by zasponsorować wizytę?
Pon/wt w przyszłym tygodniu. Anielka, czy z Bellą tez chcesz iść? Iskierka i Krówka jadą na bank.

viewtopic.php?f=13&t=105434&p=5549046#p5549046

Bazyliszkowa

Post » Śro lut 03, 2010 14:29 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

i tu

czia pisze:tak....... została tylko faktura do zapłacenia, 1.100 zł.
Pozostanie ból i uczucie, czy wszystko zrobili by ją uratować, bo niestety pozostaje tylko zaufanie do lekarzy.

alessandra

Post » Śro lut 03, 2010 14:31 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w styczniu:-)

Ojo, nasz styczniowy kandydat juz po operacji

moony pisze:Ojo cały czas tak samo. Nic nie pije, nie mówiąc o jedzeniu... Mam nadzieję, że kroplówy Mu pomogą. Co to za cholerstwo go dopadło. Niby się podnosił i nagle znów spadek formy... :evil: Dokładnie to samo, co miał Zuzek na jesień. On też pod kroplówką wyladował. Ale się udało i tu też głeboko w to wierzę, ze Ojek wyjdzie na prostą. Dziś niestety będę musiała podać nieco convalescence. Może zaskoczy...

alessandra

Post » Śro lut 03, 2010 15:12 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w lutym:-)

Biedna, mała Sylwia... :cry:
[']
Bardzo mi przykro...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lut 03, 2010 18:51 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w lutym:-)

Kasa jeszcze nie poszła, bo popisałam pw i czekam na dane do przelewów.
Dodatkowo w pracy od poniedziłku miałam taki młyn, że :evil: :evil: :evil: , a tylko tam mogę spokojnie posiedzieć na kompie. Niby ferie są, cisza i spokój w pracy powinna być, a tutaj ciągle ktoś coś wymyśla :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lut 03, 2010 20:07 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w lutym:-)

na razie na bazarek moge przeznaczyc : Perłowy jedwab do włosów, firmy Joanna,z serii Sekrety Pereł.
tutaj link do opinii na wizazu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2 ... wlosow.htm

nowy, nieuzywany :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Czw lut 04, 2010 11:43 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w lutym:-)

ja na początek mam kilka płyt (6? 7? coś koło tego). nowe, orginalne, niesłuchane, w foliach- tylko jedno pudełko się nadłamało (samo :roll: ) . zdjęcia już zrobiłam, może w weekend uda mi się wystawić bazarek... poza tym mam szelki dla pieska z mocowaniem do pasów samochodowych. po mojej kochanej suni, noszone dosłownie kilka razy. poza tym mam trochę rzeczy, które nie wiem czy komukolwiek się przydadzą. na przykład- od taty dostałam torbę aparatów telefonicznych - kilka sztuk nowych, stacjonarnych, na sznurze. szczerze mówiąc, nie wiem, czy ktoś jeszcze z takich korzysta...
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Czw lut 04, 2010 11:45 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w lutym:-)

O, fajnie, zapowiadają się nowe bazarki :)
ksiezna_kluska - nigdy nie wiadomo, co się komu spodoba. Może akurat się okaże, że te aparaty będą hitem, warto spróbować :ok:
Ja też może coś wystawię w weekend.

Bazyliszkowa

Post » Czw lut 04, 2010 13:03 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- ZAPRASZAMY do pomocy w lutym:-)

dostałam dzisiaj informację o tej czarnej niewidomej koteczce z allegro, dobra wiadomośc, że kotka znalazła juz dom :D
mam na bazarek trochę filmów z serii "było sobie zycie" nówki niesmigane, bo nie ma zainteresowania :roll: ale wzięłam przy zakupach w żabce :wink: i czekam jeszcze na pare gratisków, ale to dopiero przyszły tydzien najwcześniej.

alessandra

[poprzednia][następna]