fanty zbieram na bazarek, juz wkrótce coś poślę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czia pisze:Sylwia ma się bardzo źle, ma cały czas biegunkę, nie ma woli życia, lekarze powiedzieli, że żyje tylko dzięki kroplówkom i lekom, jeśli ją odłączyć od kroplówki to odejdzie w ciągu 12 godzin.
Serce mnie boli kiedy na nią patrzyłam, nie wiem, czy czekać, czy pozwolić jej odejść, ona wygląda jakby cierpiała.
Po prostu........................ nie wiem...................................![]()
czia pisze:Przed chwilą dostałam telefon, Sylwia odeszła, nie poczekała...zmarła o 5.00.
Tak mi przykro......................................................................
Maleńka......................................................................
Bazyliszkowa pisze:Niestety, Sylwia jest już po tamtej stronie TM![]()
Śpij spokojnie, kruszynko [']['][']
Mysza pisze:Dziewczyny, muszę znów umówić kociaste do Garncarza? Czy ktoś zechciał by zasponsorować wizytę?
Pon/wt w przyszłym tygodniu. Anielka, czy z Bellą tez chcesz iść? Iskierka i Krówka jadą na bank.
czia pisze:tak....... została tylko faktura do zapłacenia, 1.100 zł.
Pozostanie ból i uczucie, czy wszystko zrobili by ją uratować, bo niestety pozostaje tylko zaufanie do lekarzy.
moony pisze:Ojo cały czas tak samo. Nic nie pije, nie mówiąc o jedzeniu... Mam nadzieję, że kroplówy Mu pomogą. Co to za cholerstwo go dopadło. Niby się podnosił i nagle znów spadek formy...Dokładnie to samo, co miał Zuzek na jesień. On też pod kroplówką wyladował. Ale się udało i tu też głeboko w to wierzę, ze Ojek wyjdzie na prostą. Dziś niestety będę musiała podać nieco convalescence. Może zaskoczy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wix101 i 172 gości