No i stało się!!! Nie zdążyłam wysterylizować Matysi - ma rujkę. Nasiusiała mi na firankę. Zamierzam jej teraz dać zastrzyk, a na wiosnę ją wysteryliować. Chcę odwlec ten moment, bo mam mieszane uczucia. Ne wiem czy dobrze robię.
odczekaj rujkę ,potem 2 tygodnie po ruji na sterylka.Nie czekaj do wiosny i nie dawaj zastrzyku.Na wiosne możesz znów przegapić moment.A poza tym zastrzyki buzą równowage hormonalna i różnie z tym bywa.Ona za młoda na chemiczne wkraczanie. Może jakieś uspokajacze homeopatyczne. Poza tym może byc krótsza bo to pierwsza. No i pilnuj jej bardzo.Może próbować uciekać!
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Hej, hej!!!!!! Matysia już spokojna, łasi się, śpi i ... troszkę się wspina po meblach. Ale to tylko w ramach zabawy. W nocy przychodzi i prosi, aby ją wpuścić pod kołdrę ... Kochane maleństwo.
Natomiast Maniusia nie ma ... Pozdrawiam wszystkich!!!
Matysia wiecznie pakuje się pod kołdrę, zrobiła się taka przylepka, nie chce nawet wychodzić ze mną na dwór. W końcu mam grzecznego kota (poza tym, że zwala kwiatki z parapetu i ostrzy pazury na moich jeansach)
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Anuuusia pod zdjęciem jest coś takiego jak pobierz pozostałe kody.
Po otwarciu masz kody. Ja najczęściej kopiuję miniaturka na forum lub zdjęcie 500px
Zaglądamy O Maniusiu pamiętamy. Dla Matysi głaski przesyłamy.