Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 21, 2010 13:30 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

:piwa: Wszystkiego Najjjjj wszystkim babciom, łyk kawki za Wasze samopoczucie, nastroje i ciepełko w serduszkach, które tak od Was bije na odległość. Mam nadzieję, że tez taką Babcią kiedyś będę. Swojej juz nie mam więc mały wtręt w jednym z najcieplejszych watków na forum. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
P.S. Dorotko a jak będziesz miała zdjęcia małej cziiii to poprosze na meila :oops:
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Czw sty 21, 2010 14:18 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dakoti bardzo ci dziękuje :1luvu:

mała cziłka jest przepiekna ,taką ją widzę ..bo ja we wrzesniu miałam ją w rękach ,mieściła się w dłoniach ,ale jest malenka ,główka jak jabłuszko :wink: tuczą ją żeby podrosła ,ale chyba nic z tego.
Ma wadę zgryzu .
Myslała że ja ją wezmę ,ale nie wezmę :crying:

Gdybym był bogaty lalalala......

nie mam już żadnej babci :cry:
jedna umarła kiedy byłam dzieckiem ,pamiętam ja jak zawsze siedziała z podwinietą nogą na krzesle ,przy stole i paliła papierosy a obok leżał inhalator...umarła na raka płuc.

druga babcia ,umarła niedawno ,jeszcze Grześ jechał na pogrzeb ,ja nie byłam..Maltusia była po kolejnej operacji :oops: :cry:

już nic nie jest takie samo..
chciała bym być dobrą babcią a właśnie przed chwilą (o dziwo jak wcześnie ) Gadzina zabrał Oliwkę do domu i wiecie troszkę mi się przykro zrobiło ,mogła by już zostać. :wink:

za tych co żyją i za tych co odeszli :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 21, 2010 17:08 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

No i mi smutno, bo moje obie babcie też już nie żyją :( i babcia męża, która prawie rok temu umarła...
moim maluchom zostały jeszcze 3 babcie, moja mama, macocha męża i mama męża, ale z nią nie mają kontaktu, Daniel nie chce za bardzo się z nią spotykać, bo nie wychowywała go... ma żal...
mam nadzieję, że gdzieś w domu jest nr telefonu do niej, dzieci by zadzwoniły...

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Czw sty 21, 2010 20:59 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Zgłasza się babcia Małgosia :lol: dostałam od Nancia kfiatka 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw sty 21, 2010 21:17 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

A ja jeszcze nie jestem i mam nadzieję, że czas jakiś nie będę (przynajmniej do końca Oli studiów) :) Ale tak czy tak - wszystkim Babciom, tym forumowym i nie - samych słodkich dni, spokoju, relaksu, miłości wszechobecnej, cierpliwości i dobrej włóczki na skarpety, sprawnego fotela bujanego ( :twisted: ), grzecznych wnucząt, mruczących kotów i wszystkiego co tylko sprawi im radość :)

Ja od dawna nie mam już żadnej Babci ani Dziadka :(
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Czw sty 21, 2010 22:57 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

w dniu babci opycham się naleśnikami z sosem czosnkowym ,pyyyyyyyycha :kotek:

dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 22, 2010 7:58 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

naleśniki? te?? :cry: też chcę!
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt sty 22, 2010 9:10 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

witam z rana .
Słonko świeci cudownie ,niezły mrozek musi być... :roll:
Ja dziś bez Oliwki więc chyba zadekuje się jeszcze na troszkę w łóżku :wink:
zimno.
Podobno maja być silne mrozy ,zwłaszcza wieczorami ,wcale a wcale mi się to nie podoba :twisted:

Mam tylko nadzieje że pociągi jednak będą jezdziły :evil:

xandra ,spózniłas się o kilka chwil...pycha ,sos tak ostry że troszkę mnie zatkało ,ale palce lizać .

spytam dziewczyny czy by ci nie zrobiła. :wink:
sherina też chce .

oczywiście mam znów zap. krtani i zatok ,nos całkiem zatkany ,boli głowa ...przemarzłam wtedy okropnie .

Moja biedna piwniczna Burasia wyczekuje na mnie chyba cały czas,bo co ja na schody to ona już jest ,zjada tyle co przy mnie ,bo zamarza,ale je suche i jest tłusta.
Wabie ją nadal do domu ,chociaż na te mrozy ,ale zamknięcie drzwi do piwnicy i ona szaleje ze strachu i przerażenia . :cry:

już mi nie śmierdzi w domu ,wiem co to było ,szczoch kocura z piwnicy ,leje na węgiel :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 22, 2010 9:31 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

zapytaj, przepyszne są :1luvu: 8O poproszę!
Dorciu, Burasia już przyzwyczaiła się do podwórka, całego świata się nie uratuje, stety niestety, wie ze ma opiekę, jedzonko... i tyle
będę dziś machała z pociągu (Brwinów :) ) to proszę mi odmachać ;)

xandra

Post » Pt sty 22, 2010 9:32 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dorcia44 pisze:oczywiście mam znów zap. krtani i zatok ,nos całkiem zatkany ,boli głowa ...przemarzłam wtedy okropnie .

Ale w adidaskach dalej śmigasz?:P

Ja dalej szukam pracy...
A żeby było jeszcze bardzej dobijająco to sąsiad z góry zalal mi mieszkanie.
Woda z sufitu w łazience leciała jak z prysznica...
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pt sty 22, 2010 9:38 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Karola, widać Dorcia lubi chorować i płakać, że znooowu choruje ;) - za stara by w tyłek jej dać, za młoda by w łeb walnąć na otrzeźwienie :P

xandra

Post » Pt sty 22, 2010 9:40 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

xandra pisze:Karola, widać Dorcia lubi chorować i płakać, że znooowu choruje ;)

zmutowana wersja hipochondrii;)

xandra pisze:Za stara by w tyłek jej dać, za młoda by w łeb walnąć na otrzeźwienie :P

Zawsze można jej do tych adidasków nasikać;)
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pt sty 22, 2010 9:43 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

i na...ć i na...ć :P
i podrapać :P
o! :P

xandra

Post » Pt sty 22, 2010 10:12 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

potwory i spółka :twisted:

kocham adidasy :mrgreen:

ale ja zmarzłam piętro wyżej ,lub nawet dwa pietra tz. uda ..odpadły mi tego dnia... :|

Karolina no to miałaś zimny prysznic :?

buty moje drogie się nosi ,tam się nie szcza :twisted: jak sie to kiedyś wydarzy ,będę wiedziała gdzie szukać winnego :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 22, 2010 11:15 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

No niestety mamie bardzo się kiciuś podobał, ale już więcej persa nie chce {zaraz zaczyna płakać za poprzednim - który zginą tragicznie podczas przeprowadzki (naprawiana była brama garażowa i powstała dziura przechodząca do garażu sąsiadów, bo to domek bliźniak - kot wszedł w nadkole samochodu sąsiadki i niestety [*] )} mama sobie tego nie może wybaczyć do dzisiaj.
Ale mam nadzieje że taki piękny młody kot szybko znajdzie dom.
pozdrawiam

kurcze miałam to wysłać na pw
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

[poprzednia][następna]