dune pisze:
A teraz dla wszystkich
poranne smacznego
do kawki![]()
NO TO SIUP

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miss pisze:Kiedy Stefan dostał tych wybroczynek poraz pierwszy to byłam przerażona. o
Odrazu pobiegłam to wetki i krzyczę: - prosze pani, co mu jest, bo ja go całuję i boję się że się zarażęNa co wet :-
![]()
Miss pisze:Kiedy Stefan dostał tych wybroczynek poraz pierwszy to byłam przerażona. o
Odrazu pobiegłam to wetki i krzyczę: - prosze pani, co mu jest, bo ja go całuję i boję się że się zarażęNa co wet :-
![]()
Pierwszy raz - po sterydzie i przemywaniu wodą utlenioną przeszło mu w 2 dni. Teraz ma już jakiś tydzień, bo wyjada karmę nowemu kotu
![]()
Staram mu się przemywać ile moge, ale robienie mu czegoś wbrew jego woli kończy się rozlewem krwi. A co Iskierka zajada?
kociczka39 pisze:buziaka w "usteczka",tak się fajnie oblizuje potem z 3 - 5 minut
kociczka39 pisze:
ISKIERECZKO,ISKIERECZKO POWIEDZ PRZECIE
KTO NAJSŁODSZY JEST NA ŚWIECIE?
NO PRZECIEŻ WIADOMO,ŻE TY![]()
![]()
![]()
![]()
Miss pisze:kociczka39 pisze:buziaka w "usteczka",tak się fajnie oblizuje potem z 3 - 5 minut
Ja też, ale wątpię żeby to było normalne. Chociaz TŻ też Stefana całuje prosto w pychola, a Maniusia się wszyscy brzudzą
bo jest schronowy
i jak próbuje wejśc znajomym na kolana to krzyczą: "brzydze się Ciebie, uciekaj" i tulą Stefana
Na szczęście ja mu to wynagradzam
Noski, noski góra i Isierkowy też żeby był zdrowy jak najszybciej
Gohag pisze:kociczka39 pisze:
ISKIERECZKO,ISKIERECZKO POWIEDZ PRZECIE
KTO NAJSŁODSZY JEST NA ŚWIECIE?
NO PRZECIEŻ WIADOMO,ŻE TY![]()
![]()
![]()
![]()
Nawet w ten chory nosek aż chce się całować!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 18 gości