Iskierka chciała zgasnąć. Ktoś pokochał...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 10:37 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

dune pisze:

A teraz dla wszystkich
poranne smacznego
do kawki
:ryk:

NO TO SIUP

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 18, 2010 10:40 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Kiedy Stefan dostał tych wybroczynek poraz pierwszy to byłam przerażona. o
Odrazu pobiegłam to wetki i krzyczę: - prosze pani, co mu jest, bo ja go całuję i boję się że się zarażę :!: Na co wet :- 8O :roll: Pierwszy raz - po sterydzie i przemywaniu wodą utlenioną przeszło mu w 2 dni. Teraz ma już jakiś tydzień, bo wyjada karmę nowemu kotu :roll:
Staram mu się przemywać ile moge, ale robienie mu czegoś wbrew jego woli kończy się rozlewem krwi. A co Iskierka zajada?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon sty 18, 2010 10:46 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Miss pisze:Kiedy Stefan dostał tych wybroczynek poraz pierwszy to byłam przerażona. o
Odrazu pobiegłam to wetki i krzyczę: - prosze pani, co mu jest, bo ja go całuję i boję się że się zarażę :!: Na co wet :- 8O :roll:

A co ten wet z kosmosu :ryk:
Czym tu sie dziwic?
Po to cie ma kota zeby go całowac :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon sty 18, 2010 10:49 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Miss pisze:Kiedy Stefan dostał tych wybroczynek poraz pierwszy to byłam przerażona. o
Odrazu pobiegłam to wetki i krzyczę: - prosze pani, co mu jest, bo ja go całuję i boję się że się zarażę :!: Na co wet :- 8O :roll: Pierwszy raz - po sterydzie i przemywaniu wodą utlenioną przeszło mu w 2 dni. Teraz ma już jakiś tydzień, bo wyjada karmę nowemu kotu :roll:
Staram mu się przemywać ile moge, ale robienie mu czegoś wbrew jego woli kończy się rozlewem krwi. A co Iskierka zajada?

Też tą samą panikę miałam,bo nasza Mycha też ma buziaków tysiące dzień w dzień,a tym bardziej teraz nie było by mi dane złapać czegoś,co mi przez myśl najpierw przeszło,ze może mieć 8O .
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 10:50 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

No właśnie! Szczególnie, że jak się mówi do Stefana "buziaczki, buziaczki" to on zaczyna lizać mnei po nosie :1luvu: Jeju 8O ja chyba faktycznie jestem nawiedzona.
Maniuś jest głuchy więc go raczej tego nie nauczę :roll:
A była Iskierka ze swoim noniem u weta, nie doczytałam :oops:
Obrazek

Miss

Post » Pon sty 18, 2010 10:55 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Nasza gwiazda,jak widzi ,jak się do niej idzie to tak sie niby poprawi,żeby był dostęp do dania buziaka.To jest taka cfaniara ,że szok.A jak już dostanie,to głupa rżnie,że ona nic nie dostała,że jej się buziak należy jak michy dzień w dzień.
A chyba była u weta z nosiem,a czym smaruje to tez chyba przegapiłam,upsss :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 10:57 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Ja osobiście uwielbiam całować koty, :D one też mi dają buziaki. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 18, 2010 11:04 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

ja mam straszną fiksację na punkcie nosków :oops: kocich, psich. końskich, króliczych, ale najabrdziej jednak kocham różowe kocie noski :1luvu:
Obrazek

Miss

Post » Pon sty 18, 2010 11:19 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Ja też uwielbiam i buziakować kotecki i te nosie.Mycha ma taki fajny skórzasty i często ma obcałowany.A najbardziej to jej uwielbiam dawać buziaka w "usteczka",tak się fajnie oblizuje potem z 3 - 5 minut :lol:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 11:23 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

kociczka39 pisze:buziaka w "usteczka",tak się fajnie oblizuje potem z 3 - 5 minut :lol:

Ja też 8O , ale wątpię żeby to było normalne. Chociaz TŻ też Stefana całuje prosto w pychola, a Maniusia się wszyscy brzudzą :( bo jest schronowy :evil: i jak próbuje wejśc znajomym na kolana to krzyczą: "brzydze się Ciebie, uciekaj" i tulą Stefana :evil: Na szczęście ja mu to wynagradzam :lol: Noski, noski góra i Isierkowy też żeby był zdrowy jak najszybciej :ok:
Obrazek

Miss

Post » Pon sty 18, 2010 11:30 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

viewtopic.php?f=1&t=98329&start=150 tu jest jeszcze dokładnie o takim samym problemie jak ma Stefan - ranki w okół pycholka
Obrazek

Miss

Post » Pon sty 18, 2010 11:59 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

kociczka39 pisze:ObrazekObrazek

ISKIERECZKO,ISKIERECZKO POWIEDZ PRZECIE
KTO NAJSŁODSZY JEST NA ŚWIECIE?

NO PRZECIEŻ WIADOMO,ŻE TY :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nawet w ten chory nosek aż chce się całować!!!

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pon sty 18, 2010 12:01 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Miss pisze:
kociczka39 pisze:buziaka w "usteczka",tak się fajnie oblizuje potem z 3 - 5 minut :lol:

Ja też 8O , ale wątpię żeby to było normalne. Chociaz TŻ też Stefana całuje prosto w pychola, a Maniusia się wszyscy brzudzą :( bo jest schronowy :evil: i jak próbuje wejśc znajomym na kolana to krzyczą: "brzydze się Ciebie, uciekaj" i tulą Stefana :evil: Na szczęście ja mu to wynagradzam :lol: Noski, noski góra i Isierkowy też żeby był zdrowy jak najszybciej :ok:

O kurde ,to nie fajnie ,że tak jest,smutno pewnie mu jest,ale na szczęście Maniuś ma Ciebie,uffff :1luvu:
Mój tż nieraz mówi,że zwariowałam jak Mycha dostanie usteczka.Nic na to nie poradzę,że mam p....ca na jej punkcie,to silniejsze ode mnie :lol:

Oj tak,tak za Isi Nosia :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 12:03 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Gohag pisze:
kociczka39 pisze:ObrazekObrazek

ISKIERECZKO,ISKIERECZKO POWIEDZ PRZECIE
KTO NAJSŁODSZY JEST NA ŚWIECIE?

NO PRZECIEŻ WIADOMO,ŻE TY :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nawet w ten chory nosek aż chce się całować!!!

Dokładnie,a ten przesłodki jej buziaczek schrupać na deser :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 12:34 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Iskierko!!!!!!!!!! jakie ty masz śliczne fotki!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

[poprzednia][następna]