KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2010 13:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Mówiła, że do weta pomogą jej dwie koleżanki?
Choć na co dzień rzeczywiście sama jest.
Kurcze, w takiej sytuacji to wet powinien do kotów pojechać... Wiem, łatwo się mówi :?

Andżelika bierze antybiotyk, z ręką trochę lepiej, ale jeszcze boli i się paprze :? Wszystko się zawsze na raz dzieje, co za życie :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sty 17, 2010 13:47 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Ja przez pół nocy próbowałam zadziałać na odległość . Przesyłałam dobrą energię dla Andżeliki i kociaków . Ale to mało ,o wiele za mało . Jestem cały czas myślami przy niej i kociakach. :1luvu: :1luvu: Oby Andżelika nie załamała się ale łatwo się mówi jak się tego nie widzi . :( :(

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Nie sty 17, 2010 13:50 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Tak, dzisiaj ubłagała żeby pomogły. Na codzień nie moze na to liczyć.A walka z pp to nie jedna wizyta u weta.
Wet nie przyjedzie do nich. Rozmawiałam z Andżelika dobre pół godziny, ale chyba jej to nie pomogło.Może obecność Hanulki podtrzyma ja troche na duchu.

Poza tym trzeba tam codziennie wykonywać masę brudnej (dosłownie) roboty - 30 kotów w jednym pomieszczeniu :?

Kinga, Andżelike udziabała kotka, to po tym jej sie tak paprze ta ręka :|

Ja osobiście uważam, że jak objawy pp są zaawansowane a kociak nie reaguje na leczenie, należy skrócić jego cierpienia. Śmierć na pp jest bardzo bolesna. Mam nadzieję że Andżelika nie stanie wobec takiej sytuacji.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie sty 17, 2010 13:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Dostałam sms-a od Hanulki.
Właśnie wyjechała z Łodzi
Faktura za lekarstawa 692,00 zł
Musimy pomóc finasowo Andzelice!!!
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Nie sty 17, 2010 13:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

szirra pisze:Ja przez pół nocy próbowałam zadziałać na odległość . Przesyłałam dobrą energię dla Andżeliki i kociaków . Ale to mało ,o wiele za mało . Jestem cały czas myślami przy niej i kociakach. :1luvu: :1luvu: Oby Andżelika nie załamała się ale łatwo się mówi jak się tego nie widzi . :( :(

Dokladnie! Ja tez oprocz mysli NIC zrobic nie moge i to mnie bardzo wkurza! Nasza wetke obudzilismy w srodku nocy ale tak jak sie domyslalam jest na wakacjach, a z jej pracownikami ciezko sie rozmawaia.

Zreszta, kiedy by doszedl lek ode mnie??? Za dwa tygodnie najmarniej.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie sty 17, 2010 14:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Przepraszam, czy ja dobrze rozumiem, że Andżelika jest sama do 30 kotów tak day by day?? 8O
Ok, dziś Hanulka coś jej pomoże, a co dalej? Czy poza Andżeliką ktoś jest w całość opieki nad kotami zaangażowany? Przecież ona nie wyrobi fizycznie, o psychice nie wspominając w takiej sytuacji. Jakiś numer konta? Sorry, nie wymyślę grubszej kasy, ale czuję się zobowiązana - forum dwa razy mi pomogło finansowo ratując doopsko Kłaczka i potem właśnie wspomagając leczenie tymczasików - obiecałam że będę po odrobinie oddawać jak dam radę i myślę że jest właśnie dobry moment. Co prawda zima to kiepski moment w moim budżecie, woęc z góry przepraszam, ale... nr konta plisss.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie sty 17, 2010 14:04 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Też mam nadzieję, że jak przyjedzie Hanulka, to Andżelice trochę ulży, przede wszystkim psychicznie.
Nie wyobrażam sobie, jaka to robota obrobić 30 kotów. A jeszcze jak coś się dzieje, jak sobie można z tym poradzić?

Kingo, nr konta jest też na pierwszej stronie. TOZ Radomsko to zdaje się Andżelika jednoosobowo.

OKI

Post » Nie sty 17, 2010 14:09 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

OKI pisze:Też mam nadzieję, że jak przyjedzie Hanulka, to Andżelice trochę ulży, przede wszystkim psychicznie.
Nie wyobrażam sobie, jaka to robota obrobić 30 kotów. A jeszcze jak coś się dzieje, jak sobie można z tym poradzić?

Kingo, nr konta jest też na pierwszej stronie. TOZ Radomsko to zdaje się Andżelika jednoosobowo.

Rany boskie!! Nie ma nikogo w Radomsku kto mógłby pomóc?? Przecież to co się teraz dzieje to nad ludzkie siły.
Obrazek

kinga w.

Post » Nie sty 17, 2010 14:13 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Jest jeszcze kilka członkiń TOZ - ale pomoc fizyczna z ich strony jest ekchm...ograniczona.

Kasia (bianco nero) pomaga, ale ona studiuje poza Radomskiem więc w sumie rzadko może. No i my tutaj na forum staramy się coś robić - szukać domów, ogłaszać, organizowac kasę, wspierać tak jak się da na odległość. Każda z nas mieszka kilkadziesiąt, kilkaset,a nawet kilka tysięcy km od Radomska :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie sty 17, 2010 14:15 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

kinga w. pisze:
OKI pisze:Też mam nadzieję, że jak przyjedzie Hanulka, to Andżelice trochę ulży, przede wszystkim psychicznie.

Rany boskie!! Nie ma nikogo w Radomsku kto mógłby pomóc?? Przecież to co się teraz dzieje to nad ludzkie siły.

Nie wiem, ale na to wygląda, że nie ma :(
Cały czas myślę, jak mogę pomóc, bo w tej sytuacji to nawet kasa nie rozwiąże wszystkich problemów. Zresztą tu też za dużo nie mogę...

OKI

Post » Nie sty 17, 2010 14:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Kasa pozwala przynajmniej o długach nie myśleć - to też jest pewien komfort w całej gównianej sytuacji, kiedy wiesz że możesz leczyć bo masz za co. Jak wiesz że nie masz czym zapłacić wetowi to jest znacznie gorzej, zapewniam - też przećwiczone. :x
Obrazek

kinga w.

Post » Nie sty 17, 2010 14:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Nie no - nie mówię, że kasa nie pomoże. Bo bez niej to już w ogóle ani rusz.

OKI

Post » Nie sty 17, 2010 14:27 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Na Radomszczański TOZ czy na KAN?
Obrazek

kinga w.

Post » Nie sty 17, 2010 14:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

kinga w. pisze:Na Radomszczański TOZ czy na KAN?

Nie wiem, to chyba jedno?

Slapcio!!!! Podpowiedz!!!

OKI

Post » Nie sty 17, 2010 14:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Chyba nie wsio rybka, zależy co stoi w rubryce "właściciel rachunku".
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]