Koć&Pluszon 12. Dwa ghule z bonusem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 14:42 Re: Koć&Pluszon 12. Mrożonka z Marchewy i siostrzyczki demolki.

redaf pisze:
anna57 pisze: No to jeszcze masz dużo do zrobienia :wink:

Chyba się zaraz udam do wątku darczyńcach na KŁ.
Na razie mam dwa pomysły. :twisted:

1. Wprowadzić płatny dostęp do Wzorcowego Wąta. :twisted:
2. Założyć redafowy sklepik z horrorami na KB
Zanim mnie spadkobiercy nie ubezwłasnowolnią za przeputywanie ich hipotetycznej :mrgreen: kasy.

zaplace kazda kwote za dostep do watku wzorcowego. Jestem uzalezniona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt sty 15, 2010 14:48 Re: Koć&Pluszon 12. Mrożonka z Marchewy i siostrzyczki demolki.

aga9955 pisze:zaplace kazda kwote za dostep do watku wzorcowego.

Zacytuję zanim ochłoniesz na tyle, żeby szybciorem wyedytować posta :twisted: :wink:

Za godzinę rozpoczynam kotoakcję.
Kryptonim "Rudalony" 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pt sty 15, 2010 15:11 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

A ja jestem ciekawa sklepiku z horrorami :P

Wywalasz Marchewę z gułagu, a Ludwisia z TajDT? :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sty 15, 2010 15:31 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

Kicorek pisze:Wywalasz Marchewę z gułagu, a Ludwisia z TajDT? :mrgreen:

A potem Jaro do gułagu przywożę. :twisted:

Biedny Plusz.
Strzęp kota z niego został, jak siostrzeniczki zabrano.
Siedzi smętny, nic go nie bawi, nic go nie cieszy.
Ponuro gapi się w nieskończoność.
Nawet Frubsza się o niego martwi.
Przylazła i na pocieszenie mu uszy umyła. 8)
Obrazek

redaf

Post » Pt sty 15, 2010 15:49 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

redaf pisze:Przylazła i na pocieszenie mu uszy umyła. 8)

Dużo się nie napracowała. :|

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Pt sty 15, 2010 17:28 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

varia pisze:
redaf pisze:Przylazła i na pocieszenie mu uszy umyła. 8)

Dużo się nie napracowała. :|

:ryk:

u nas kolejny progres!!!
dziewczyny wyłażą coraz częściej na przechadzki - spacer zwykle inicjuje Nówka, Pacianka ośmielona wyłania się kilka chwil po niej ;)
Nówka podłożyła się do drapania, włączając mega mrrruk i później wskoczyła na łóżko nawet!
Pać - łakoma bestia, podjadła sobie w naszym towarzystwie, a w tym samym czasie Nówka - UWAGA!!! - skorzystała z kuwety!!!!
Udało nam się strzelić kilka fotek okolicznościowych, cienkiej jakości ale o tyle istotne że to pierwsza dokumentacja kociów na nowym miejscu!!!
http://picasaweb.google.com/pANpawiAN/K ... g0Nd9uIMw#

ps.: po 1900, kiedy wróciłem z pięknym i okazałym drapakiem dla dziewczyn, Pać stoczyła - trwającą kilkanaście minut, walkę z tukanem, pograła w piłkę i dzielnie atakowała, uwieszoną do drapaka myszkę!, a Pać wywabiona na kolana, na krótką sesję drapania i głaskania, mrużąc oczka, truknęła noskiem w mój nos!! :1luvu:

ps 2: PaniPawian stan na godzinę 21. Jest fajnie ! Pać i Nóvka już śmiało spacerują, zaczepiają tukana, kładą się do góry kołami ! :D Pacianka zasmakowała w specjale, którym wczoraj poczęstowaliśmy redaf (oczywiście w malutkich ilościach). Poza tym walnęła pierwszego klocka do kuwety, teraz siedzi w niej i zakopuje wyroby. Nóvka zabija szczura, zjadła karmę, wypiła wodę i... używa drapaka potraktowanego kocimiętką...achaaa...idzie chyba w ślady siostry do tułalety !!! :kotek:
Ostatnio edytowano Pt sty 15, 2010 21:17 przez pANpawiAN, łącznie edytowano 1 raz

pANpawiAN

Od: Śro sty 06, 2010 2:13

Post » Pt sty 15, 2010 19:53 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

pANpawiAN pisze:u nas kolejny progres!!!

Zuchy kotki! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja niedawno miałam deja vu.
Ludwiś i Marchewa po otworzeniu transporterów rozejrzały się ostrożnie po kuchni, w której mają na razie areszt.
Po pierwsze namierzyły koci kibel.
Po drugie michy.
Po trzecie ukryły się pod szafą 8)
Obrazek

redaf

Post » Pt sty 15, 2010 19:57 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

redaf pisze:Ludwiś i Marchewa po otworzeniu transporterów rozejrzały się ostrożnie po kuchni, w której mają na razie areszt.
Po pierwsze namierzyły koci kibel.
Po drugie michy.
Po trzecie ukryły się pod szafą 8)

Już? A Jaroś już wycięty? I w gułagu?
Nie nadążam. :crying:

varia

Post » Pt sty 15, 2010 20:06 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

varia pisze:Już? A Jaroś już wycięty? I w gułagu?
Nie nadążam. :crying:

Chłe chłe 8)

Jaro jest prymus.
Rozmruczał się już na stole u weta podczas pobierania krwi z uszka na test.
Ujemny ofkors. :mrgreen:
Tuli się, barankuje jak oszalały.
Testuje robotę Damorka, bo zorientował się, że jak wlezie po siatce wyżej więcej zobaczy.

Plusz odżył.
Siedzi z nosem przy siatce i ogląda nowecuś.
Nosy już dawno wielokrotnie obwąchane 8)
Obrazek

redaf

Post » Pt sty 15, 2010 20:38 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

redaf pisze:Testuje robotę Damorka, bo zorientował się, że jak wlezie po siatce wyżej więcej zobaczy.

Może wyrwie dziurę albo i całe drzwi i drogę ucieczki z obozu przejściowego tym samym sobie otworzy?
Pluś by się ucieszył, co nie?
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Pt sty 15, 2010 21:01 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

smil pisze:Może wyrwie dziurę albo i całe drzwi i drogę ucieczki z obozu przejściowego tym samym sobie otworzy?
Pluś by się ucieszył, co nie?

Na razie rudymiś poszedł na drzemeczkę na fotelu.
Ale coś mi się wydaje, że rytualnego tygodnia w gułagu to on nie wysiedzi 8)

A ja dziś wyadoptowałam nigdy nie widzianego na oczy bezdomniaczka przez telefon :mrgreen:

edit: rudymiś własnie odnalazł i wykorzystał zgodnie z przeznaczeniem kuwetę.
Prymus jak stodziesięć :mrgreen:
Obrazek

redaf

Post » Pt sty 15, 2010 21:13 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

redaf pisze:A ja dziś wyadoptowałam nigdy nie widzianego na oczy bezdomniaczka przez telefon :mrgreen:

Ale kota? Obrazek

varia

Post » Pt sty 15, 2010 21:16 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

varia pisze:
redaf pisze:A ja dziś wyadoptowałam nigdy nie widzianego na oczy bezdomniaczka przez telefon :mrgreen:

Ale kota? Obrazek

Czarno białą koteczkę (chyba 8) ) z wiosennych miotów :mrgreen:
Obrazek

redaf

Post » Pt sty 15, 2010 21:17 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

redaf pisze:
smil pisze:Ale coś mi się wydaje, że rytualnego tygodnia w gułagu to on nie wysiedzi 8)

edit: rudymiś własnie odnalazł i wykorzystał zgodnie z przeznaczeniem kuwetę.
Prymus jak stodziesięć :mrgreen:

Pewnie mu poprzedni lokatorzy zostawili jakieś znaki tajemne tudzież grypsy z informacją, jak się należy zachowywać :lol: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt sty 15, 2010 21:17 Re: Koć&Pluszon 12. Z działkunami 4:0. Dziewczynki wypożyczone

redaf pisze:
varia pisze:

Ale kota? Obrazek

Czarno białą koteczkę (chyba 8) ) z wiosennych miotów :mrgreen:

Mówiłam, że nie nadążam. :|

varia

[poprzednia][następna]