Zaginęła Szylkrecia-odnalazła w Gdyni,zaginęła-dalej szukam

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 21:52 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

seja pisze:Po 13stu miesiącach szukania, łażenia w każde miejsce gdzie tylko ktoś gdzieś widział ją...samo to , że wiem gdzie była przez ten czas to ogromna ulga dla mnie...Nie umiem tego opisać...
Mam nadzieję że się znajdzie!

jesli to faktycznie ona na tych Siedlcach to powiem ze niezla aparatka z tej kotki i podrozniczka, ku rozpaczy wlascicielki / li ...niestety ;/
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw gru 17, 2009 22:07 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Marea pisze:
seja pisze:Po 13stu miesiącach szukania, łażenia w każde miejsce gdzie tylko ktoś gdzieś widział ją...samo to , że wiem gdzie była przez ten czas to ogromna ulga dla mnie...Nie umiem tego opisać...
Mam nadzieję że się znajdzie!

jesli to faktycznie ona na tych Siedlcach to powiem ze niezla aparatka z tej kotki i podrozniczka, ku rozpaczy wlascicielki / li ...niestety ;/

Może być gdziekolwiek.
Czynnik ludzki jest nieprzewidywalny.
Siedlce duże są ...większe niż takie Redłowo...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw gru 17, 2009 22:12 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

seja pisze:...dostałam maila, że widziano ją w Gdańsku ...na Siedlcach...

A tego maila dostalaś od tej nowej wlaścicielki?
Wiesz , tak myslę ze moze jak ona tak pcha sie do samochodu, to moze wlascicielom znów wskoczyla i nie zauwazyli i ja gdzieś wywiezli?
Czy byłoby to mozliwe?

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Czw gru 17, 2009 23:00 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

gisha pisze:
seja pisze:...dostałam maila, że widziano ją w Gdańsku ...na Siedlcach...

A tego maila dostalaś od tej nowej wlaścicielki?
Wiesz , tak myslę ze moze jak ona tak pcha sie do samochodu, to moze wlascicielom znów wskoczyla i nie zauwazyli i ja gdzieś wywiezli?
Czy byłoby to mozliwe?

Maila dostałam od kogoś innego.

Pchać wszędzie się pchała od zawsze... i mogli ją przez przypadek wywieźć ale do Gdańska pod Akademię :) Siedlce to już wogóle nie po drodze :)

Jadę w sobotę jej poszukać...chyba , że do tego czasu się znajdzie...

seja

Post » Pt gru 18, 2009 7:07 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 18, 2009 10:23 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Asiu - dopiero przeczytałam. Mocne kciuki :ok: :ok: :ok: Oby się znalazła :!: I nie powinna więcej wychodzić z domu.
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pt gru 18, 2009 11:27 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Ale historia...Mam nadzieję, że się kicia znowu znajdzie!
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt gru 18, 2009 22:29 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Jeżeli Maśka wróci do mnie, to bankowo na 500% , a nawet 1000% nie będzie wychodzić.
Tylko , że tam jest dziecko , które tęskni za kotkiem...mam zabrać dzieciakowi kota?

Plus przez te ostatnie miesiące oni ją utrzymywali, leczyli...to są koszty, jak zechcą zwrotu nakładu pieniężnego w zamian za jej zwrot?

Nie wiem :(
Jutro po kole tam pojadę, będę jej szukać... ciepło się ubiorę, wezmę ogłoszenia i będę łazić... deja vu...jak zaginęła rok temu też były mrozy i łaziłam i rozwieszałam ogłoszenia tak długo póki jeszcze czułam dłonie...

seja

Post » Pt gru 18, 2009 22:50 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Trzymam kciuki
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt gru 18, 2009 23:35 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Co za historia...
Seja, trzymam kciuki za odnalezienie koteczki :ok: :ok: :ok:
Biedna mała, jest potworny mróz, a ona gdzieś się błąka :(
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Sob gru 19, 2009 1:05 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Dziękuję za kciuki!!

Jeszcze żeby nie było tak zimno...

Założyłam jej wątek na dogo...na mmtrójmiasto, w dzienniku bałtyckim...gdynia moje miasto...

Rozglądajcie się jeżeli będziecie w Gdynii w tych okolicach, PROSZĘ! :cry:
Ona reaguje na gwizdanie.
Nie uczyłam jej reakcji na kici kici, bo dużo ludzi kicia,a ona taka ufna...obecni właściciele też gwiżdżą i przychodziła...

seja

Post » Sob gru 19, 2009 9:26 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 19, 2009 16:05 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Nie dałam rady dziś jechać do Gdynii.
Miałam dziś kolokwium :/
Nie spałam dziś jeszcze...
Jutro pojadę!

Maśku :(

seja

Post » Nie gru 20, 2009 2:23 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

:!:

seja

Post » Pon gru 21, 2009 9:33 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Trzynam kciuki cały czas !!!!

Anuuusia

Od: Czw sty 29, 2009 20:33

[poprzednia][następna]