Ech... co ja tam będę marudzić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goodfriend pisze:Witamy się..
Co do Simons cat to aż sobie na komórkę władowałam te filmikiBardziej prawdziwej kreskóweczki nie widziałam
Sihaja pisze:Dzisiaj jakoś mi smutno.... Chyba od tego siedzenia w domu. Cały tydzień na przymusowym urlopie.... zimno na zewnątrz i wychodzić mi się nie chce.... i chyba to mi niezbyt dobrze robi. Za oknem ciemno, śnieg pada, ale jest nieprzyjemnie....
Ech... co ja tam będę marudzićKoty są moje kochane, koteczki
maggia pisze:Witam!![]()
Kciuki już trzymamy łapki też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
goodfriend pisze:Jak to oglądałam pierwszy raz to myślałam, że padnę ze śmiechu... No jakbym swoje koty w akcji widziała.. Ta pobudka poranna
Sihaja pisze:NIe robię zdjęć. Aparat mi nawali. Może to te akumulatorki, ale nie chce mi się jechać do miasta...
Jutro z Morfeuszkiem jadę na ostatni zastrzyk do weta, mam nadzieję, że nie będzie wiało. Jeszcze tego brakowało, żeby go przeziębić.... Już się martwię tym wypadem do weta, bo tak zimno się zrobiło...
goodfriend pisze:Ja pierwszy widziałam z muchąW ścieżce dźwiękowej nawet jest ksy ksy ksy jak kot zapatrzył się na muchę
goodfriend pisze:Ja właśnie oglądam te ze śniegiemNie widziałam jeszcze
goodfriend pisze:Aż wlazłam na oficjalną stronę Simons cat i wszystkie filmiki co są to są na you tube więc pewnie wszystkie widziałaś.. Bo ja tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości