Szylkretki są piękne. 71. I dobre wieści z lecznicy! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 8:53 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dzisiaj jakoś mi smutno.... Chyba od tego siedzenia w domu. Cały tydzień na przymusowym urlopie.... zimno na zewnątrz i wychodzić mi się nie chce.... i chyba to mi niezbyt dobrze robi. Za oknem ciemno, śnieg pada, ale jest nieprzyjemnie....
Ech... co ja tam będę marudzić :) Koty są moje kochane, koteczki :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 18, 2009 8:58 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:Witamy się.. :)
Co do Simons cat to aż sobie na komórkę władowałam te filmiki :) Bardziej prawdziwej kreskóweczki nie widziałam :)

Prawda że idealne są ? :ryk: :ryk: Nawet kocio już w reklamach jest, taki sławny!
Witaj Good i chłopaki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 18, 2009 9:00 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Witam! :D

Kciuki już trzymamy łapki też :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt gru 18, 2009 9:00 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:Dzisiaj jakoś mi smutno.... Chyba od tego siedzenia w domu. Cały tydzień na przymusowym urlopie.... zimno na zewnątrz i wychodzić mi się nie chce.... i chyba to mi niezbyt dobrze robi. Za oknem ciemno, śnieg pada, ale jest nieprzyjemnie....
Ech... co ja tam będę marudzić :) Koty są moje kochane, koteczki :)

Wychodzić Sihajko to i mnie się nie chce na to zimno. Ogolnie zima , jesień mnie przygnębiają. Za chwile będę siedzieć w domu, niestety... :roll: Nie marudzisz, no skąd, mow ile chcesz. Przynajmniej można pogadać. I potulić koteczki kochane. A może dasz jakiegoś kocia? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:01 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

maggia pisze:Witam! :D

Kciuki już trzymamy łapki też :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cześć Madziu! Bardzo dziękujemy! :D Łapki to dziewczynki rozumiem trzymają? :lol: Trzymajcie za jutro, i za dzisiaj, coby jakoś z głodnymi kotami to przeżyć. :kotek:
Ostatnio edytowano Pt gru 18, 2009 9:02 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:02 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Jak to oglądałam pierwszy raz to myślałam, że padnę ze śmiechu... No jakbym swoje koty w akcji widziała.. Ta pobudka poranna :)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Pt gru 18, 2009 9:03 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

NIe robię zdjęć. Aparat mi nawali. Może to te akumulatorki, ale nie chce mi się jechać do miasta... :(
Jutro z Morfeuszkiem jadę na ostatni zastrzyk do weta, mam nadzieję, że nie będzie wiało. Jeszcze tego brakowało, żeby go przeziębić.... Już się martwię tym wypadem do weta, bo tak zimno się zrobiło...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 18, 2009 9:04 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:Jak to oglądałam pierwszy raz to myślałam, że padnę ze śmiechu... No jakbym swoje koty w akcji widziała.. Ta pobudka poranna :)

O tak! Wlaśnie to jest pierwszy filmik? Też się wtedy uśmiałam. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:05 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Ja pierwszy widziałam z muchą :) W ścieżce dźwiękowej nawet jest ksy ksy ksy jak kot zapatrzył się na muchę :)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Pt gru 18, 2009 9:07 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:NIe robię zdjęć. Aparat mi nawali. Może to te akumulatorki, ale nie chce mi się jechać do miasta... :(
Jutro z Morfeuszkiem jadę na ostatni zastrzyk do weta, mam nadzieję, że nie będzie wiało. Jeszcze tego brakowało, żeby go przeziębić.... Już się martwię tym wypadem do weta, bo tak zimno się zrobiło...

Tylko że Ty jedziesz Sihajko, a ja idę piechotą jutro...Pół biedy w tamtą stronę, ale z porotem? Po inkubatorku? :( Nie wiem właśnie jak to będzie qrka..
Ucałuj Morfeuszka i resztę. No szkoda, że aparat nie działa..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:08 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:Ja pierwszy widziałam z muchą :) W ścieżce dźwiękowej nawet jest ksy ksy ksy jak kot zapatrzył się na muchę :)

Dokładnie!! Przejrzalam wszystkie filniki, i narazie mam wszystkie te co są obejrzane. Chyba. :mrgreen: Może jakiś jest o którym nie wiem?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:11 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Ja właśnie oglądam te ze śniegiem :) Nie widziałam jeszcze :)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Pt gru 18, 2009 9:15 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:Ja właśnie oglądam te ze śniegiem :) Nie widziałam jeszcze :)

Był jakiś czas temu już na KŁ. Ehh ten kotek! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:16 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Aż wlazłam na oficjalną stronę Simons cat i wszystkie filmiki co są to są na you tube więc pewnie wszystkie widziałaś.. Bo ja tak :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Pt gru 18, 2009 9:25 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:Aż wlazłam na oficjalną stronę Simons cat i wszystkie filmiki co są to są na you tube więc pewnie wszystkie widziałaś.. Bo ja tak :mrgreen:

No to ja też. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]