Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:
Otóż Patrolek czuje się jak u siebie (oj, bardzo) no i robi dużo różnych ciekawych (i mniej ciekawych) rzeczy, żeby zobaczyć jak wysoko może Agnieszce wejść na głowę i poznać granice jej cierpliwości
![]()
joshua_ada pisze:To naprawdę fajnie brzmi, ale wiedząc o tym, że Patrolek jest z jednej strony uparty i bardzo mądry, a z drugiej - rozczula swoją historią i słodkim wyglądem misiaczka, obawiam się, że on dąży do tego, żeby "rządzić w domu"...
Agnieszka.Renata pisze:Witam! Wiem wiem długo mnie nie było.Jakiś czas temu pisałam do Ady,ale jak widac jeszcze nie napisała nic nowego. Patrolek miewa się BARDZO DOBRZE!!!!
Jest kochany:),aczkolwiek ma swoje humory.
Wszystko co okrągłe i świecące należy do kota. Uwielbia łazienkę,najchętnioej siedzi w umywalce:).
Poza tym nie chce spać w swoim koszyku tylko śpi na łóżku albo na fotelu. W koszytku są jego zabawki.
Jest bardzo towarzyski.Je tylko w obecności człowieka.Jak wychodzimy z kuchni kot odchodzi od misek i też wychodzi. A więc żeby Patrolek się nie zagłodził zawsze jak je ktoś przy nim siedzi. Poza tym bardzo nie lubi być sam. Jak wychodzimy i sam siedzi kilka godzin to póżniej jak tylko usłyszy,że ktoś przekręca klucz w zamku odrazu biegnie do drzwi i miauczy.
A jeśli chodzi o jego zdrowie... Z łapkami wszystko jest dobrze. Na zamianę pogody ma mały przykurcz w łapkach i chyba wtedy go trochę pobolewają bo starsznie miauczy. Jednak na ogół wszystko jest dobrze:).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 84 gości