Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 27, 2009 17:20

Agnieszko, może coś napiszesz o Patusiu? 8) :lol:
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Pon maja 04, 2009 9:24

Rany, ale ten Patrolek jest cwana bestyjka. Ja wiedziałam, że to bardzo mądry kot, no ale żeby aż tak być sprytnym?
Otóż Patrolek czuje się jak u siebie (oj, bardzo :twisted: ) no i robi dużo różnych ciekawych (i mniej ciekawych) rzeczy, żeby zobaczyć jak wysoko może Agnieszce wejść na głowę i poznać granice jej cierpliwości :lol:
I we wszystkim, co sobie w tym kierunku zaplanuje, jest bardzo uparty :wink:
A najfajniejsze zabawki to nie są te dla kota. O nie. Najfajniejsze zabawki to technologia: telewizor, lampka dotykowa, śrubka od czegoś tam (znaleziona w tzw. "czarnej dziurze" i przynoszona Agnieszce pod nogi) :lol: :lol: :lol:

To naprawdę fajnie brzmi, ale wiedząc o tym, że Patrolek jest z jednej strony uparty i bardzo mądry, a z drugiej - rozczula swoją historią i słodkim wyglądem misiaczka, obawiam się, że on dąży do tego, żeby "rządzić w domu"...
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon maja 04, 2009 10:17

joshua_ada pisze:
Otóż Patrolek czuje się jak u siebie (oj, bardzo :twisted: ) no i robi dużo różnych ciekawych (i mniej ciekawych) rzeczy, żeby zobaczyć jak wysoko może Agnieszce wejść na głowę i poznać granice jej cierpliwości :lol:

Uff, jak się cieszę :dance: :dance2: !!!!
Kochane Rude Wąsiska. Jak to dobrze, że ma Taki Dobry Domek :D !
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon maja 04, 2009 19:39

joshua_ada pisze:To naprawdę fajnie brzmi, ale wiedząc o tym, że Patrolek jest z jednej strony uparty i bardzo mądry, a z drugiej - rozczula swoją historią i słodkim wyglądem misiaczka, obawiam się, że on dąży do tego, żeby "rządzić w domu"...

A ja obawiam się, że będzie rządził w domu. Wychowa sobie Dużą jak należy. No co? Każdy inteligentny kot tak ma... :roll:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt maja 08, 2009 16:05

Czy Patrolek nie ma przypadkiem swojego wątku z nowego domku? Nie widzę tu wpisów Agnieszki więc pytam :?

TaCoKotyDwaMa

Od: Czw lut 05, 2009 20:15

Post » Pt maja 08, 2009 17:09

No własnie ja też nie widzę a obiecała pisać! :twisted:
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Sob maja 09, 2009 17:41

Ada, zajrzyj prosze na watek naszych tygrysow... mam kłopot z Fredkiem...
(inni dobrzy ludzie tez mile widziani)
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Śro maja 13, 2009 10:59

Jestem w kontakcie z Agą. Choć na razie na krótko wyjechała.
Ale też czekam na kolejne relacje z Patrokowego Chochlikowa. :twisted:
Patrolek pod opieką cioci i wyobraźcie sobie, jakie on ma różki chochlik jeden: daje cioci tyle okazji do miziania i pieszczenia, że Aga mogłby być zazdrosna. :wink:
Normalnie humorzasty hrabia, nie? :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro maja 27, 2009 13:07

Cudne wieści!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw lip 23, 2009 14:23

Aduś,
czy Ty wiesz co tam się u Patrolka dzieje? :)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Nie gru 06, 2009 13:14 Re: Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Witam! Wiem wiem długo mnie nie było.Jakiś czas temu pisałam do Ady,ale jak widac jeszcze nie napisała nic nowego. Patrolek miewa się BARDZO DOBRZE!!!!
Jest kochany:),aczkolwiek ma swoje humory.
Wszystko co okrągłe i świecące należy do kota. Uwielbia łazienkę,najchętnioej siedzi w umywalce:).
Poza tym nie chce spać w swoim koszyku tylko śpi na łóżku albo na fotelu. W koszytku są jego zabawki.
Jest bardzo towarzyski.Je tylko w obecności człowieka.Jak wychodzimy z kuchni kot odchodzi od misek i też wychodzi. A więc żeby Patrolek się nie zagłodził zawsze jak je ktoś przy nim siedzi. Poza tym bardzo nie lubi być sam. Jak wychodzimy i sam siedzi kilka godzin to póżniej jak tylko usłyszy,że ktoś przekręca klucz w zamku odrazu biegnie do drzwi i miauczy.

A jeśli chodzi o jego zdrowie... Z łapkami wszystko jest dobrze. Na zamianę pogody ma mały przykurcz w łapkach i chyba wtedy go trochę pobolewają bo starsznie miauczy. Jednak na ogół wszystko jest dobrze:).

Agnieszka.Renata

Od: Nie kwi 05, 2009 17:52

Post » Nie gru 06, 2009 15:22 Re: Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Agnieszka.Renata pisze:Witam! Wiem wiem długo mnie nie było.Jakiś czas temu pisałam do Ady,ale jak widac jeszcze nie napisała nic nowego. Patrolek miewa się BARDZO DOBRZE!!!!
Jest kochany:),aczkolwiek ma swoje humory.
Wszystko co okrągłe i świecące należy do kota. Uwielbia łazienkę,najchętnioej siedzi w umywalce:).
Poza tym nie chce spać w swoim koszyku tylko śpi na łóżku albo na fotelu. W koszytku są jego zabawki.
Jest bardzo towarzyski.Je tylko w obecności człowieka.Jak wychodzimy z kuchni kot odchodzi od misek i też wychodzi. A więc żeby Patrolek się nie zagłodził zawsze jak je ktoś przy nim siedzi. Poza tym bardzo nie lubi być sam. Jak wychodzimy i sam siedzi kilka godzin to póżniej jak tylko usłyszy,że ktoś przekręca klucz w zamku odrazu biegnie do drzwi i miauczy.

A jeśli chodzi o jego zdrowie... Z łapkami wszystko jest dobrze. Na zamianę pogody ma mały przykurcz w łapkach i chyba wtedy go trochę pobolewają bo starsznie miauczy. Jednak na ogół wszystko jest dobrze:).

A czy możemy prosić o fotki? :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie gru 06, 2009 19:52 Re: Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Cieszę się, że napisałaś parę zdań o Patrolku. Pozdrawiam serdecznie :kotek:

TaCoKotyDwaMa

Od: Czw lut 05, 2009 20:15

Post » Wto gru 08, 2009 13:05 Re: Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Właśnie miałam napisać :oops: ale Aga mnie wyprzedziła. :D

Wg mnie Patrolek jest bardzo fajnie rozpieszczanym kotuchem i taki z niego fajny Pan Kot, że lubi być w centrum zainteresowania. Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że to bardzo wyjątkowy kot! :1luvu:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia]