Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:Mój dług muszę spłacić 01.12.09
Taka była umowa z wetką.
Miodalik pisze:Dobra to poprosze o dopisanie - ja wydaje u veta tyle za moje i tymczasowe futra, ze chyba da mi kredyt na sterylke podworkowych dzikusek
alareipan pisze:kotika pisze:Mój dług muszę spłacić 01.12.09
Taka była umowa z wetką.
Kotika przelałam Ci na razie za jedną, na drugą muszę dozbierać.
Dziewczyny tak generalnie napisze: musicie mnie informować o takich rzeczach. Sprawdzać saldo czy pieniądze są i czytać jakie są plany, bo inaczej wszyscy nie wiemy na czym stoimyPrzypominam, że ten wątek kręci się z bazarków, nie mamy jednego konkretnego źródła funduszy. Raz pieniądze są, raz nie ma. Jak nie ma, to z powietrza ich nie weźmiemy
![]()
Najlepiej by było, gdybyście przed zabiegiem przysyłały mi pw z namiarami i kosztem zabiegu, wtedy wyślę pieniądze przed zabiegiem, bądź będę mogła określić na kiedy taka suma może być. Będziecie mogły rozsądnie zadecydować, czy przesunąć zabieg, czy uda się dogadać z wetem.
Na pocieszenie powiem, że jest sponsor, który nam zadek uratuje, żeby nie wyszła z tego totalna tragediaZ góry mu dziękuję
![]()
Podziękowania należą się również MoniceWarszawa za mega zakupoholizm i Dzikers![]()
I dziękuję za pomoc i nowe bazarkiVilemo, Wercia -
![]()
![]()
Martyna wywal tę emotkę proszę! Każda złotówka przybliża nas do celu! Na tym to polega... żadna z nas nie mogła by położyć sama 8 tys na sterylki, a z takich "20" to się właśnie zebrało![]()
Miodalik mogę Cię dopisać, ale na pieniądze będzie trzeba czekać, aż spłacę to co zrobione i umówione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości