Kasa K. - 106 szt.:) +27- Znowu na dnie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 29, 2009 12:48 Re: Kasa K. - 81 szt.:) + 22 - UWAGA! Lecimy w dół....

Aniu wysyłam Ci zaległe zdjęcia moich dwóch kotek Flo i Zorki oczywiście na meila :mrgreen: :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie lis 29, 2009 16:17 Re: Kasa K. - 81 szt.:) + 22 - UWAGA! Lecimy w dół....

Dziewczyny, mam kłopot z Albertem (nerki :( ) więc sorki jeśli będę nawalać z kontaktem i rozliczeniem za bazarki. Totalne wariatkowo. Muszę ochłonąć. Przy okazji proszę o rady na temat domowych sposobów na okiełznanie kota podczas kroplówki. Do tej pory zawsze był na głupim jasiu, ale chcę próbować bez.

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Nie lis 29, 2009 19:44 Re: Kasa K. - 81 szt.:) + 22 - UWAGA! Lecimy w dół....

Druga koteczka wysterylizowana. :D
Dwa zaświadczenia. Paragon będzie jak zapłacę, narazie wetka zrobiła mi na kredyt.

Obrazek Obrazek
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie lis 29, 2009 23:29 Re: Kasa K. - 81 szt.:) + 22 - UWAGA! Lecimy w dół....

Przede wszystkim serduszka dla Malk za dobrowolny haracz :1luvu: Dziękuję Małgosia! :1luvu:

Dorzuciłam też haracz od siebie, mamy 146 zeta. Lecieliśmy i... dolecieliśmy :|

Obiecałam na poniedziałek/wtorek 170 zeta dla Kini z Darłowa. Jeśli nie macie nic przeciwko chciałabym jej posłać. Dziewczyna jest młodziutka, chodzi o kotkę jakiejś ciotki, która się pozbywa kociąt... Nie ma szans na odroczenie płatności, jak Kinga będzie miała kasę w ręku, to ma zgodę na zabranie kotki na zabieg.

W poniedziałek przypłynie coś z bazarków, to będzie :ok:

Do spłacenia są trzy zrobione kotki: kotka od Joli_k i dwie kotki Kotiki ze stoczni.

Kotki Kotiki kosztowały 300, Joli jeszcze nie wiem. Teoretycznie według listy pierwsza powinna być spłacona Jola_k. Ale oczywiście się nie upieram, napiszcie proszę dziewczyny, która może, ile zwlekać z zapłaceniem... Czy może na przemian, żeby wetka Kotiki wiedziała, że bedzie zapłacone?

A na koniec coś na pocieszenie: Flo i Zorka czyli nr 72 i 73 :D Dzięki IKA za fotki :D
Obrazek
Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon lis 30, 2009 0:38 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Mój dług muszę spłacić 01.12.09
Taka była umowa z wetką.
Obrazek

kotika

Post » Pon lis 30, 2009 10:51 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

A ja chcialam dwa numerki :( na dwie kicie - jedna tak na "oko" w poczatkach ciazy :(
a tu dramat...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pon lis 30, 2009 11:31 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Proszę to dla WAS : viewtopic.php?f=20&t=104219
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon lis 30, 2009 13:54 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

z mojego bazarku na kk jest 20 zł. :oops: dziś koniec bazarku
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 30, 2009 14:01 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Zapraszam na bazarek!! Może ktoś szuka prezentu?
viewtopic.php?f=20&t=104229
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 30, 2009 15:27 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

kotika pisze:Mój dług muszę spłacić 01.12.09
Taka była umowa z wetką.

Kotika przelałam Ci na razie za jedną, na drugą muszę dozbierać.

Dziewczyny tak generalnie napisze: musicie mnie informować o takich rzeczach. Sprawdzać saldo czy pieniądze są i czytać jakie są plany, bo inaczej wszyscy nie wiemy na czym stoimy :( Przypominam, że ten wątek kręci się z bazarków, nie mamy jednego konkretnego źródła funduszy. Raz pieniądze są, raz nie ma. Jak nie ma, to z powietrza ich nie weźmiemy :wink:

Najlepiej by było, gdybyście przed zabiegiem przysyłały mi pw z namiarami i kosztem zabiegu, wtedy wyślę pieniądze przed zabiegiem, bądź będę mogła określić na kiedy taka suma może być. Będziecie mogły rozsądnie zadecydować, czy przesunąć zabieg, czy uda się dogadać z wetem.

Na pocieszenie powiem, że jest sponsor, który nam zadek uratuje, żeby nie wyszła z tego totalna tragedia :1luvu: Z góry mu dziękuję :1luvu:

Podziękowania należą się również MoniceWarszawa za mega zakupoholizm i Dzikers :1luvu:

I dziękuję za pomoc i nowe bazarki :1luvu: Vilemo, Wercia - :king: :king:
Martyna wywal tę emotkę proszę! Każda złotówka przybliża nas do celu! Na tym to polega... żadna z nas nie mogła by położyć sama 8 tys na sterylki, a z takich "20" to się właśnie zebrało :ok:

Miodalik mogę Cię dopisać, ale na pieniądze będzie trzeba czekać, aż spłacę to co zrobione i umówione :roll:

alareipan

Post » Pon lis 30, 2009 15:48 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Dobra to poprosze o dopisanie - ja wydaje u veta tyle za moje i tymczasowe futra, ze chyba da mi kredyt na sterylke podworkowych dzikusek :P

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pon lis 30, 2009 15:50 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Alareipan ja jeszcze mogę poczekać ze sterylką kotki mojej ciotki ;) Hehe, się zrymowało ;) Zapłać, to co zalegasz i jak już będzie kasa, to wtedy się ugadamy :) :) :kotek:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon lis 30, 2009 16:34 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Miodalik pisze:Dobra to poprosze o dopisanie - ja wydaje u veta tyle za moje i tymczasowe futra, ze chyba da mi kredyt na sterylke podworkowych dzikusek :P

Najwyżej przyjdzie i wyniesie Ci z domu telewizor ;)

Kinia jak bedziemy czekać z ugadywaniem, to się ciotki nie wysterylizuje do wiosny ;)

Myślę ,że jutro prześlę za 2 kotkę Kotiki, a w następnej kolejności kotka Joli i Kini i już.

alareipan

Post » Pon lis 30, 2009 22:52 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

alareipan pisze:
kotika pisze:Mój dług muszę spłacić 01.12.09
Taka była umowa z wetką.

Kotika przelałam Ci na razie za jedną, na drugą muszę dozbierać.

Dziewczyny tak generalnie napisze: musicie mnie informować o takich rzeczach. Sprawdzać saldo czy pieniądze są i czytać jakie są plany, bo inaczej wszyscy nie wiemy na czym stoimy :( Przypominam, że ten wątek kręci się z bazarków, nie mamy jednego konkretnego źródła funduszy. Raz pieniądze są, raz nie ma. Jak nie ma, to z powietrza ich nie weźmiemy :wink:

Najlepiej by było, gdybyście przed zabiegiem przysyłały mi pw z namiarami i kosztem zabiegu, wtedy wyślę pieniądze przed zabiegiem, bądź będę mogła określić na kiedy taka suma może być. Będziecie mogły rozsądnie zadecydować, czy przesunąć zabieg, czy uda się dogadać z wetem.

Na pocieszenie powiem, że jest sponsor, który nam zadek uratuje, żeby nie wyszła z tego totalna tragedia :1luvu: Z góry mu dziękuję :1luvu:

Podziękowania należą się również MoniceWarszawa za mega zakupoholizm i Dzikers :1luvu:

I dziękuję za pomoc i nowe bazarki :1luvu: Vilemo, Wercia - :king: :king:
Martyna wywal tę emotkę proszę! Każda złotówka przybliża nas do celu! Na tym to polega... żadna z nas nie mogła by położyć sama 8 tys na sterylki, a z takich "20" to się właśnie zebrało :ok:

Miodalik mogę Cię dopisać, ale na pieniądze będzie trzeba czekać, aż spłacę to co zrobione i umówione :roll:

Liczyłam sie z tym, że będę musiała sama pokryc ten dług.
A uzgadniać? jak? Czasem masz szczęście i kotkę złapiesz, czasem nie.
To dziczki, nie podejdą. O klatkę łapkę bardzo trudno.
Obrazek

kotika

Post » Pon lis 30, 2009 23:43 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Kotika nie będziesz musiała spłacić długu sama. Posłałam Ci 150 zeta dzisiaj - ja jestem w mbank,u Ty jesteś w m banku, więc na pewno są juz u Ciebie. Na drugą juz prawie jest, jutro może coś przyjdzie, to od razu Ci wyślę. Najpóźniej w środę.

Sama łapie koty na talony, wiem jak jest z dzikami. Nie chodzi mi o konkretne terminy, ale choć o info, że planujesz i jaka będzie cena, albo chociaż ile dni daje Ci wetka. Po prostu w 2 dni trudno coś wykombinować. W 6 dni jestem w stanie wystawić bazarki, uzbierać, ale w 2 dni nie :( W Kasie są momenty, że mamy np. 500 zeta, ale w ciągu kilku dni możemy spaść do 5 zeta.

alareipan

[poprzednia][następna]