reddie pisze:No problem. Tylko niech agiis-s potwierdzi, żeby nie dublować
potwierdzam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
reddie pisze:No problem. Tylko niech agiis-s potwierdzi, żeby nie dublować
reddie pisze:Tylko, że za każde załadowane zdjęcie się płaci, bejbeA jeśli by to w kod html wpleść to ja nie mam czasu na wrzucanie gdzies na zewnętrzny serwer itp. Przy kilku stronach ogłoszeniowych - po ponad 60 ogłoszeń na każdej, to troche dużo roboty... Na allegro wybieram po dwa najlepsze.
kya pisze:Tu w galerii mam troche fotek maupek od dziecinstwa mlodego: http://picasaweb.google.pl/sydonia.bork/Maluchy# gdyby potrzebny byl link do wiekszej ilosci zdjec.Nowych wiecej nie mam bo ciotka nie przyslali;)
kya pisze:Zapraszam na watek lotniskowcow ,zbieramy chetnych na polowanko![]()
viewtopic.php?f=1&t=102207
Istna pisze:Mam nowych sąsiadów - z kotemDzisiaj był śpiew na dwa głosy (główną solistką była Puki w ramach chórku występowała Piri - ukryta pod krzesłem) - bo sąsiadka przysiadła na naszym balkonie. Nie wiem co to znaczy - będzie wojna ? W przypadku Puki daleko posunieta paranoja strachu jest całkiem zrozumieła ale Piri na ogół lubi koty (widziałam jak spacerowała z inną kotką w krzakach). Może jakieś racje terytorialne doszły do głosu ?
Macie jakieś doświadczenie w takich kwestiach ? Sąsiedzi remontują mieszkanie więc chyba są na dłuzej muszę coś zrobić z tą wrogością moich kotów bo tak czy owa kontakty z sąsiednią koteczką bedą nieuniknione. Może sie same przyzwyczają ?
Kotka sąsiadów ma śmiesznie wygiety ogon - jak świnka. Tak sobie z rozrzewnieniem myślę, ze widać jakieś porażenie ma czy co - i jacy to dobrzy ludzię ze sie nią opiekująJak sie skończy u nich zamieszanie remontowe muszę zawrzec znajomość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 51 gości